pátek 12.6

vypadá to, že tento pátek bychom mohli mít dva diváky/polohráče.. jinak to snad vypadá, že nás bude všech pět (kdyžtak mě vyveďte z omylu)... kde se tedy sejít? to je na šatlavský první boxík skoro už trochu moc... ten třetí byl dost velký, jenže poněkud... hmmm nepraktický
Delfův návrh byl skvělý, ale +2 diváci to taky trochu komplikují (jak to s nimi vypadá a nakolik jsou jistí, zjistím ve středu, ale ptali se a přišli by rádi)
mohli bychom zkusit to Zátiší a spojit srazy dohromady, ale rozhodně tam nebude takový klid jako v Šatlavě... a nebo možná ta první místnost v Šatlavě, kde byl "ten starší pán, co chce vědět, co za hru to hrajete"? ;-)
kdyby vás něco napadlo, písněte...

Komentáře

• vypadalo fajn, obsluha byla v pohodě a vypadala že je na hry v hospodě zvyklá. Je pravda že tam může být více hluku, ale zase nas nevyhodí dříve jak ve 23 hodin. A pokud by byla chuť na nějakou deskovku tak v Zátiší na ně mají lepší stoly. Ale jelikož jsem ještě "greenhorn" tak se spokojím i s tou Šatlavou pokud by ostatní něchtěli měnit lokál.
  • nakonec nás asi bude opravdu pět hráčů, ovšem decentně jiných pět než jsem původně myslela... škoda, že nevyšel ten sudý počet :-( co už... snad někdy příště :-) Platí tedy Šatlava kolem čtvrté hodiny :-)
  • do Šatlavy někdy po 16 hod jak minule asi, psal mi Obi že neví jestli bude stíhat. Má toho nějak moc. Takže jsi zdravá, jo? Mám brát nějakou deskovku?
  • Však on by stejně nehrál, tak když dojde později, tak nevadí :-) No, deskovka záleží na tom, v kolik se rozprchnem a kdo zůstane. Sullik i Raius to vidí nějak asi do osmé (alespoň myslím), Delf do deváté... no ono se stejně uvidí v kolik dohrajeme a kolik času zbyde a jak se to celé vyvine a jestli se budeme někam přesouvat. Jestli se Ti chce s něčím tahat, tak proč ne, ale nemůžu zaručit, že to nepotáhneš zbytečně...
  • tahat věci zbytečně, ale radši to než pak slyšet, že něco nemám.
  • nikdo by Ti snad dnes nevyčetl, žes nevzal nic kromě agotu :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi