Hehe templáři museli spát v osvětleném dormitáři, na přeskáčku mladý a starý a ještě měli postavené hlídky, které dohlížely aby se jeden druhého nedotýkal ani náhodou ve spánku :-D A bujná kštice byla spíše výhodou, akorát se přes ni dávala taková plátěná čepička (jak pro mimčo). Plešatí měli otlačeniny od kroužkovky a těžké helmy, tak si ji museli vycpávat třeba koudelí. Ale zvyknout se dá na všechno :-)
hm, westeros sa bojí spoilerov, ktoré vraj začali rašiť na webe, kôli tým uniknutým knihám z nemeckého amazonu. a tiež som si všimol, že zatiaľ čo mi 5. hovoríme Tanec, tak oni Draci. ešte, že veľa Ďalších možností nezostalo :)
No údajně toho uteklo dost, ale všechny fan servery jsou solidární a zavedly tvrdou politiku (nenuťte mě se v tomhle do 12.7. rozhodovat :-). Sám se po tom nepídím, páč o to nestojím.
flanker.27: Já se nikdy nekoukala, co dostanu za dárky, zkazila bych si překvapení...vždycky mě jako malu bavilo "čekat a trpět", jsem asi masochista, ale fakt jsem se nikdy po dárcích nepídila...
Na dárky jsem se nikdy nekoukala a taky jsem nikdy nebádala, kde jsou schované :-) Já bádala po cukrovém :-D Ale spoilery ? No a ? Vždyť o nic nejde :-D Že je sladká nevědomost vždy a všude lepší než strašlivou poznati jistotu tvrdí jen Erben a Rimmer :-))
Mne štvaly jen peněžní dary! Vždycky když dostanu od babičky tisícovku, tak se jí optám, co jí za ni mám koupit. Kdybychom si všichni dali na vánoce tisícovku, tak by nám stačila jedna zalitá v plastu a měli bychom to bez dárků a zadarmo :-p
Prachy mě taky štvou. Neřeknu, když jsem studentka a každá kačka je dobrá. Ale chápu staré lidi, že už se jim nechce běhat po obchodech a je jim blbé nic nedat. Hm ... chtěla jsem se přidat k apelu, aby se dodržovala diskuze v topiku. To nepůjde. :-)
Olorin - život ? Až tak drsně ? Příběhová integrita milá by snad stačila :-) Proč tak tanco-drakonické tresty ? :-D Co nechtějí ani zmínku dopředu musí odpojit net :-)) flanker - neříkej :-)) vždycky jsi toužil být kasařem a v sedmi to byla jasná vlba ? :-)) Moji rodiče zas museli ve škole vysvětlovat, proč jsem si do dotazníku "čím chci být až vyrostu" napsala, že nájemným vrahem :-D
Komentáře
A bujná kštice byla spíše výhodou, akorát se přes ni dávala taková plátěná čepička (jak pro mimčo). Plešatí měli otlačeniny od kroužkovky a těžké helmy, tak si ji museli vycpávat třeba koudelí. Ale zvyknout se dá na všechno :-)
našla jsem např. http://www.imdb.com/title/tt0944947/board/nest/184753717
Ale spoilery ? No a ? Vždyť o nic nejde :-D Že je sladká nevědomost vždy a všude lepší než strašlivou poznati jistotu tvrdí jen Erben a Rimmer :-))
Hm ... chtěla jsem se přidat k apelu, aby se dodržovala diskuze v topiku. To nepůjde. :-)
A proč bychom se museli nutně bavit o tomhle, prostě se přesunem na diskusi kecáliště. Mermomocí přeci psát do všech diskusí nemusíme, nebo ne? :-D
Za pár měsíců stejně ty spoilery budou všude jako vždycky. Ti, co čekají na český překlad, to budou mít těžké. :-)
Co nechtějí ani zmínku dopředu musí odpojit net :-))
flanker - neříkej :-)) vždycky jsi toužil být kasařem a v sedmi to byla jasná vlba ? :-)) Moji rodiče zas museli ve škole vysvětlovat, proč jsem si do dotazníku "čím chci být až vyrostu" napsala, že nájemným vrahem :-D