Spekulace o filmu (u ledu, více viz TV série)

124»

Komentáře

• :lol:

Je rozporuplný. Odporuje sám sobě. Je velký. Vejdou do něj celé zástupy.

• Quote:
    Chmur napsal:

No zas na druhou stranu Samwell je jeden z největších sympaťáku a jedna z nejdůležitějších postav.

Chmur napsal:

Ikdyž samozřejmě uznávám, že nepatří k nejdůležitějším postavám.

Ano tady jsem si odporoval, ikdyž je to trochu vytržené z kontextu.

Vysvětlím to, ač je to asi zbytečné. Domnívám se, že Samwell vzhledem k tomu kolik dostal prostoru patří k nejdůležitějším postavám, ale není na úrovni Aryii, Daenerys....takže není v té úplné špičce důležitosti, ale je těsně pod ní. Jsou různé odstíny šedé:-)

Jinak si kluci můžete dál psát, jaký jsem arogantní, hloupý, ignorantský Tywin a hřát se navzájem pocitem skvělosti a velkoleposti Eddarda. Jenže nic není černobílé. Kdy se nadsázka mění v úražku atd.? Trochu relativní že?

Ikdyž pro vás asi ne, vy věříte v absolutní čest, dobro a pravdu.

Snad vám to dlouho vydrží.

Mrzí mě, jestli jsi nedal Lorasovi hlas jen kvůli mě. Postava za nic nemůže a tohle není přístup velkého člověka za jakého se zřejmě s Létem považujete. :wink:

• Jinak chci s Létem potažmo Těžkohlavým, který mi vtipně otevřel očí uzvařít mír, aby náš spor už dále neotravoval ostatní.

Odpusť mi můj pane Léto, že jsem o tobě někdy pochyboval. Měl jsi vždy pravdu. Je to má vina, má veliká vina.

Odpusť mi pravopisné chyby, nepřesnosti, popírání sebe sama, ignoranství a urážky zatímco ty jsi vždy vše bral s nadsázkou, humorem, osvícenstvím a láskou....

Je mi to líto!

Mohl by jsi mi prosím odpustit a odvolat toho Slynta, trochu mě to úraží. Ikdyž to nebylo míněno jako úražka, to byl vtip:-)

Jako bych nic neřekl:-)

• Taky vám u nějaké postavy naskočilo jméno nějaké konkrétní reálné postavy. Mě třeba napadly okamžitě tyto jména:

Robert Baratheon - Jiří Pomeje (velký, tmavovlasý, tlustý:-)¨

Cersei Lannister - Nicole Kidman

Stannis Baratheon - Boris Rösner

Janos Slynt - Jiří Paroubek

atd.

Já bych, tedy podle Aleka, mohl hrát Sama Zabijáka (ikdyž nevím, jsem na to dost starý a v tomto případě i hubený). Možná, že kdybych si koupil pernamentku a shodil své vlásky, tak bych dostal roli Belwase.

No jinak bych si v icefire zahrál rád vše, snad kromě Slynta, Chřestivé košile apod.

Takže tu máme Lorase (Theona), Berika, Belwase (Sama)...a co dál. Co třeba Týna. Co by tě lákalo, na co by jsi se vizáží hodila?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi