Skyping volný joust - 6. týden

Taky bych chtěl nahlásit jeden smutný výsledek bitvy, kdy Rozyho Starkové podlehli Fallenovým Lannisterům, po velké bitvě. Už od začátku to ale se Starky vypadalo bledě, když Fallen setupoval 6 karet a na následný Empty the Vaults vyložil na stůl snad za 14 zlata i víc. Jediný opravdu pěkný okamžik z mé strany byl, když sem mi hned v první kole podařilo dát quadrakill (Fury + 1 claim za Robba + North + kill Cersei za Fury hate). To bylo asi tak vše co se dalo ode mě nazvat hezkou hrou. Dál už to nebylo tak skvělé a Fallen vždy našel nějkou septu a dalšího "chcípáka" co dokázal zabít na claim a mě projižděl přes Jaqena a další. Ve 4. plotu jsem se odhodlal pro Valar, doufal jsem že soupeř nepůjde do Outfoxu, jelikož viděl na má straně stolu stále Robba a 2x Winter of Ranger. Resetovat jsem ale musel, na druhé straně řádil Jaquen s Vdoviným nářkem a Jaime s Devious intetions, který díky infamy měl už 7 STR a pořád otravný Castellan a další mě také otravovali. Reset mi nebyl ale mnoho platný a odvrátil pouze nevihnuletné. Jaqen se dostal na stůl hned v zápětí, to jsem čekal, ale stejně tak i další Castellan a Red Cloaks. To už na mě bylo moc. Arya hru nezvládala kontrolovat a Icy Catapult nechodil. Prohrál jsem asi v 6 plotě kdy jsem vzdal jelikož mi přišli jen lokace a nepoužitelný event v té době.
Hra to byla celkem jednostraná ale i tak jsem si ji užil. Hrálo se po skypu a využívali jsme novu aplikace, která se mi již osvědčila proti hře s Jarikem, avšak nové karty stále chybý a tak bych chtěl vyzvat ty co mají stále možnost skenovat, ať tak učiní a pomohou ostatním. Děkuju.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.