:-) Mi se to ohromně líbilo - chyběla mi tam jen hláška z Červeného trpaslíka - "Jde o naprosto běžnou údržbu nezbytnou pro dobro této posádky a této lodi." :-) Tím chci jen říct, že se mi líbila moc ta hláška, se kterou si dal Alek práci místo něčeho neosobního :-)
Taky jste měly ten pocit, jakoby se na hodinu přestala otáčet Země? Jo a mám tu místo "citovat" nějaké "quote". Že by se icefire.cz chystal na mezinárodní scénu?
Cha - teď to odeslalo...takže nevím, proč to předtím nevzalo :-D
Jen jsem Ti chválila tu hezkou osobní hlášku, kterou jsi pro nás sepsal :-)
(a parafrázovala Červeného trpaslíka, že "Šlo o naprosto běžnou údržbu nezbytnou pro dobro této posádky a této lodi" a protože se to neobjevilo, tak jsem si pomyslela, že tam máš asi nějaký filt na mé irelevantní komentáře :-D)
Taky jste měly ten pocit, jakoby se na hodinu přestala otáčet Země? Jo a mám tu místo "citovat" nějaké "quote". Že by se icefire.cz chystal na mezinárodní scénu?
No světový asi budeme, první fanouškovský IF server, který odvrhne seriál :-)
Dobrý nápad. :-) Aleku - mám teď takový zvláštní problém. Když najedu do topicu "Pomozte tomuto webu jakýmkoli dobrovolným dárcovským příspěvkem, díky všem, Váš Alek" , začne mi obrazovka strašně rychle blikat. Nevíš, čím to je? :-)
Ten je jen pro heada, průběžně se tam zvyšuje hodnota příspěvků na Aleka a heada to pak nutí mi posílat milodary. O Vánocích jsem ten topic zpřístupnil i HBO:-)
Hergot dneska mi sice po veeeelmi dlouhé době tenhle web při první návštěvě nezamrzl, ovšem každá jeho stránka se mi hoooooooodně dlouho načítá. I nahoře ty diskusní témata trvaj mrtě dlouho, než se objeví dalsí 'stránka'. Má nškdo podobnej problém?
Nejhorší je, že od včerejška to mám pomalý i já. Ale vůbec nevim proč, nic jsem neměnil :-( Takže během chvilky očekávejte menší výpadek, budu se v tom štrachat...
Super. U mě teď v pohodě. A koukám, že opět můžu kdykoli libovolně jezdit mezi stránkama komentářů, i když nejsem na hlavní straně :) Nice. Btw proč se tlačítko citace teď jmenuje quote?
Komentáře
Tím chci jen říct, že se mi líbila moc ta hláška, se kterou si dal Alek práci místo něčeho neosobního :-)
Jo a mám tu místo "citovat" nějaké "quote". Že by se icefire.cz chystal na mezinárodní scénu?
Jen jsem Ti chválila tu hezkou osobní hlášku, kterou jsi pro nás sepsal :-)
(a parafrázovala Červeného trpaslíka, že "Šlo o naprosto běžnou údržbu nezbytnou pro dobro této posádky a této lodi" a protože se to neobjevilo, tak jsem si pomyslela, že tam máš asi nějaký filt na mé irelevantní komentáře :-D)
Jo a místo citovat to teď píše quote :(
citace snad brzy budou...
Napsal jsem příspěvek, ale odeslal se prázdný (naštěstí zůstal v cache).
Aleku - mám teď takový zvláštní problém. Když najedu do topicu "Pomozte tomuto webu jakýmkoli dobrovolným dárcovským příspěvkem, díky všem, Váš Alek" , začne mi obrazovka strašně rychle blikat. Nevíš, čím to je? :-)
Btw proč se tlačítko citace teď jmenuje quote?
at muzu po napsani komentu, udelat TAB ENTER pro jeho ulozeni