Nejlepší kamarádka....aneb holka co vás podrží...

1567911

Komentáře

• Ale to je roztomilé :))
  • Už roky se snažím vymyslet způsob, jak udat tak deset čísel ze své výšky. 175cm by teoreticky nemělo být tak strašné, přesto mám neustále nepříjemný pocit žirafího vyčnívání.
  • Taky mám 163cm a ještě k tomu mám kratké nohy - takové kalhoty prostě neexistují, takže musím vždycky zkracovat. Podobné vtípky taky znám, jednou jsem slyšela (k mé výšce a délce nohou), že když sedím v lodi, tak vypadám jako normální člověk :)
  • Sethi: co já bych za těch 10 čísel dala na koncertech, protože mám pocit, že se na mě svět domluvil a pokaždé si přede mne stoupne jeden z nejvyšších lidí světa :)))
  • Najdi způsob a jsou tvoje.

To už jsem taky naslibovala tolika lidem... =)
  • Useknout a přilepit?
  • To je přesně ten způsob, kterému bych se ráda vyhnula =)
  • Sethi: Tak ja mám tak 177, ale žeby som mala pocit, že vyčnievam, to sa nedá povedať, sa mi zdá, že je kopa dievčat vyšších ako ja. Ináč ja som s výškou spokojná, aspoň sa v noci v temných uličkách až tak nebojím :D
  • 175 mi připadá jako ideální výška :-) Ačkoliv je fakt, že když je člověk zvyklý nosit podpatky, což já nejsem, tak může trochu vyčnívat.

• 175 bych taky brala, ale na druhou stranu se nemusím skoro nikde shýbat. Kamarád ve tmě narazil krkem na natažený ostnatý drát a pořádně láteřil. Nechápala jsem, proč tak běsní, protože jsem pod ním přetím bez problému prošla. :-)
  • Jn, tak to zhýbanie je jedna z nevýhod, ináč je to fajn. Opätky nenosím, som človek nešikovný, čo sa zabije aj na rovnej zemi :) Ale tak už som pár krát chodila von v takých riadnych štekliach (pre bratov čechov, slangový výraz pre vysoké opätky), s ktorými som mohla mať aj 186 cm a to bola sranda, človek hneď trochu viac pochopil Brienne z Tarthu :D
  • Podpatky jdou zcela mimo mě. Naposledy jsem je obula kdysi na promoci a ještě měsíc jsem měla zablokovaná záda, teď mě čeká další, už se děsím.

Já bych ráda k mužům vzhlížela (ať už obdivně nebo s nenávistí), pohled zpříma do očí nebo nedejbože dolů mě prostě nenaplňuje, a moje okolí mi moc toho vzhlížení nedovolí. Nejšťastnější jsem na eskalátorech.
  • štekle se tu říká taky :-)

• Sethi: nežiješ na nejakom mieste mieste s mimoriadnou hustotou nízkych ľudí? :D Ja mám v okolí väčšinu chlapov vyšších ako ja, aj partneri boli vždy vyšší o 10-20 cm. Ak ešte k tomu nenosíš opätky, tak sa divím, že si pripadáš až tak "vyčuhujúco" :)
  • To je sice hezký vzhlížet, ale hrozí to notorickou přehlížeností :)
  • Tak to u mě zase nehrozí, vzhledem k tomu, že jsem vychovaná partou egomaniaků, naučila jsem se křiknout si o pozornost =)
  • Dělal jsem na výšce antropometrický výzkum a kluci měřili v průměru 181 cm a holky asi 168, jak jsem již psal. Populace se pořád zvyšuje. Taky patříme mezi vyšší národy Evropy. Já myslím, že 163 cm je u ženy v pohodě. Každá výška má své výhody a nevýhody a člověk touží po tom, co nemá...
  • Každá výška má své výhody a nevýhody a člověk touží po tom, co nemá...
    Ámen.
  • Je něco jinýho, když chlapa přímo uhodí do očí rána "to-je-ale-kočka-na-podpatcích" a když mu nějaký pískle strhává pozornost :))
  • Jsme monogamní společnost, takže na nás nakonec vždycky někdy zbude...houby zle:-)
  • Dobrá, naučím se chodit na podpatcích a budu balit chlapy jen na svou samotnou existenci.

Jen doufám, že v těch výškách nebudu trpět nedostatkem kyslíku.
  • Jen doufám, že v těch výškách nebudu trpět nedostatkem kyslíku.
    Časem se ti zvedne hladina erytropoetinu a až se skloníš do výšek normálních smrtelníků, budeš si připadat jako supewoman....
  • zdaleka ne všichni chlapi si sednou na prdel z holky na podpatkách. Mě osobně to naopak hodně odpuzuje a vyvolává to ve mě pocit, že je ta holka blbá bárbína. Ikdyž vím že to většinou tak není, ale prostě kazí mi to ten prvotní dojem
  • pardon, omylem jsem odeslal příspěvek 2x. Tak tohle prosím vymažte
  • Však to nikomu nevnucuju. Ale rovnice podpatky-barbie je IMO pěkná blbost a škoda pro toho, kdo to tak vnímá.
  • já vim že je to blbost, ale prostě ve mě to vyvolá takovejdle prvotní pocit :-)
  • To se potom naskýtá otázka, co se ti líbí? :)
  • Podpatky dělají hezkou nohu, a když v tom holka umí chodit, je radost se dívat. Bohužel člověk většinou vidí ty, co v tom chodit neumí, a pak je to spíš k pláči. Vymlouvám se na svou výšku jen abych se nemusela řadit do té druhé skupiny =)
  • Tak u mě jednoznačné NE podpatkům, ikdyž mám 163cm a nějakej ten cenťák by se mi hodil. Krom toho, že bych vypadala jako tzv. "namrdaný kačer", protože na podpatcích fakt chodit neumím, tak hlavně jsem děsně vybíravá a jen málokteré boty na podpatku se mi líbí. Za svůj život jsem měla pouze dvoje boty na podpatku a to do tanečních (takže už to nějakej ten pátek bude) a s oběma jsem se moc hezky vypořádala, jedny mi byly o 2 čísla menší, protože jsem potřebovala bílé na věnec a nenávidím nakupování, takže v 300. krámě, když neměly moje 39, prostě jsem řekla, ať mi daj největší bílé co mají a nazdar = po sedření letěly do hnoje a u těch druhých mi opilý kamarád zlomil podpatek, když mě na plese sejmul ze schodů. Čest památce časům mého slušného plesového obutí :)))
  • Mno ja beriem také tie "ľudské podpätky", mám jedny sandále na ktorých sú opätky snáď iba 3 cm a ešte nie také tie uzučké lodičkové, ale také, na akých sa dobre chodí. Je fakt, že noha s tým vyzerá lepšie, ale maximum je pre mňa toto, naozaj nebudem trpieť a kymácať sa na lodičkách, aj keby mali okolostojaci páni neviemaký fetiš :) Potrebujem v prvom rade existovať, nie vyzerať :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi