Odpad

Jsem asi cvok. Rozhodně tím lezu lidem na nervy. Třídím odpad, a to velice důkladně - plasty, sklo, papír, plechovky, veškerý odpad z kuchyně na kompost, atd. Nejenže mě to baví, ale říkám si, že snad dělám něco pro přírodu a pro Zemi, byť to zní jako fráze. Na druhé straně mě strašně štve, když jedu někam autem nebo jdu se psem ven a třeba v lese nebo ve škarpách u silnice vídám pytle s odpadky, které tam lidé vyhodili, to bych rovnou vraždila - křesla, kočárky, WC mísy, prostě děs. Zatím jsem ještě nedošla (a zřejmě ani nedojdu) tak daleko, abych ten svinčík uklízela, ale je mně z toho moc smutno. Co si o tom myslíte a co by se s tím dalo dělat?

Komentáře

• Hmm, volit Zelené? :wink:

• ja jsem nedavno videl sprejery jak uprostred Zlina sprejuji v podchodu, coz me fakt nastvalo, zdi postrikane vsude okolo i prilehle obchudky, slo videt ze co chvila nekdo na tom miste sprejuje. Shodou okolnosti jsem mel fotak, tak jsem to vyfotil, zavolal policii, prijeli a oznamili mi, ze zrovna na tom miste je to povolene ;o/. Takze dokud budou lidi se slabou vuli na vyssich postech tak bohuzel budem muset zit v cimdal vetsim bordelu.

• Třídit odpady je rozhodně důležité. Skoro stejně jako pravidelně navštěvovat Ice&Fire fórum :) I na Zimohradě je třídili!

• Máme odpadlickou vládu... God save the Topolánek...

Du do sebe nalít půllitru rumu, tak se uvidíme asi až zítra, morituri te salutant!

• Eddard wrote:
    Máme odpadlickou vládu... God save the Topolánek...

Du do sebe nalít půllitru rumu, tak se uvidíme asi až zítra, morituri te salutant!

A ty jsi ten Pohanka, nebo ten Melčák? :twisted:

Fare Thee Well! :!:

• A Škromach si z toho ještě dělal prču! :x :evil:

• heavy_head wrote:
    A Škromach si z toho ještě dělal prču! :x :evil:

Cože?! Z toho, že se jdu opít? To je velice vážná záležitost... Hm, tlusťoch jeden ignorantský, já mu ukážu!

• Cože?! Ty nepiješ už od rána? :shock:

• Poslanec Škromach snědl příliš mnoho úhořů. To je známo. 8)

heavy_head wrote:
    Cože?! Ty nepiješ už od rána? :shock:

On pije pořád, chtěl jen říct, že teď trochu zvýší frekvenci. :wink:
  • Opilecký rytíř je horší než černý mor! :!:

• Měl by si vzít poučení ze sera Dontose. Ten taky pil, montoval se nám do idolu a špatně dopadl. :lol:

• Tak trochu to posansil. :wink:

Sere Léto, nezdá se ti odezva ze strany opileckého rytíře až příliš velká? Neleží již pod stolem? A neposílá potají zprávy o svých hrdinských činech? :?

• heavy_head wrote:
    Tak trochu to posansil. :wink:

Rázně se ohrazuji proti použití kořene "sans-" v tématu Odpad. 8)

heavy_head wrote:
    Sere Léto, nezdá se ti odezva ze strany opileckého rytíře až příliš velká? Neleží již pod stolem? A neposílá potají zprávy o svých hrdinských činech? :?

Buď beze strachu, dobrý sere. Malíček se o něj postará. :wink:
  • Zpět k tématu Odpad: "Disciplína vy dobytku, disciplína musí bejt! Jak by to vypadalo, kdyby na každým stromě seděl jeden Melčák bez disciplíny!" (odposlechnuto z kuloárů naším zvláštním zpravodajem).

• heavy_head wrote:
    Zpět k tématu Odpad: "Disciplína vy dobytku, disciplína musí bejt! Jak by to vypadalo, kdyby na každým stromě seděl jeden Melčák bez disciplíny!" (odposlechnuto z kuloárů naším zvláštním zpravodajem).

Treba by to vypadalo jako ve spravne fungujici demokracii, kde vsichni cti ustavu:-)))
  • Býval dobrým poslancem, ale spáchal ten nejtěžší hřích - hlasoval pro vládu. Snažili se ho zabít, ale místo toho zabili muže, kterého miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí sněmovnou. Psanec, který loví psance ... lovec lidí ... odpadlík. :!:

• tady se nekdo prejed pohankove kase:-)

• Pohanka je nutričně a dieteticky hodnotná, lehce stravitelná, s obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Má příznivý vliv na cévní systém, játra a trávicí ústrojí, především díky rutinu, který zvyšuje pružnost krevních kapilár, reguluje vysoký krevní tlak. Vyzkoušejte recepty na pohankovou krupičnou kaši, jemnou pohankovou pomazánku, ruzyňskou směs či pohankovo - tvarohové kroketky! :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi