Objevuje se tu zásadní problém head i sarven uhodli řečníka, i když ani jeden z nich neuhodl komu do Ned řekl. heavy to uvedl mezi více tipy a podle nadpisu ani nepředpokládal, že to uhodne. Takže vítězem je asi Sarven. Řekl to Ned Branovi, po tom co od někaď slezl:
Ten citát je ovšem bezpochyby nastínění věcí budoucích. Nepochybuji o tom, že již v Tanci uvidíme Brana, jak vklouzne do veverčí kůže a zlikviduje postupující pluk Jiných salvou mrštně vrhaných žaludů. 8)
Podle toho dodatku aneb slovního přívěšku bych to tipoval na Podricka. Ten má (měl) ve zvyku takto kouskovat věty.
Adresátem by mohl být třeba Tyrion... vracející se z večeře se Sansou, která zahltila jeho mozkovnu brilantními postřehy o lítosti nad rozvařeným hrachem. :wink:
Ten dodatek... hmmm... nemýlím-li se, tak tohoto oslovení několikrát, se zvláštní láskou v hlase, použil Jon při rozhovoru s (ehm, vypadlo mi jméno) bývalým velitelem Zlatých plášťů...
Lady Dandali boduje. Přesně tak, Janos nebyl potěšen, jak s ním Jon mluví, tak si Jon dal záležet, aby každé oslovení můj pane (a sere k Alliserovi) mělo tu správnou dávku kousavé ironie a sžíravého sarkasmu.
Komentáře
Jenže Země je kulatá, takže kdo se pořád vzdaluje, nakonec se přiblíží. Ale pořád chodím okolo. Lady Catelyn při Jonově odchodu.
Už se zase blížíte. Ale řekl to muž a řekl to svému synovi.
Randyl Tarly ....Samovi?
Ani bych se nedivil, ale není tomu tak.
Tak Rhaegar Jonovi? :lol:
Nebo Eddard Jonovi? :idea:
Nebo Jaime Joffreymu? :twisted:
No, já si myslel, že to bude asi vedle. :)
Už to mám. Bůh Ježíšovi. 8)
:lol:
Nebo Apple Macintoshovi? :wink:
Edd a Jon
Objevuje se tu zásadní problém head i sarven uhodli řečníka, i když ani jeden z nich neuhodl komu do Ned řekl. heavy to uvedl mezi více tipy a podle nadpisu ani nepředpokládal, že to uhodne. Takže vítězem je asi Sarven. Řekl to Ned Branovi, po tom co od někaď slezl:
"Ty nejsi můj syn, ty jsi veverka."
Tó byl ale hnusnej chyták, protestuji co nejdůrazněji. :lol:
No jo, já se pak můžu přetrhat, když ten citát není úplný, že jo. :twisted:
No jo, sarven, protekce na Slovensko. :wink:
(A stejně jsem to uhodl první já!, Galileo-heavyho řeč)
Tak dávej. :arrow: :idea:
ďakujem za dôveru, ale necítim sa ako víťaz. heavy daj ty.
Tady nejde o to, kdo se jak cítí, ale aby někdo zadal prostě další citát. :)
Jastli si myslíte, že jsem vás špatně rozsoudil, tak pardon. Nevěděl jsem co s vámi a tak jsem si hodil korunou.
Korunou? Snad drakem, ne? :idea: :wink:
Ten citát je ovšem bezpochyby nastínění věcí budoucích. Nepochybuji o tom, že již v Tanci uvidíme Brana, jak vklouzne do veverčí kůže a zlikviduje postupující pluk Jiných salvou mrštně vrhaných žaludů. 8)
A pak se přejmenuje na Rumcajze a odstěhuje se do Řáholce?
Je to možné. Jen bych se obával, aby to nedopadlo nějak takhle. :o :twisted:
Stejně je fascinující, že fanoušci Icefire jsou všichni tak skromní a stydliví a neustále si se zadáváním citátů dávají přednost. :idea: :)
Všichni fanoušci takoví nejsou, to jen vybraná společnost tady na Zdi je taková :D
Tak zdvořilá (či jak jinak to nazvat), až je to chvílemi na překážku :wink:
Hezky nastřádají nápovědy pro dočasně nepřítomného Zlovlka a pak jen vyčkávají až se zjeví :)
Budou se tak dlouho dohadovat, kdo má zadat, až se k tomu nesměle odhodlá někdo, kdo již delší čas nic neuhodl - a všichni budou spokojení :)
Je příjemné být v takové společnosti, pak se ani noci nezdají tak temné a plné hrůz 8)
Ať klidně zadá Lady Dandali, hlavně ať se to hne 8)
To jste neměl říkat, lorde flankere :twisted: :wink:
Plus jako bonus máte lehkou variantu, která je momentálně, zřejmě nakrátko, součástí mého podpisu.. :wink:
Jen se začínám pomalu obávat, že ztrácím přehled, co už tady všechno bylo :roll:
Tak to je Merrett Frey jsa vylákán na Starokameny a tam na rozkaz paní Kamenosrdce jeho smutný život ukončen jest.
Přesně tak! :)
Tak to vypadá, že je to na mě.
Já nevím, čím je tvoje lebka nacpaná. Můj pane.
Podle toho dodatku aneb slovního přívěšku bych to tipoval na Podricka. Ten má (měl) ve zvyku takto kouskovat věty.
Adresátem by mohl být třeba Tyrion... vracející se z večeře se Sansou, která zahltila jeho mozkovnu brilantními postřehy o lítosti nad rozvařeným hrachem. :wink:
Úsloví, které se hodí i k dnešnímu výkonu naších fotbalistů: Vedle jak ta jedle :lol:
Já se teda zmoh jen na HODOR? :shock:
mně to zní lannistersky, ale ten canfrňous na konci je divnej, to má Léto pravdu (asi se dostává do formy, blíží se jeho čas :-))
Ten camfrňous je výrazem sžíravého sarkasmu, daného vztekem na toho, komu je věta určena.
Ten dodatek... hmmm... nemýlím-li se, tak tohoto oslovení několikrát, se zvláštní láskou v hlase, použil Jon při rozhovoru s (ehm, vypadlo mi jméno) bývalým velitelem Zlatých plášťů...
Ale jestli k němu byl až takhle milý?
Lady Dandali boduje. Přesně tak, Janos nebyl potěšen, jak s ním Jon mluví, tak si Jon dal záležet, aby každé oslovení můj pane (a sere k Alliserovi) mělo tu správnou dávku kousavé ironie a sžíravého sarkasmu.