Presne, Prašnoprst, v češtine Prašprst z trilógie Atrametový svet (Atramentové srdce, Atramentová krv, Atramentová smrť), ten film sa síce skončil úplne inak než v knihe takže ďalšie dva už asi nebudú (režisér to úplne doslova zabil ako sa hovorí a už to nejde rozviesť ako v knihách). Zaujímavá trilógia o úcte k Predčítačskému umeniu :)
Nu, keby Alek privolil a bolo by tu červené pozadie, aj by som to mohol nazývať Červeným kobercom :D Keď ja mám nutkanie na všetko reagovať aj keď si to nikto nevšíma a to vytvára tie dlhosiahle príspevky.. Prídem ku kompu a zo včerajška sa v niektorých témach objaví aj vyše 100 nových komentov (raz dokonca mám pocit aj k 200)
Mě ani nenapadlo komentovat množství, ale je šílený že cituješ všechno, celej ten dlouhej výpis a prokládáš to a cituješ i když reaguješ na příspěvek hned nad tebou a tenhle druh fora k citacim moc vlidny neni , zlatý rámečky odlišený barvou:-)
Jsme rád za fora, kde je zakázáno citovat příspěvek nad tebou a vkládat víc než jedno vlákno citace :-)
Zvláště když okopíruješ komplet text a přidáš k tomu jen smajlík :-D
:D Tak sa ponížene ospravedlňujem :D Budem sa snažiť redukovať počet citacií, na ktoré nemám plnohodnotný názor a nedal by som k nim len smajlík, poprípade redukovať veľkosť dlhých citácií a vyžuťi čo najmenší počet citácií na vlákno, prípadne radšej využiť viac správ :)
Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))
Ano, jsem šťastný že mohu žít v zemi kde člověka zavřou na 3 roky za písničku, jaký to obrovský rozdíl od zlého Ruska :-D
Gepeto: Nikdo po tobě nechce, abys nekomentoval...jen nekopíruj celé citace, stačí napsat jméno a dvojtečku a můžeš vesele komentovat a nebude to měřit kilometr jako obvykle...
No když člověk čte komplet všechny příspěvky, tak to jasné je. Lidi, kteří přeskakují v tom mají zmatek a často pak vznikají nedorozumění. To znám příliš dobře :(
Gepeto: Nikdo po tobě nechce, abys nekomentoval...jen nekopíruj celé citace, stačí napsat jméno a dvojtečku a můžeš vesele komentovat a nebude to měřit kilometr jako obvykle...
Neboj sa, Krisi, ja rozumiem, tak činiti budem, je to praktickejšie, iba niekedy reagujem spomalene tak len chcem pripomenúť o čom bola debata. :)
Tak to mi dneska neřikej. Celý den jsem strávil online reportáží z Moskvy. A když jsem to k večeru zabalil, tak jsem byl schopnej si jen sednout, čumět do přírody a říkat si, v jak krásný zemi to žiju :-)))
Celej ten soud je pitomost, ale řekněme, že nejsem přesvědčen, že bychom byli v pozici komukoli kázat o spravedlnosti (a říkám to z pozice člověka, co se právem živí).
Nemlujvě o tom, že zatímco těch pár nezodpovědnejch holek má za sebou světový mínění, takovej vojín Manning za sebou nemá nikoho...
Tak tykadla bych viděl jinak, za to si mohl sám. Jako vrchol toho za co u nás může být člověk potrestaný vidím tohlevedoucí. Jak můžou odsoudit někoho že chránil tábor dětí v půl jedný ráno před opilcema, to mě hlava nebere
Oč víc si mohl sám za tykadla to mi hlava nebere (pokud v tom není to klasické orwellovské podvojné myšlení), naopak tahle akce mi byla docela sympatická. BTW ty jsem přesně myslel, i když tu taky byli jistí Ztohoven, kteří byli souzení za šíření poplašné zprávy - to je případ hodně podobnej Pussy Riot, někdo udělal něco u čeho si nedokázal představit následky. JInak vzhledem k mému postoji k církvi a náboženství mám k trdlování v chrámu jisté sympatie, leč každej, kdo do něčeho takovýho jde, si má ujasnit to základní - jsem ochoten pro takovou akci riskovat vězení? Musím si spočítat, jestli mi to za to stojí. A pouze pokud si odpovím ano, měl bych něco takovýho provést, ne si zařádit a čekat, že mi budou tleskat jak že jsem to hezky rozvratnej živel.
A odsoudit někoho za tohle Osobně mi to přijde jako velmi dobře vyvedené umělecké pojetí vystihující situaci a pomník de facto vylepšující. V žádném případě nevidím poškozený pomník. A za tohle se u nás fasuje vězení. Jenže tam nejde o populární a tendenční znevažování Putina, ale o znevažování skutečných nešvarů a proto je třeba to potírat a ještě lépe - štvát veřejné mínění proti jakémukoliv takovému projevu svobody názoru. Neboť toto je přece špatný názor....
Komentáře
(Ono je to tak v podstatě ve všech oborech. Demokracie neznamená dělat si co chci.)
Jsme rád za fora, kde je zakázáno citovat příspěvek nad tebou a vkládat víc než jedno vlákno citace :-)
Zvláště když okopíruješ komplet text a přidáš k tomu jen smajlík :-D
Nemlujvě o tom, že zatímco těch pár nezodpovědnejch holek má za sebou světový mínění, takovej vojín Manning za sebou nemá nikoho...
Osobně mi to přijde jako velmi dobře vyvedené umělecké pojetí vystihující situaci a pomník de facto vylepšující.
V žádném případě nevidím poškozený pomník. A za tohle se u nás fasuje vězení.
Jenže tam nejde o populární a tendenční znevažování Putina, ale o znevažování skutečných nešvarů a proto je třeba to potírat a ještě lépe - štvát veřejné mínění proti jakémukoliv takovému projevu svobody názoru. Neboť toto je přece špatný názor....