Hra o trůny

124»

Komentáře

• a kde je to zmíněno? Přečetl jsem 4 knihy a nějak jsem si toho nevšiml, je to v tanci? Pls nespoilovat :) a ten první byl teda Varys jo? 2
  • pardon za další post, nějak se mi nenačl ten příspěvek co jsem odeslal a vaši odpovědi, omlouvám se :( jde nějak mazat příspěvky?
  • Já taky Tanec nečetla :)

Ne, příspěvky tady mazat nejde. Tedy, mazat je může jen lord velitel Alek.
  • Četl jsem všechny knížky, až na tuto a proto bych se chtěl zeptat,jestli je zde něco důležitého co není v seriálu zmíněno?
  • uff, kde začít? :-) je toho hodně, opravdu hodně...
  • Tak knížka je samozřejmě detailnější než seriál, ale nemůžu říct, že s Alekem souhlasím. Všechno opravdu důležitý pro příběh je i v seriálu. Celkem ale doporučuju se ke Hře přece jenom časem vrátit. Po Tanci jsem si přečetla některý svoje oblíbený části a byla jsem docela naměko z toho, jak jsou všichni ještě živí, zdraví a při smyslech.
  • Z mého pohledu toho je hodně. Všechny ty jemný detaily, který v seriálů vůbec nebyly, nebo změněný motivace postav (Catelyn úplně převrácená) atd.
  • Jj, souhlas. Radím přečíst.
  • Ok myslel jsem si to že některý detaily tak nebudou, už z pročítání diskuzí apod.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi