24.10. Bitva o výběžek (II.)

Mám to potěšení oznámit konání turnaje po dlouhém turnajovém půstu. Turnaj se bude konat v sobotu 24.10. v Ostravě v Korunce (klub deskových her) od 10:00. Doufám, že sejdeme v hojném počtu.

Pokud se hodláte účastnit, tak se prosím přihlašte (signup...

Číst celý článek zde

Komentáře

• Chci se zeptat jestli bude možné hrát aji s kartama z King of Sea, ve výpisu není napsaný, ale jestli se nahodou nejedná jen o administrativní chybu, pokud jsem pochopil správně tohle rozšíření je plné reprintů, tak by povolené aji mohlo být.
  • Taky si myslím že KotS by mělo býl povolené, bez něj je to totiž jinak další turnaj bez GJ.
    A taky se chcu zeptat proč není povolen 5.CP - Secrets and Spies, když už je k mání teď tak za 20 dní ho už budou mít snad všichni ne?
  • asi nějaká diskriminace či co. Doufám že ho budu mít taky co nejdříve. Buď z Anglie nebo od Anekena.
  • Důvod pro jejich absenci byl zcela prostý. Jsem jen člověk a jako takový dělám chyby - jednalo se o administrativní přehlédnutí.

Rozy: Nemyslím, že by byl turnaj tak či onak bez GJ :)

Lumirius: Povolení edic se řídí legalitou formátu a nikoliv počtem reprintů v edici. Leč chápu, co tím míníš :)
  • Achjo, jedinej víkend, který po sto letech nemůžu a on zase turnaj :)
    Mám dva nové LCG balíky a chci je už konečně vyzkoušet, ale bohužel turnaje se nezúčastním, i když bych moc rád...
  • LCG balíky jsou pěkné, ne jak "hrrrr na ně ve 3 plotu fajront" CCG :-D
  • Ahoj, kdyby jel někdo na turnaj z Brna nebo přes Brno, tak já pojedu 7:02 z hlavního nádraží. Tak můžem jet spolu a dát pár her ještě ve vlaku. Budu rád když nebudu zas sám ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LCGKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi