Happy end

135

Komentáře

• Bezejmenní bohové severu! Oživování mrtvých už ne, prosím. Jedna rozkládající se šílená semetrika bohatě stačí.
  • neviem či to bude happy end, ale pozeraním na Zeď v druhom diely seriálu som získal neochvejný pocit/predtuchu že Jaimie Lannister skončí príbeh ako Lord veliteľ Nočnej hliadky.
    tam sa bude môcť striasť plášťa kráľovraha, brata Ceresei a ostatných nálepiek.

možno ten rozhovor s Jonom dostane ďalší význam...
  • Ale nevypadalo to, že by ho služba u Hlídky nějak lákala. :-)
  • Velitelem Noční hlídky se stane Jorah Mormont. Strašně tím nasere Janose Slynta, kterému to zase nevyjde.
  • A co chudák Jon, má porušit přísahu?
  • Taky by mě zajímalo, proč tady všichni uvažujou, jako by už Lordem velitelem nebyl... :-)
  • Protože umře. Hrdinně (jako správný Stark) a ve velkém stylu (jako správný Targaryen).
  • Za takovou kacířskou myšlenku (že Jon umře - resp. ne sešlostí věkem) bys měla být pranýřována (v kontextu středověku)! :-D
  • Protože umře. Hrdinně (jako správný Stark) a ve velkém stylu (jako správný Targaryen).
    Bude popraven (jako správný Stark)
  • Olorin: Jon umře sešlostí věkem - Toť taky kacířská myšlenka :-D

Jona zachrání Ciri, kterou už to nebavilo na Kamelotu a najde si další dimenzi....

Jaime skončí nabodnutý na meč Brana :-D
  • Vy si snad nemyslíte, že to Martin před závěrem pořádně "vyčistí"?

Montezuma3 - To se nevylučuje :o))

Jinak, když vidím kolik prostoru dává HBO u propagačních předmětů Greyjoyům, tak mě napadá, že happy end nejen že nebude, ale skončí to pořádným hororem...
  • Will House Greyjoy rule the world?
  • Nevada: Jak nevylučuje? Poprava je hrdinská smrt?
  • Čím dříve skoná Bran, tím lépe :) Když si představím, že ho budu muset snášet ještě (doufejme) tři díly, tak je to hrozivá představa :) Ještě lepší by bylo, kdyby už trvale a nezvratně umřela i Cat a upgradovaný Gregor a byl bych maximálně šťastný. :) Každopádně taková Arya to vydrží až do úplného závěru si myslím, sám George někde řekl, že kvůli seriálu a tím jak ho ovlivnili jednotlivý herci a herečky chtě nechtě ovlivnil či ovlivní i své psaní. (Ačkoliv původně tvrdil, že to nikdy neudělá)
  • Expendable: Bran začne být v Tanci podle mne velmi zajímavá postava.. Jak já mám rád seriálovou Aryu ( roztomilá holčička), tak v knize jí moc nemusim :-)
  • Amaroun: Bran vlastně na konci hostiny narazil na tu mystickou postavu, že? (Toho udajného Benjena :D ) Já už si všechno detailně nepamatuju. Nebo to byl Sam, kterého ta postava zachránila a pak zmizela? Teď jsem zmátl sám sebe. :-D
  • Ja som hlavne zvedavý na toho reinkarnovaného Darth Gregora.

Inak všimli ste si v texte hostiny pre vrany, keď v tom kláštore, cez ktorý Brienne prechádzala, si všimla hrobníka, ktorý mal ramená širšie ako ona? A čírou náhodou zrovna pán majster vedúci toho kláštora bol posledným človekom, ktorý sprevádzal Ohaře :)). Žeby Sandor začal výcvik za Jediho, či Paladina? :?
  • Darth Gregora ? Uniklo mi něco? :-)
    Trošku by mne i možná mrzelo kdyby byli na scéně stejné postavy ... Připadal bych si jak v telenovele... Ještě by se mohl vrátit Ned Stark a objasnit jak přežil popravu....

Expendable : Pomalu taky zapomínám :-) Ale jo Sama zachránil mystický jezdec a ten samý pak se potká s Branem
  • Jsem zvědavej, co všechno scénáristům Martin prozradil o konci ságy. Myslím, že toho nebylo málo...
  • Jaime zemře hrdinnou smrtí v souboji s (Velkým) Jiným. Něco jako "utíkejte, já ho zdržím!". Toť má vize. A Jon usedne na trůn spolu s Daenerys :-(.
  • To zní věrohodně, ale moc kýčovitě. To by mě tlusťoch nasral.
  • jaimie bude lordom veliteľom na Zdi. vsaďte na to (jeho) ruku. _)
  • No, já doufám, že Jaime zemře hrdinskou smrtí. Snad ne třeba pádem ze z(Z)di, nebo umrznutím :-). A taky doufám, že Malíček nezemře se Sansinou dýkou v zádech - i když to tak nejspíš bude...
  • Už jenom to, že vlastně může za to, že se Ned vydal na Jih hledat pravdu o Arrynově smrti (a taky tam nalezl smrt), asi brzo Sansu konečně trkne. :-)
  • Sansa se podle mě dlouhého života nedočká :)
    Nymeria musela prchnout = Arya prchla.
    Mrtvý zlovlk s parožím v tlamě a rovněž mrtvý majitel onoho paroží = Mrtvý Ned na královském dvoře, mrtvý Robert.
    Mrtvá Lady = brzy mrtvá Sansa? :-D
  • Jen aby to náhodou nebyla jedna z mála postav, která se živá dočká konce ságy - byl by to docela zajímavý paradox, postava nejméně vhodná pro přežití v hře o trůny, a ve světě Písně obecně, by všechny ty mazaný lišáky přežila. Zatím se jí to alespoň daří. :-D
  • Ovšem bez vlastního přičinění. Až se zbaví Malíčka, bude v podstatě bezmocná.
  • Podrick jí ochrání :-)
  • Dany a draci, Eron a draci, Vicktarion a Dany a draci - nevim, co zavrhnout dřív :)

Nevada: Myslíme, ale nemyslím, že nezbytně vybije úplně všechny klaďase. Myslim, že pořád zachová takovou rovnovážnou míru.
  • Zapper: Všimli, několikrát už se to tu probíralo :)
    Amaroun: Jo, Arya seriálová mi sedí mnohem víc než knižní (to je jedna z mála věcí, který Martin podle mě trochu přepísknul). Toho mystickýho jezdce označujou jako Studenoruký.
    Expendable: Sansa bez Lady přežívá už docela dlouho (a to už mohla zemřít několikrát). Myslím, že ty symboly není nutno brát tak úplně doslova. Ano, Podrick ji ochrání. :)
    Když už se tu mluvilo o tom, že Martina natáčení ovlivnilo, po seznámení se Sophií a Maisií prohlásil, že je hrozný, že jim připravil takový osudy, ale že se to zlepší nebo něco v tom smyslu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi