Tak už asi jo. Občas mi trvá déle, než si vzpomenu, co jsem kdysi kdesi plácnul.Ale co, bylo to dobré. 8)
Nicméně měl bych dotaz na pány programmery - když mám nainstalovaný Explorer 7 a WMPlayer 11, znamená to, že mám legální windows a může vesele aktualizovat? :?: :roll:
Překvapilo mě, že jsem se hned po registraci stal útokem jakýchsi dvou individuí, tak jsem to pro jistotu odklikal, ani jsem nevěděl co. Tím druhým byl náš Lord velitel. :twisted:
Komentáře
možno nejaký Valón na Fláme :-)
Podle studia IP adresy to byl nějaký Edgar Colle, znáš ho? :)
Ovšem důrazně a výrazně protestuji proti tomu, abych byl zařazen ve stejném sloupci jako tzv. "Správná zábava". :roll: Je to ostudné. :!:
Někdy používám jeho šachové zahájení. Tak že by se mi mstil? :)
Takže chceš mít samostatný sloupec? :o
Své případné výtky a další výkřiky mi můžeš adresovat přímo v komentáři tamtéž, budeš mým třetím návštěvníkem. :P
Co ještě se ti na mém uspořádání nelíbí? :idea:
A vůbec, co si myslíš o Vieweghovi? (tamtéž). :arrow:
Tak. Hotovo. Vyhověl jsem tvému přání.
Smazal jsem tě. :x :P :!:
neřekla jsem, že žádné :-)
Léto je slavný! 8)
Jeho Blogařská báseň boduje v hitparádě. :!: :o :P
MŮJ KLOBOUK! MŮJ KLOBOUK!!! :o :twisted: :wink:
To jsem nepochopil. :)
Tak už asi jo. Občas mi trvá déle, než si vzpomenu, co jsem kdysi kdesi plácnul.Ale co, bylo to dobré. 8)
Nicméně měl bych dotaz na pány programmery - když mám nainstalovaný Explorer 7 a WMPlayer 11, znamená to, že mám legální windows a může vesele aktualizovat? :?: :roll:
Spíše dosud nebyly označeny za nelegální.
Zkus to :-)
Musím říct, že v některých případech spíše oceňuji biblickou řeč typu ano - ano, ne - ne.
:roll:
Tak už jsem tam.
V Tvářknize. (Jak by možná napsala Hanina :) )
Mají tam taky Zeď.
Potkal jsem na ní sarvena. :wink:
Vraj: "... si to ty heavy?" :lol:
Překvapilo mě, že jsem se hned po registraci stal útokem jakýchsi dvou individuí, tak jsem to pro jistotu odklikal, ani jsem nevěděl co. Tím druhým byl náš Lord velitel. :twisted:
Aleku, eh... a kdo je to ta Vladimíra Šálená? :P
Vlaďka to je taková Sansa ve starším vydání (myslíte, že by Sansa v naší době byla modelkou?). Šachy, myslím, nehraje :-)
trvalo to chvíľku, ale cestu ste našli. trojoká vrana má radosť :)