Sethi: Třeba konečně KS dostane šanci opravdu hrát - já ji viděla pouze ve Stmívání a musím říct, že tam se podle mě hrát prostě nedalo, protože to bylo naprosto o ničem. Takže když bude hrát ve filmu, který má dokonce i nějaký příběh, může jedině překvapit...
Mě se Lily Collins jako Sněhurka líbí mnohem víc. Co se týče ujetých verzí téhle pohádky co třeba Sedm trpaslíků mě osobně se tahle ujeťárna celkem zamlouvá :D
@Krisa: Já si ji ještě matně vybavuju ze Zathury... i když připouštím, že ta se mi nelíbila jako celek, takže jsem spíš zaujatá. Nelíbí se mi ani Jumanji. Jsem monstrum.
Taky je otázka, jestli jí tenhle film nějakou šanci ukázat nějaké to herectví vůbec dá.
Tak Zathuru jsem neviděla, Jumanji se mi líbilo, ale to mi bylo tak asi 10 (takže jakýkoli nosorožci, co se probíhají po městě mě uchvacovali). Já právě doufám, že tenhle film o něčem bude a že tam bude dokonce i prostor pro hraní, ale třeba se pletu...
Tak jsem dneska viděl asi po pátý Kouř, ale tentokrát jsem s toho měl spíše depresivní zážitek.... Viděl to někdo celý? Chtěli byste žít v takový době? :-) Protože jsem to viděl naposled asi před pěti lety tak až nyní jsem ocenil ty dvojsmysly.... Tomu se snad vyrovná jen film Ucho :-)
No, dalo se to čekat, vzhledem k "renomé" jeho režiséra. Škoda je to hlavně z toho důvodu, že se zase nikdo z Hollywoodu nebude do erkového sword and sorcery, a fantasy obecně. Naštěstí tu je HBO, ale prostě Hobit bude sice bezva, ale na temné fantasy, kde bude cákat krev, to asi jen tak v kinech neuvidíme. :-(
Nu..po bitvě je každý generál, ale já to říkal už před bitvou:-)))...Bylo to jasné už z toho traileru, že to propadne..Přeplácané jako souboj titánů. Navíc nešvarem je strašně rychlý střich, který sice údajně vyhovuje mládeži, ale mě strašně vytáčí a činí bojové scény nepřehledné...Já jsem byl na Planetě opic a to nebylo špatné. Sice to pro mě nebylo tak úžasné, jak to vychvaluje mnoho lidí na CSFD, ale je to takový lehce nadprůměrný film. "Opice" hrají celkem dobře, rozhodně líp než lidi:-), akorát pro mě jako pro biologa a milovníka fauny všeho druhu, se nepohybují a místy ani moc nevypadají jako opice. Škoda, že to nebylo ani trochu temné. Proč nikdo netočí temný fantasy a scifi?
Na Zrození planety opic mi nejvíc vadilo to "hrr na ně" akční finále. To je celkově děsný neduh amerických filmů poslední doby - kdo nemá bombastické finále, tak jakoby neexistoval (zdravím Wolverina). Na Conana jsem chtěla jít do kina, ale asi to vzdám. Zvlášť, když to u nás hrají jen v tom debilním 3D. A na podobný průser jako Conan vypadají i Kovbojové a vetřelci, na které jsem se původně docela těšila.
Komentáře
Taky je otázka, jestli jí tenhle film nějakou šanci ukázat nějaké to herectví vůbec dá.
A na podobný průser jako Conan vypadají i Kovbojové a vetřelci, na které jsem se původně docela těšila.