Poznámky k webu

1679111219

Komentáře

• Tohle tam právě už nastavené mam, pagery mají svoje ID. Asi bud v modulu. Musím udělat aktualizaci, třeba to už opravili...
  • Tož, hlaste co nefunguje. Krom těch starých věcí jako občasné stávkování stránkování aktualitami, to jsem ještě nevyřešil :-)
  • Mně před chvílí nefungoval web. :-)
  • :-) Mi se to ohromně líbilo - chyběla mi tam jen hláška z Červeného trpaslíka - "Jde o naprosto běžnou údržbu nezbytnou pro dobro této posádky a této lodi." :-)
    Tím chci jen říct, že se mi líbila moc ta hláška, se kterou si dal Alek práci místo něčeho neosobního :-)
  • Jarle došla slova :-)
  • Ne, ale neodeslalo mi to příspěvek :-D
  • Taky jste měly ten pocit, jakoby se na hodinu přestala otáčet Země?
    Jo a mám tu místo "citovat" nějaké "quote". Že by se icefire.cz chystal na mezinárodní scénu?
  • Cha - teď to odeslalo...takže nevím, proč to předtím nevzalo :-D

Jen jsem Ti chválila tu hezkou osobní hlášku, kterou jsi pro nás sepsal :-)

(a parafrázovala Červeného trpaslíka, že "Šlo o naprosto běžnou údržbu nezbytnou pro dobro této posádky a této lodi" a protože se to neobjevilo, tak jsem si pomyslela, že tam máš asi nějaký filt na mé irelevantní komentáře :-D)

Jo a místo citovat to teď píše quote :(
  • Alek napsal(a):

Jarle došla slova :-)

Já tak občas na lidi působím. :-)
  • Cha a teď se tu znova příspěvek objevil! Alek vypnul filtr :-D
  • Montezuma3 napsal(a):

Taky jste měly ten pocit, jakoby se na hodinu přestala otáčet Země?
    Jo a mám tu místo "citovat" nějaké "quote". Že by se icefire.cz chystal na mezinárodní scénu?

No světový asi budeme, první fanouškovský IF server, který odvrhne seriál :-)

citace snad brzy budou...
  • Jarla napsal(a):

Cha a teď se tu znova příspěvek objevil! Alek vypnul filtr :-D

Asi má ten filtr nastavený jen na určitou míru lichotek a ty už jsi byla přes. :-)
  • Zajimavé, nedávno se mi stalo přesně to samé co Jarle.
    Napsal jsem příspěvek, ale odeslal se prázdný (naštěstí zůstal v cache).
  • Nestrašte Aleka nebo zase vypne web :-)
  • Dobrý nápad. :-)
    Aleku - mám teď takový zvláštní problém. Když najedu do topicu "Pomozte tomuto webu jakýmkoli dobrovolným dárcovským příspěvkem, díky všem, Váš Alek" , začne mi obrazovka strašně rychle blikat. Nevíš, čím to je? :-)
  • To je dojetím, jak se ti míhají slzy před očima.
  • Mám dilema. Vypnout web nebo jen heada? Jenže on má moc fanynek, by mě ukousaly :-)
  • Já jsem ten toptopik nenašla....ať šmejdím kudy šmejdím....
  • Ten je jen pro heada, průběžně se tam zvyšuje hodnota příspěvků na Aleka a heada to pak nutí mi posílat milodary. O Vánocích jsem ten topic zpřístupnil i HBO :-)
  • Hergot dneska mi sice po veeeelmi dlouhé době tenhle web při první návštěvě nezamrzl, ovšem každá jeho stránka se mi hoooooooodně dlouho načítá. I nahoře ty diskusní témata trvaj mrtě dlouho, než se objeví dalsí 'stránka'. Má nškdo podobnej problém?
  • Zhruba od pondělka mi stránka asi čtyřikrát vůbec nenaskakovala (něco jako, že web nelze načíst). A ano, celou dobu mi najíždí póóómááálůůůů...
  • Nejhorší je, že od včerejška to mám pomalý i já. Ale vůbec nevim proč, nic jsem neměnil :-( Takže během chvilky očekávejte menší výpadek, budu se v tom štrachat...
  • Jo taky to mám dost zpomalené.
  • hmm, tak nevim, snad trochu lepší, ale ideální teda ne :-(
  • Super. U mě teď v pohodě. A koukám, že opět můžu kdykoli libovolně jezdit mezi stránkama komentářů, i když nejsem na hlavní straně :) Nice.
    Btw proč se tlačítko citace teď jmenuje quote?
  • Tak nás přesunuli na méně vytížený server, prý je vytěžujeme nejvíc - si říkám, že buď je něco špatně, nebo nevim... :-)
    A koukám, že opět můžu kdykoli libovolně jezdit mezi stránkama komentářů, i když nejsem na hlavní straně :)
    Nejásal bych, funguje to pořád jen napůl :-(
    Btw proč se tlačítko citace teď jmenuje quote?
    Aktualizoval jsem ten modul a přepsal jsem svoji vlastní lokalizaci. Musím to zas dopřeložit...
  • jedna funkcni - nastavit tabindex nebo presunout tlacitko pro "ulozit" hned za textarea zde v komentarich

at muzu po napsani komentu, udelat TAB ENTER pro jeho ulozeni
  • Alek napsal(a):

Tak nás přesunuli na méně vytížený server, prý je vytěžujeme nejvíc - si říkám, že buď je něco špatně, nebo nevim... :-)

Teraz otázka, či je to kompliment, že máš najviac fanúšikov alebo upomienka, že by si si mal dávať pozor :D
  • No tusim to listovanie na pravej strane ohladom nedavno komentovanych tem 1-7 funguje iba na urcitych prehliadacoch...
  • Aleku, nešlo by vytvořit nějaké chatovací okno, abychom mohli do diskuzí přispívat jen relevantními postřehy k věci? Co myslíš? ? :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi