Já pro dobro tvůrců doufám, že se prodá co nejvíce kusů te konzolové konverze, protože si to zaslouží mít úspěch na všech frontách. Každopádně ten trailer je ale perfektní, hodně si na něm dali záležet, a jestli má něco přílakat ke hře lidi, kteří s tou hrou nemají osobní zkušenosti, tak to trailer podle mě určitě splňuje. A ta hudba je úžasná
Tak Zaklínač 2 dokončen, musím říct, že ty TOP světové hodnocení, které hra dostává v recenzích jsou naprosto zasloužené, skvělá atmosféra, příběh, rozhovory, hratelnost, grafika, prakticky vše. Snad jen délka hry mi na RPG takového ražení a typu připadala dost krátká. Nevím jestli to prostě jen tak rychle uteklo, nebo to bylo vážné krátké. I přesto, že jsem plnil úplně všechny vedlejší úkoly, mi první kapitola připadala hodně krátká, jen takový úvod, druhá už byla trochu delší no a třetí možná až extrémně krátká, v podstatě hodně rychle ukončeno. Každopádně skvělý zážitek :)
Já sice nerad hraju nějaké hry dvakrát, i když se to muže někde v něčem trochu lišit, když si to člověk zahraje podruhé, i tak by mě to už moc nebavilo (pokud bych to nehrál znovu třeba po několika letech, to třeba ano) Ale tady tomu možná dám šanci, protože to vypadá na změny velké, pokud bych se rozhodl podporovat Vernona, a v mnoha místech se rozhodl jinak než jsem se rozhodl. ( i když do toho se mi zase moc nechce kvuli přesvědčení)
To já zase nehraju moc her, spíš mám jen několik málo oblíbenejch, který pak ale kraju klidně několikrát po sobě a pak se k nim po roce po dvou zase vracim.
Expendable: No ono je to i konceptuálně jiný a přinese to zase pohled na jiný postavy a questy v Kaedwenském táboře jsou asi zajímavější.... Ale podporovat Vernona se mi nakonec líbilo mnohem méně než Elfa... Prostě Vergen a Saskiu jsem si oblíbil hned....
Tak já hrál mnohokrát BG, prostě ta hraj je nejlepší. Teď hraju Neverwinters night, poprvé jiné RPG než právě BG. Poprvé hra s jiným než izometrickým pohledem. Všechny ostatní jsem vzdal, nebavily mě např. Oblivion atd. Tohle ale asi dohraju, zatím je to celkem fajn, i když na Baldury to ani z daleka nemá. Zaklínač mě celkem láká. Možná ho zkusím. Je to jenom akce nebo i něco víc?
Je toho mnohem vic, urcite to zkus - ma to v sobe hodne dialogu, mesto zije s ostatnima rpg se podle me zaklinac neda srovnavat zvlaste s tema ze zapadu. Napřiklad Dragon Age ač jedna nebo dva mě nepřesvědčily, je to takova heroicka omačka kterou už jsme viděli :) a jinak souhlasim s Baldury. Shadows of Amn je best rpg :) pak jsoujeste skvele Icewindy.
NWN 1 je moje nejoblíbenější, ty jsem dohrál zatim 4x. NWN 2 mám rozehraný podruhý a stejně tak DA :O. DA 2 mě těžce zklamal, takže to mám pořád rozehraný, ale bude mi trvat asi delší dobu než se k němu vrátim.
Tak u mě boduje celá série her na Infinity engine, obzvláště BG2 a Planescape Torment. Dále samozřejmě Gothic série s Rísen. Dragon age mě moc nezaujalo...
Dragon Age jsem sledoval s nadšením ještě před tím než se to stalo tak populární kvůli mohutné reklamní kampani... Začátek byl parádní, ale po bitvě kde zemřel král to byla dost nuda a děj byl dost jednoduchý.. DAII jsem totálně zavrhl... BG2 a Planescape Torment se mi vyhnuli obloukem, takže od Black Isle jsem hrál jen Fallouty 1 a 2 a v dnešní době mne BG ani PST nechytá... Gothic 1 a 2 na tom jsem vyrůstal :-D Jen mi je líto nového Drakensangu... Připadalo mi to absolutně stejný jako jednička co se týče postav....
Jak fuj onlinovky? hrát proti A.I. je strašná nuda.
Jo Dragon Age jsem hrál taky :) Hrál jsem za ženskou a někde cestou jsem napbral do party ještě jednu. Dokonce jsem to skoro celé dohrál, protože jsem chtěl ty dvě dostat spolu do postele. Ale když jsem pak na netu zjistil, že je k tomu potřeba strašně moc bodů, tak jsem se na to hru vysral.
Mno běhání po lese a mlácení nějakých přerostlých pavouků mne nikdy moc nebavilo. Kromě DA jsem hrál ještě Wowko, to bylo fakt maso. U toho jsem strávil víc času než jsem původně chtěl. Ta mapa je tak velká, že než jsem ji celou prošel a prohlédl si ji. byl týden v tahu. :D
Jsi nějak zatíženej na lesby?
Ne nijak speciálně, jen se raději koukám na dvě holky, než na nějaký klacek. Ty body se zvedaly přes nějaký dárky ne? Tolik jsem jich neměl. Ta hra mne přestala bavit hodně brzo.
Mě zas na RPG většinou táhne spíš příběh a atmosféra (většina Biowarezovin) nebo promyšlenej herní systém (Wizardry). Dárky tam sice jsou, ale mnohem víc je to o jednání s NPC, plnění jejich kvestů a vhodně volený rozhovory. A pro milostnou zápletku BTW nestačí oblíbenost (ta zajišťuje jen věrnost a souhlas s tvejma akcema), ale právě to jednání s postavou (vhodná volba odpovědí a většinou splnění toho kvestu). A já myslel, že koukání na dvě holky většinou přejde s pubertou :) Mě to přijde spíš k smíchu.
Mno vypadá to strašně, ale pokud bude dobrá hratelnost, tak bych neviděl problém. Age of Empires 2 jsou stále jedna z nejhranějších real time strategií a nikomu nevadí, že to má starou, šerednou grafiku.
Komentáře
Každopádně skvělý zážitek :)
Gothic 1 a 2 na tom jsem vyrůstal :-D
Jen mi je líto nového Drakensangu... Připadalo mi to absolutně stejný jako jednička co se týče postav....
Jo Dragon Age jsem hrál taky :) Hrál jsem za ženskou a někde cestou jsem napbral do party ještě jednu. Dokonce jsem to skoro celé dohrál, protože jsem chtěl ty dvě dostat spolu do postele. Ale když jsem pak na netu zjistil, že je k tomu potřeba strašně moc bodů, tak jsem se na to hru vysral.
Jsi nějak zatíženej na lesby? BTW ty body oblíbenosti se získávaj celekm snadno :)
Dárky tam sice jsou, ale mnohem víc je to o jednání s NPC, plnění jejich kvestů a vhodně volený rozhovory. A pro milostnou zápletku BTW nestačí oblíbenost (ta zajišťuje jen věrnost a souhlas s tvejma akcema), ale právě to jednání s postavou (vhodná volba odpovědí a většinou splnění toho kvestu).
A já myslel, že koukání na dvě holky většinou přejde s pubertou :) Mě to přijde spíš k smíchu.
Nový Elders Scroll - Gameplay... Kromě toho že je vše really really, tak to vypadá zajímavě
Ta strategie, Game of Thrones: Genesis, vypadá děsně, to rpg vypadá mnohem lépe.