oberyna si predstavujem tak trochu orientálne, to by bolo zvláštne. čo tak davos? inak Polruký je dobrá rola pre nejaku veľkú hviezdu, nemá veľa natáčania a môže dodať hviezdneho svetla...
Jak nad tim přemejšlim, napadaj mě Qhorin a Davos. Oboje jsou to role, který by asi měly bejt obsazený někym známějším (u Davose problém, že ba tam musel vydržet dýl). Podle obvyklejch rolí by pasoval na Qhorina, ale typově by Davos klidně mohl bejt.
No ono obsazení na druhou řadu bude už asi téměř hotový (třeba Brienne už je podle všech indicií obsazená, jen se klasicky čeká na dotažení finančního kontraktu, časového harmonogramu a teprv pak bude oficiální oznámení - možná na Comic Conu). Takže pochybuju, že by do něj Purefoy zasáhnul.
Na IMDB už mají trůny přes 6 000 topiců...diskutuje se tam o Melu Gibsonovi na roli Stannise. Rozhodně by to chtělo nějaké známé jméno jako náhradu za Beana a role Stannise by se na to hodila.
Jinak líbí se mi obsazení Benjena a nesedí mi Gendry a Renly. Ale každý má něco :-)
Mi přijde obdivuhodné, jak dokázali motivovat děcka, aby hráli třeba záporáky a nebo slabčáky a rozmazlence. Třeba Joff nebo malý Robert Arryn. To je od těch děcek dobrý výkon :-)
A na Shandora by mi seděl Roden :-) (Což je dávno pasé - já vím :-) )
Na obrovitého Sandora Roden? Já jsem Rodena vždy viděl jako Payna. Jinak nechápu proč autoři u ne úplně hlavních postav neřídí trochu popisem v knize a neudělají tak fanouškům knihy radost - proč musí být Šagga skrček nebo Kevan bezvousý plešoun....?
Myslela jsem toho Rodena spíš jako charakterem :-)(postava opravdu nesedí) Rodena si velice vážím jako výborného herce, aby bylo jasno. Vím, že postavou nesedí. Ale Joffrey de Peyrac měl 2 metry a dlouhé černé vlnité vlasy, což Hossein, co ho hrál neměl.... Payna by si mohl střihnout Přeučil :-)) I když charakterem mi sedí spíše na Varyse :-)
Komentáře
Rozhodně by to chtělo nějaké známé jméno jako náhradu za Beana a role Stannise by se na to hodila.
Jinak líbí se mi obsazení Benjena a nesedí mi Gendry a Renly. Ale každý má něco :-)
Mi přijde obdivuhodné, jak dokázali motivovat děcka, aby hráli třeba záporáky a nebo slabčáky a rozmazlence. Třeba Joff nebo malý Robert Arryn. To je od těch děcek dobrý výkon :-)
A na Shandora by mi seděl Roden :-) (Což je dávno pasé - já vím :-) )
Payna by si mohl střihnout Přeučil :-)) I když charakterem mi sedí spíše na Varyse :-)
http://acidcow.com/pics/14105-isis-the-amazon-lindsay-hayward-22-pics-video.html
Podle mne mohla mít 6 stop, což už dělá vysokého chlápka.
takže 6,5 byl Robert. Už se nedivím, proč se na Brienne dívali jako na zrůdu. .-)