Hrajeme si...
Léto wrote:
Odehrálo se to už před lety, všichni jsme byli mladší a důvěřivější. :wink: Myslím, že ti hráči měli určité pochybnosti, ale ten jeden hráč prostě chtěl získat pro sebe výhody. Takže víceméně přesvědčil ostatní, že on je ochoten to riskovat. Když jeho postava spala, poslal jsem ho pryč - a ti ostatní se stali bezradnými a báli se udělat něco zásadního, aby jim to tamten potom třeba nevyčítal.
Slitovat jsem se mohl, ale kdy dostaneš možnost takovým elegantním způsobem odpravit hráče, he? A kromě toho bylo všem jasné, že to byla jeho chyba a jeho hloupost, takže si ani nemohl stěžovat na mou bezpříkladnou krutost. :twisted:Nadmíru zběhlý jsem byl také v otázce různého mrzačení postav. :P
little off-topic answer :D Jak tady čtu ty "trailery" z Vašich DD dobrodružství, velice lituji toho,že nikdy má touha po fantasy dobrodružství a rpg (DD), nebyla uspokojena :cry: Nenašel jsem nikoho s kým mou touhu zrealizovat. No jednou se příležitos naskytla,ale naše parta o DD moc nevěděla a všichni jsme spíše byli jen nadchnutí,ale zkušenostma či znalostma nepolíbení.Takže jsme se v určitém bodě planování a příprav zasekli a nedostali jsme se dál než k nakupování kostek. :D :cry:
Komentáře
Och, tvá krutost je skutečně rafinovaná!
V té chvíli mě to asi nenapadlo, přemýšlet ve stresující situaci plné hráčů povykujících ze všech stran je něco trochu jiného, než přemýšlet v klidu a pohodě. :wink:
Každopádně na potupnou smrt hráče rukou chcípáckého skřeta jsem dodnes velmi hrdý.
Jednou se též událo, že trpaslíka, jenž si stáhnul kalhoty, aby se vykadil, hryznul lítý vlk do hýždě. Rovněž hezká zápletka, vzhledem k tomu, že krátce nato bylo třeba kamsi spěchat na koni. :D
V podstatě jsem na tom teď podobně. Po dokončení gymnázia se naše skupina rozpadla a mezi mými nynějšími známými není nikdo, kdo by měl podobné touhy. Do neznámé družiny se přídávat nechci, jsem příliš plachý :lol: a asi by to nebylo úplně ono.
Tím se dostáváme k mé druhé příležitosti naplnění mé touhy, která ztroskotala z naprosto stejného důvodu, který si uvedl :D
Pozvání jsem dostal,lákává to nabídka,ale má plachost s "vítězoslavným výkřikem" přemohla onu touhu :lol: A tak jsem se k neznámé družině nepřidal
som na tom podobne, po odchode z výšky som stratil ľudí, ktorí by to hrali. nuž, ale ktovie? možno sa raz nájde príležitosť na happening našej malej IF skupiny? možno pri príležitosti premiéry hobita? že by sme sa niekde stretli, podebatovali osobne, a možno i zahrali?
je tam veľa možno, ale úplne by som to nezahadzoval :roll:
Sice nepochybuji, že bych se s neznámou družinou po čase sžil, ale ježí se mi chlupy, když si představím, že by se tam bavili o nějakých společných zážitcích z minula a já bych mohl jenom vesele přihazovat "Opravdu?", "Skutečně?!" a "Nepovídej!". :roll:
Byly zde určité myšlenky, že bychom se mohli sejít u partie stolní hry Hra o trůny. :) Nicméně z hlediska vzdálenosti je to poněkud nepraktické.
Mám proto lepší nápad: sejdeme se u příležitosti přijezdu GRRM do České republiky (alebo na Slovensko). Naposledy tu byl před šesti lety na Euroconu, tak by se mu mohlo zastesknout... :wink:
Se mnou je to podobný jako se Sarvenem, navíc PJ sice je můj hodně dobrej kamarád, leč momentálně dlí již třetím rokem na postgraduálu v Helsinkách a po skypu to není ono. :)
Martina jsem tehdy viděl (byl docela příjemnej a vtipnej), ale v té době jsem Píseň ještě neznal.
Vím, je to slabá náhražka DD, ale co zkusit rozjet příběh v Martinovském duchu na serverech, jako je Abarin nebo Andor? Skutečnému DD se to nevyrovná, ale dokáže to ničit zdi, jako tajemný Roh zimy :D a mě by bylo ctí zahrát si po vašem boku.
Možná by nás to nakonec donutilo se sejít doopravdy na nějakém místě, kam by to všichni měli třeba "stejně" daleko. Já bych vás totiž poznal moc rád :lol:
Kdybych byl ještě na škole, byl bych pro všema dvaceti, bohužel práce a online záležitosti se moc nedoplňují, jak jsem poznal, když jsem hrál Travian. Musel jsem pak účet předat, protože to dál už nešlo. Ale nějakému IceFire Conu bych se nebránil.
Děkuji za upozornění na servery Abarin a Andor, o něčem takovém jsem nevěděl a udělalo mi to radost :wink: (Ted nastává druhá část problému, naučit se pravidla atd :lol: )
No už jsem to omrknul a myslím, že to není vůbec špatný nápad.Snad by se našlo alespoň 4-5 lidí a jeden schopný PJ a rád bych se připojil
Já ty servery neznam, nevim vůbec na jakejch pravidlech to běží a bojim se, že to nebude nic moc. Takže nevim, to by mě spíš zajímal ten d20 setting nebo ty nový pravidla pro AGOT, co maj vyjít letos (s lidma z d20.cz už jsme dokonce měli loni první sešlost, ale nakonec to padlo, páč je problém se shodnout a sejít). Hlavně bych asi další online hru neutáh, už takhle hraju jednu v d20. Takže na to mě asi neutáhnete. :-) Jen bych vám poradil nehrát v moc velké skupině, my jsme dřív hráli ve dvou, PJ vs. hráč, to nebylo špatný, ideání je to ve třech. Teď nás hraje pět a už to skřípe. PJ to moc nestíhá a přitom je zkušenej, jen po netu je to horší ukočírovat.
Tohle bych už viděl schůdnější a toho bych se zůčastnil rád. Dokonce bych to mohl zkusit nějak zorganizovat, neboť znám minmálně 2 lidi, kteří hru mají a sami mi nabízeli, jestli bych si nechtěl (a případně někdo další) zahrát, páč oni vlastně nemaj s kým. Takže pokud by někdo chtěl a byl by schopen se toho zůčastnit v Praze, dejte vědět. Aspoň by se viděl zájem a já bych začal případně podnikat nějaké kroky k realizaci.
Jinak teď zrovna na d20 chystaj 2. setkání návštěvníků, ale to by asi nebylo vhodný do toho míchat IF, když většina z vás ty lidi vlastně nezná ani z webu, páč oni na IF moc nechoděj a vy na d20 taky ne. :-)
A tohle bych, být tebou, Aleku, uťal sekáčkem do sekce: Pán jeskyně nebo Hry nebo tak něco. :idea: :wink:
Podobné přesunutí by mohlo být vítanou vzpruhou pro skomírající Herní sekci, která postrádá nové příspěvky již od loňského října. 8)
Někdy bych si stolní Hru o trůny docela rád zahrál.
Ale pozor, gentlemani.
Nezapomeňme si na herní dýchánek přinést revolvery.
Když hraješ hru o trůny, buď zvítězíš, nebo zemřeš. :shock: :wink:
Že bychom trochu odběhli od tématu? :D
Přečetl jsem si zápis z jednoho dobrodružství na serveru Abarin a nadchlo mě to,sešlo se tam cca 6-7 lidí a příspivali poměrně aktivně, PJ vše zvladal a připadalo mi to jako hodně dobrá zábava,zvlášt kdybych byl součástí.
V zásadě se upřednostnují dva typy, první je s použitím jistých D&D pravidel a kostky(kostek) a druhý typ je hodně závislý na PJovi,kterrý do velke míry ovlivní jestli se daná akce postavě podařila či ne.
Pokud by se sešla parta lidí,který by byla alespon trochu aktivní,muže to být skvělá zábava i po netu.
takže poďme na to rázne! O dva víkendy (t.j. 1 a 2. marca) plánujem ísť do prahy za kamarátom.
DD som už nehral od VŠ (roky) ale myslím, že sa chytám rýchlo. Ak má niekto chuť pridať sa, môžme sa stretnúť a vyskúšať ako by fungovala "deskovka" Hry o trony. hm?
Kto do toho ide? :wink:
ehm, a kdo ji z vás má, tu deskovku? :-) Já vim o dvou lidech mimo IF forum a nejsem si jistej, jestli bych to vyjednal takhle na rychlo..
Já deskovku nemám, ale přemýšlel bych o koupi, kdybychom měli hrát častěji. Přece jen by to bylo o značný kus praktičtější. :)
Nicméně, nějakou delší dobu na přípravu by to chtělo. Už jen proto abychom si stihli všichni pořídit náležité kostýmy.
Nechcete se scházet bez kostýmů, že ne?! :shock: :lol:
Takže jdeš na vostro? To abych cinknul Týně. :-)
A tento člověk kritizoval Velkého heavyho! :roll: :D
:lol: Vidím to spíše nějak takto:
Aspoň vidíš, jak vážně jsem tu "výtku" myslel. :-)
Působivý kostým! :lol: :P
Babičko, a proč máš tak velké uši? :-)
To vskutku ano, ale mám takové zvlaštní tušení,že hraní by s ním bylo značně nepraktické :lol: Ale kdo říkal,že by Léto hrál? Ten by dělal křoví a pobíhal kolem stolu :lol: (Mimochodem kdy Léto navštívil zlovlčího kadeřníka a nechal se přebarvit? :D )
Loni v létě. Proč? :wink:
V CosmoWolf píšou, že bílá je barva letošní zimy. Kromě toho je též praktická, zejména při lovu na větších sněhových plochách. :)
Neobvyklý incident se stal v neděli krátce před druhou hodinou ranní na pražském Výstavišti. Zjevně opilý dvacetiletý muž se pohyboval v okolí tramvajové zastávky, nahlas vyl a skučel. Když jej přivolaná policejní hlídka legitimovala, prohlásil, že je zlovlk a jmenuje se Léto. Ignoroval výzvu k nastoupení do policejního vozu a namísto toho se zakousl jednomu z policistů do ruky. Pak se obrátil na útěk a nedbaje výstražné střelby, zmizel v ulicích. Za jakékoliv informace vedoucí k dopadení muže nabízí PČR finanční odměnu. :roll:
Já deskovku mám, a dokonce ještě "nezajetou", protože jaksi nebylo s kým hrát. Jen si tedy nejsem jistý, že budu v tu dobu v Praze.. leč pokud bych byl, rád bych se přidal :D
neviem ako, ale z Bratislavy to úplne na skok nemám, takže je mi lepšie sa dohodnúť na pevnom termíne a potom sa stretnúť, obzvláštnu flexibilitu sľúbiť nemôžem. Neviem kto je presne odkiaľ, možno by bolo jednoduchšie sa stretnuť v Brne? Aj keď mám prahu radšej :-) predsa len Brno je bližšie.
Hm?
No já jsem konkrétně z Dublinu :D ale v Praze pobývám taktéž. Proto kdyby byl problém s přespáním u těch z větší dálky, mohu nabídnout azyl ve svém skrovném příbytku :D
Uff, Brno je trochu z ruky. Z Prahy taky sice nejsem, ale je přeci jen blíž, jako "z malíčku" :-)
sarvene, ukecej tvého bratia Joeyetiho a ve dvou nás třeba na skok na východ od západu ukecáte :-)
len opakujem, ze s prahou nemam problem. snad ani s prespanim. staci sa dohodnut cca 2 tyzdne dopredu...