V nové epizodě The Borgias se asi snaží držet krok s GoT. Mučeníčko, vražděníčko. Sex na každém rohu a jako trumf. Postelová scéna vytvořená zkřížením vztahů Cersei+Jaime a Renly+Loras. Moment, já řekl "postelové"? Pche, teď jsou v módě hřbitovy. Takže aby jste to mu rozuměli, teď to řeknu spoilerovitě: Dva bratříčci si to spolu rozdávají na hrobu jejich otce.
The Borgias? Aspoň viem, čo rozhodne nemám sledovať... :D Ale čo už, každý teraz chce byť nejako spojený z GoT, čakám, že za chvíľu v nejakom seriáli dajú ťuťumuťu scénu s deťmi..
Paráda :) Hodně tvrďáckých pohledů podbarvených dramatickou hudbou, hromada béčkových triků, troška akce ve stylu Lary Croft a nakonec pár dojemných chvilek, až mi slzička ukápla :D Už se těším na další řadu!
Tak jsem konečně viděla závěr OUAT a musím říci, že takový závěr (úplný konec) jsem fakt nečekala. Pro mě slušné WTF! Už chci druhou řadu! Musím vědět, jestli bude Rampelník zloun, jestli Královna (jak se usmívala) zase bude u moci, jestli August přežil, prostě potřebuju vědět úplně všechno a nejlépe hned teď! Jo a oficiálně žeru Roberta Carlylea :)))
Komentáře
Už chci druhou řadu! Musím vědět, jestli bude Rampelník zloun, jestli Královna (jak se usmívala) zase bude u moci, jestli August přežil, prostě potřebuju vědět úplně všechno a nejlépe hned teď! Jo a oficiálně žeru Roberta Carlylea :)))