Hrdinové Písně - bodovací hra

1414244464755

Komentáře

• Pardon, tak teda Balon Swann, dúfam, že ešte nebol.
  • Obara Sand +2 (12) Celá ta banda kolem Arianne se mi líbila a Píseční hadi kandidují na mé další oblíbené postavy. Už se těším na Vichry, až začnou víc zasahovat do děje.
    Balon Swann +1 (11) Pro změnu slušný člen Bílých plášťů. Zatím vypadá jako dobrý a čestný člověk.
    Zvoníček -1 (7) Tak ho tedy pošlem k příbuzným, no.
    Irri a Jhiqui -2 (4) Nula není a v téhle společnosti plus nedostanou. -2 za "It is known.".
  • Obara Sand +1 (13)
    Ser Balon Swann +2 (13)
    Zvoníček -1 (6)
    Irri a Jhiqui -2 (2) Přivádějí mne k šílenství.
  • Obara Sand -2 (10) tahle paní mě trochu nudí
    Balon Swann +1 (12) s tím jménem musí mít plus
    Zvoníček +2 (9) pro šašky mám slabost
    Irri a Jhiqui -1 (3)
  • Jarlo, opravím si to až po tobě :)
  • huh to musím přepočítat :-)

Dík, přesně to jsem chtěla navrhnout :-)

Přepočteno - můžeš:-) navíc přihazuješ někoho nového :-)
  • Jarla: Půlku máš opravenou nahoře, v "mé" citaci a dalšího máš vybírat ty. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Obara Sand +2 (12) Celá ta banda kolem Arianne se mi líbila a Píseční hadi kandidují na mé další oblíbené postavy. Už se těším na Vichry, až začnou víc zasahovat do děje.
    Balon Swann +1 (11) Pro změnu slušný člen Bílých plášťů. Zatím vypadá jako dobrý a čestný člověk.
    Zvoníček -1 (7) Tak ho tedy pošlem k příbuzným, no.
    Irri a Jhiqui -2 (4) Nula není a v téhle společnosti plus nedostanou. -2 za "It is known.".

Hlasuji stejně, i když z trochu jiných důvodů :-)
    Obara +2 (15)- přece jen je to Doranova neteř
    Balon Swann +1 (14)- doufám, že se mi positivní náhled nezkazí
    Zvoníček -1 (5) - kam s ním ?
    Irri a Jhiqui -2 (0) za "It is known." - tady souhlasím plně :-) a tyhle jdou tím pádem z kola ven s nulou a nahazuje se někdo kdo nebyl.....
    Nového tedy dávám Mikkena - toho mám ráda :-)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Jarla: Půlku máš opravenou nahoře, v "mé" citaci a dalšího máš vybírat ty. :)

Nene, už jsem to přepočetla a teda kdo vyřadil dává, jo ? tak připíšu Mikkena.

Do psí nohy - už to vidím :-) Dík za upozornění :-) Snad už je to dobře - jukni....
  • Jarla napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Jarla: Půlku máš opravenou nahoře, v "mé" citaci a dalšího máš vybírat ty. :)

Nene, už jsem to přepočetla a já ještě nevybírám
    Já se nehádám. Jenom to máš dopsané ve špatné části příspěvku.

Jo, kdo vyřadil, za odměnu vybírá. :)

Je. +1 :)
  • Tak teď sis hodně zlepšila skóre. Alespoň u mě určitě. Roba by to nezachránilo ale mrtvý Frey dobrý Frey.
    Provinil se svým rodem. Jako Nevada odsuzuje všechny Greyjoye (já také až na Ašu) tak někdo může (a celkem právem) odsuzovat všechny Freye.
    Tak takovýmto názorům, i když se jedná o knižní postavy, moc nerozumím. Zvlášť když to píší i "dospělí" lidé. Jednak se určitě i mezi Freyi najdou lidé s docela dobrým charakterem např. Olyvar a dále lord Frey mi nepřijde horší než jiní velcí lordi. Prostě chce vylepšit pozici svého rodu. Není mi nijak sympatický, ale zároveň k němu nechovám takovou averzi jako většina ostatních fanoušků. Konec konců ho jako první zradil Robb.
    rri a Jhiqui -2 (2) Přivádějí mne k šílenství.
    Moc si je už nepamatuji, ale co dělají tak hrozného?
  • Co dělají tak hrozného ? Přičiněním autora furt dokolečka opakují jednu stupidní větu! To je ti málo nebo toužíš po takové ženě? :-D
  • rri a Jhiqui -2 (2) Přivádějí mne k šílenství.
    Moc si je už nepamatuji, ale co dělají tak hrozného? No to jsou ty dvě slepice, co na každou pověru papouškují "It is known."
  • Chmur: U RW nevidím jako hlavní problém zradu, ale porušení pravidla "jsi mým hostem- neublížím Ti". Kdyby Robba zradila Freyova vojska uprostřed bitvy, přeběhla na stranu nepřítele a třeba mu i vrazila meč do zad/usekla hlavu a zneuctila mrtvolu/dosaď si co chceš, asi bych je nesnášela o mnoho méně. Jo, byla bych naštvaná- kvůli jediné chybě (a jejím důsledkům) by Robb zemřel, ale v takovém případě by se to skutečně dalo pojmout jako oplacení zrady zradou. Vražda hosta (který nenapadl hostitele- to bych jí, samozřejmě, nebrala jako vraždu), je ale svinstvo, ať k tomu "vedlo" cokoli.
  • už jsou někde ty hlasy správně? mám začít od AshyG?
  • Už jsem se v tom ztratila. Radši to případne opravte za mě. Díky.
  • AshaG napsal(a):

Už jsem se v tom ztratila. Radši to případne opravte za mě. Díky.

Takhle Ti to vychází, pokud dáš Mikkenovi zbývající -1.

Obara Sand -2 (13) tahle paní mě trochu nudí
    Balon Swann +1 (15) s tím jménem musí mít plus
    Zvoníček +2 (7) pro šašky mám slabost
    Mikken -1 (9)
  • Zrovna Mikken je bezva, ale budiž, už to nebudu komplikovat ;)
  • Obara Sand +1 (14) dost si ty holky hadí pletu, ale vesměs jsou sympatické
    Balon Swann -1 (14) a tenhle mi narozdíl od Zmijí moc sympatický nebyl
    Zvoníček -2 (5) tohle na toho chudáka zbylo, tu scénu, kde ho Cat podřízla nemám vůbec ráda
    Mikken +2 (11) - ten jeden bodík je za AshuG a druhý za mě

• Obara Sand -1 (13) trochu moc hrrr, navíc mi přišlo, že je z krutějšího soudku
    Balon Swann +2 (16) přijde mi jako slušňák, co se vlastní pílí vypracoval a svého postavení si váží...
    Zvoníček -2 (3)
    Mikken +1 (12) už jen za tu Jehlu :-)
  • Přičiněním autora furt dokolečka opakují jednu stupidní větu! To je ti málo nebo toužíš po takové ženě? :-D
    Opakování matkou moudrosti. Je známo...
  • Chmur napsal(a):

Přičiněním autora furt dokolečka opakují jednu stupidní větu! To je ti málo nebo toužíš po takové ženě? :-D
    Chmure, buď plácáš a nebo jsi zvrhlík :-) kdyby ti žena místo logiky používala echt otřepanou frázi, byla nevzdělaná a o vzděšlání se ani v nejmenším nesnažila, zato věřila naprosto všemu, co se jí k věření předkládá, na nic neměla jiné názory než papouškované a na vše, kde nezná odpověď odpovídala nesmyslnou frází a to furt tou samou.....buď jsi mačo zvrhlík, co si potřebuje hladit ego "Jaký jsem já pašák proti ní" (a ano máš i takové sklony - všichni jsme si všimli, ale takových rozměrů ještě ne) a nebo bys zabil - chce to čas :-) "-2" body v oblíbenosti je oproti tomu směšňoučké :-)
  • Jarla napsal(a):

Chmur napsal(a):

Přičiněním autora furt dokolečka opakují jednu stupidní větu! To je ti málo nebo toužíš po takové ženě? :-D
    Chmure, buď plácáš a nebo jsi zvrhlík :-) kdyby ti žena místo logiky používala echt otřepanou frázi, byla nevzdělaná a o vzděšlání se ani v nejmenším nesnažila, zato věřila naprosto všemu, co se jí k věření předkládá, na nic neměla jiné názory než papouškované a na vše, kde nezná odpověď odpovídala nesmyslnou frází a to furt tou samou.....buď jsi mačo zvrhlík, co si potřebuje hladit ego "Jaký jsem já pašák proti ní" (a ano máš i takové sklony - všichni jsme si všimli, ale takových rozměrů ještě ne) a nebo bys zabil - chce to čas :-) "-2" body v oblíbenosti je oproti tomu směšňoučké :-)
    Náhodou, Jarlo, když by mi žena opakovala neustále, jak jsem úžasný, nepřekonatelný a dokonalý, tak by mi to rozhodně nevadilo - dokonce si myslím, že kdyby se tohle naučily všechny ženy, tak by ubylo tolik sporů a hádek...
    :-)
  • Stark z hor
    a co teprve až bys přišel na to, že to je sarkasmus :-D
  • Jarla napsal(a):

Stark z hor
    a co teprve až bys přišel na to, že to je sarkasmus :-D

To bych si pochopitelně vůbec nepřipouštěl...
    :-D
  • Obara Sand -2 (11) míň řečí, víc činnů a mohlo to dopadnout jinak, paní píšečné hádě
    Balon Swann -1 (16) Vláčený a manipulovaný, sotva si zasluhující čest bílého pláště..
    Zvoníček +1 (4) CPR! CPR!
    Mikken +2 (14) Cool týpoň s cool wercajkem :D
  • Mikken +2 (16)
    Zvoníček +1 (5)
    Balon Swann -1 (15)
    Obara Sand -2 (9)
  • Náhodou, Jarlo, když by mi žena opakovala neustále, jak jsem úžasný, nepřekonatelný a dokonalý, tak by mi to rozhodně nevadilo - dokonce si myslím, že kdyby se tohle naučily všechny ženy, tak by ubylo tolik sporů a hádek...:-)
    Myslim, že soudnej chlap pozná, jestli si to zaslouží nebo ne...
  • Mikken +2 (18) To byl ten, který Theonovi nadal do zkurveného pytle hoven nebo něco podobného, žejo? Takže moje hodnocení je jesné. :D
    Zvoníček -2 (3) Chudák to odnese, ale už se mi tady nelíbí.
    Balon Swann -1 (14) Chápu Sandorovu nenávist k rytířům.
    Obara Sand +1 (10) Mám ráda všechny Písečné hady, i když s nimi nesouhlasím. Ale ty horké hlavy jsou mi prostě blízké.
  • Lady Thaeresa: Co provedl Swann?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi