Smrt odpoledne jsem kdysi dávno četl. Znáš? (Za nejlepší od Hema považuji nicméně Komu zvoní hrana a Fiestu). Některé povídky jsou ale takové zvláštní. Třeba ta s tím dobrým světlem. O čem to je? ;-)
Ja som to citala asi pred takymi 10 rokmi, takze vela si uz z toho nepamatam, vdaka, ze si pripomenul, idem si precitat. Mne sa od neho nepacili zase uplne vsetky knihy napr Rajska zahrada bolo bolest docitat.
Jo aha to byla ta druhá, co jsem snesla :-)) Nicollo Peloči :-D (když říkám druhá, tak ještě myslím i Pahorek z písku, ale to je jen druhý díl, tak to nepočítám)
Tak si to přečti znova - hned od té krásné hádky na začátku - nejlepší zuby z ulice u TŠÍ ŠEŠTEL - to bylo skorem jako "Chtěl bych si podat inveuát do vafeho fafofifu" :-)
Nojó, metání zubama, civil vs. armáda, jak jsem mohl zapomenout. Já si to přečíst už nemůžu, páč náš pejsek rozkousal sice jen jednu knihu, ale zrovna tuhle :)
Já mám rád humor, takže zbožňuji knihy jako: Stopařův průvodce po Galaxii, Jak jsem vyhrál válku, Co jsme to tátovi provedli (proti předchozím méně známá, ale jediné v čem na ně ztrácí je délka), Pan Kaplan má stále třídu rád... a podobně. A samozřejmě "To snad nemyslíte vážně, pane Feynmane" (ale to je trochu dáno odborností)...
Komentáře
Některé povídky jsou ale takové zvláštní. Třeba ta s tím dobrým světlem. O čem to je? ;-)
Až se uzdravíš, tak si ji pujč :-)
Stopařův průvodce po Galaxii, Jak jsem vyhrál válku, Co jsme to tátovi provedli (proti předchozím méně známá, ale jediné v čem na ně ztrácí je délka), Pan Kaplan má stále třídu rád... a podobně.
A samozřejmě "To snad nemyslíte vážně, pane Feynmane" (ale to je trochu dáno odborností)...