Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

HBO právě uveřejnilo informace o kinopremiéře Hry o trůny:
Srdečně vás zveme do kina Atlas na premiéru nového seriálu z dílny HBO Hra o trůny (Game of Thrones), který byl natočen na motivy úvodní knihy úspěšné ságy Píseň ledu a ohně z pera George R. R. Martina.

Přijďte si vychutnat první dvě epizody seriálu bezprostředně po jeho světové premiéře!

Projekce se uskuteční v pondělí 18. dubna v 19:30 v kině Atlas.
Všechny...

Číst celý článek zde
«13456

Komentáře

• Jo a buďte trpěliví s tím odesílacím formulářem, já to dělal na iPadu a dopadlo to tak, že jsem se zaregistroval 4x :-) Tak snad mě odmažou, abych neblokoval zbytečně víc míst...
  • BUDU TAM!
  • Opět hořce lituji, že jsem se tenkrát do Prahy nepřestěhovala. Aúúúú :o(
  • Zaregistrovaný_!! :))
  • brecim s nevadou - to ze bude kinopremiera jsem jeste ustal, ale 2 díly!!!!
    kur.a
  • tak to je naprostá paráda, každopádně tam budu!
  • achjo, zase ta Praha :-/
  • Hodně přemýšlím jestli se mi to za to pětikilo za jízdenku do Prahy oplatí...
  • To je parádní a proč nepíšou něco ohledně cen?
  • Joo hustý, tak tam 100% nebudu ;-)
  • A je to dabing, titulky a nebo originál? Nevíte? Jo a ta cena by mě taky celkem zajímala. Na kolik to tak vidíte?
  • Do Prahy to nemám daleko (vlastně se tam budu ten den motat na nám. Jana Palacha), a vidět druhý díl o týden dříve je lákavá představa, ale k čemu bych pak to HBO měl doma... :-D
  • vašek: Dabovaná verze bude až asi od 3 dílu nebo tak ňák, takže tohle by mělo být originál s titulkama. Jinak podle mě se vstup platit nebude. Někdo psal na jejich fb zeď tak uvidíme jestli odpovědí..
  • A koukám, že se bude muset promítat v obou sálech (malém i velkém), pokud budou zabrány všechny rezervace.. tak doufám, že mě kdyžtak šoupnou do velkého ;-)
  • Hmmm....škoda, že to není v pa nebo so. Z LBC to není do Prahy daleko, ale dostat se pak pozdě večer nazpátek by asi byl problém a vstávat ráno do práce ještě větší. Holt Praha má své výhody (naštěstí je to vykompenzováno i nevýhodami:-))
  • No já taky nejsem přímo z Prahy a poslední bus mi jede někdy v 11 hod., takže budu mít taky asi problém.

Jinak souhlas s Kmotrem.
  • Vstup je samozřejmě ZDARMA! ;-) Už jsem to doplnil i do článku, dám to ještě i na registrační stránku.
    Jinak projekce bude v originálním znění s českými titulky!
  • Achjo, škoda že sem pryč. :(
  • Nejede někdo autem z Českých Budějovic, nebo okolí a má volné 2 místa? :-)
  • Vím, že je to dost od ruky, ale z Brna se asi nikdo nechystá, že? :P
  • ach jaj, závisť....
  • Tak jsem nakonec neodolal, jdu.
  • Nenávidím vás :(
  • Nevada, práveže sme to MY, kto je na tom lepšie. Oni si budú musieť na novú časť počkať dva týždne ;)
  • Nemaj ony se vysílat dvě epizody najednou i v TV?
  • Nevada: A já si pořád říkám proč taková předpojatost ke mně Pražákovi, když někam přijedu mimo Prahu :-D
  • Nevada: Jsem s tebou! Zlovlky na ně...
    Já fakt nechápu proč se všechno cpe do Prahy popř. Brna...na nás seveřany se vždycky všichni vypečou :-/
  • Kdo z vás je tady seveřan? A ze kterého hradu konkrétně?
  • Tak to jsem zvědavý kolik seveřanů se najde :) ... Liberec
  • Já jsem z hradu Rumburk, maloměšťačka no :-) Ale dojet do Liberce nebo Děčína se dá, ale ta Praha mě vždycky vytočí. Často lítám a většinou strávím víc času ve vlaku (autě) na letiště než v přímo letadle :-(

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi