Já se přiznám, že naprosto a zcela netuším, takže jakýkoliv tip by měl tak 0,01% šanci na úspěch. :) Je ale zajímavé, že přesně na tenhle citát jsem narazil v jiné knížce, kterou jsem dnes četl. Tam to byl ale dialog mezi dvěma muži stejného jména. :o 8)
Leze na mě neodbytný dojem, že by v tom mohla být namočená Kráska.
Tak co třeba ser Hyle Hunt vůči Brienne? :idea: :wink:
Zprvu jsem myslel, že je to úplně jasný dialog mezi Jonem a Benjenem...ale to by se Ben musel fakt dobře maskovat. :-)
No tak žena a Alek...to musí být tedy jediná opravdová žena, sama Arianne Královnotvůrkyně! Provolejme ji slávu a poklekněme!!!
Akorát nevim, kdo by jí tořekl, jedině snad Areo Hotah...co? Anebo! nebo flashback od Oberyna...bohužel na sumáření Arianne jsem se ještě nedostal, takže to v malíku ještě nemam...
Náhodou to vím úplně přesně. Je to Brienne, poté, co jí septon Maribald pronesl svoji čtyřstránkovou pacifistickou řeč ve stylu květinových dětí. :wink:
Vzhledem k tomu, že první část věty postrádá slovo si, nejednáse Jeyne Westerling. :) Osobně bych řekl, že to někdo promluvil o svém zlovlku. Možná to byl Rob.
PS: Všimli jsete si, jak Alek právě zneužil Týniny nepřítomnosti. :D
Komentáře
Já se přiznám, že naprosto a zcela netuším, takže jakýkoliv tip by měl tak 0,01% šanci na úspěch. :) Je ale zajímavé, že přesně na tenhle citát jsem narazil v jiné knížce, kterou jsem dnes četl. Tam to byl ale dialog mezi dvěma muži stejného jména. :o 8)
Leze na mě neodbytný dojem, že by v tom mohla být namočená Kráska.
Tak co třeba ser Hyle Hunt vůči Brienne? :idea: :wink:
podla mna Brienne a Jamie.
pôvodne som myslel, že Tyrion a Ceresei, ale prvá dvojica mi teraz príde správnejšia. hm?
Mě se tam vkrádá spíš myšlenka na Malíčka a Sansu.
Ne, ne, ne a ne. :o
Tohle by možná mohla být Alekova parketa. ( :idea: ) :wink:
Zprvu jsem myslel, že je to úplně jasný dialog mezi Jonem a Benjenem...ale to by se Ben musel fakt dobře maskovat. :-)
No tak žena a Alek...to musí být tedy jediná opravdová žena, sama Arianne Královnotvůrkyně! Provolejme ji slávu a poklekněme!!!
Akorát nevim, kdo by jí tořekl, jedině snad Areo Hotah...co? Anebo! nebo flashback od Oberyna...bohužel na sumáření Arianne jsem se ještě nedostal, takže to v malíku ještě nemam...
Eh, na klekání už mám docela léta. :wink: To není nic pro mě.
Zase tak rozkurážnit jsem tě, Aleku, nechtěl.
Nerad bych tě zklamal, ale Arianne to není. :twisted:
Ale lokace je už správná (a o to mi šlo) - stalo se to v Dorne.
Lady Týna by určitě věděla. Ale kde je jí konec... :(
Nuže?
Teď už by to snad někoho napadnout mohlo... :idea:
princ z Dorne s najstaršou dcérou zmije?
Noo, jestli je tu řeč o Týně, tak mě napadá jedině Temnohvězda...pro jeho oči nás lady týna přece opustila, vydala se ho hledat na daleký jih.
Sarven na to kápl.
Tím pádem se z něj stává výběrčí. :arrow: :idea:
Temnohvězda je idol mnohých padlých dívek... :twisted:
V tom dialogu Benjena s Jonem to bylo přesně naopak, Jon tam říkal: "Nejsem tvůj syn." :)
Líbí se mi, jak GRRM umně převrací stereotypy o odhalování příbuzenství. 8)
Čeká se na výběrčího. :arrow: :idea: :?:
"Moja paní môže tancovať s kýmkoľvek sa jej zachce." Kto predniesol túto vetu? S určitým podráždením?
Tyrion o Sanse tuším během svatby.
správne! ideš!
Tak schválně:
Jak starý jsi byl, když tebe vyhnali do války?
uch... to mi znie ako rozhovor Sansy a septy mordane :D
Povšimněte si prosím, lordi, že oslovená osoba je mužského rodu :lol:
Catelyn Eddardovi? :roll:
To je ale vousatý citát! 8)
Náhodou to vím úplně přesně. Je to Brienne, poté, co jí septon Maribald pronesl svoji čtyřstránkovou pacifistickou řeč ve stylu květinových dětí. :wink:
Sláva, nemusim furt koukat, kdo už to konečně uhodne :wink:
Také jsem se na to nemohl dívat, a proto jsem tomu udělal rázný konec. 8)
Další citát:
"Někdy mi trhá šaty, ale nikdy mě nekousl do krve." :o :shock: :wink:
Jasná Catelyn o Nedovi, té šelmě, nejdivočejším muži ze snů žen od Dorne po Pěst Prvních lidí. :-)
Vzhledem k tomu, že první část věty postrádá slovo si, nejednáse Jeyne Westerling. :) Osobně bych řekl, že to někdo promluvil o svém zlovlku. Možná to byl Rob.
PS: Všimli jsete si, jak Alek právě zneužil Týniny nepřítomnosti. :D
ano, o zlovlku, ale tuším, že Bran :)
tss, já bych Týnu nikdy nezneužil, natožpak v její nepřítomnosti :lol:
Přesně tak, řekl to Bran o zlovlku, nakonec jste to dali dohromady.
Ale abyste věděli, tak ten zlovlk má i nějaké jméno! :? :wink:
No nic, lady Dandali je na tahu (vlaštovky táhnou na jih!). :)
Ano, nebojme se nazývat věci pravými jmény! :wink:
Takto pochvalně mluvil "šplhač" Bran Stark s svém "bodyguard" zlovlku seru Létovi. :!:
A on ho nikdy nekousl do krve. 8)
A nic si nenalhávejme - klidně mohl. :)
Když já si nebyla jista. Ale teď už vím, že to bylo o tom nejlepším ze zlovlků :-)
"A vím, že král chrání svůj lid, jinak není králem."
Výchova Roberta v Čechách anebo Zimohradský učitel. :-)
Á, to bude asi Alekova parketa. :wink: