Sranda topič

1104105107109110117

Komentáře

• Kolikokoli napsal(a):

Jo, jenom ospermovat nás všechny chcete! :D

A to som si myslel, že to o mne nikto nevie.. -_- Je to vonku :D
  • :-)) Když jsem jeho jméno viděla prvně, tak jsme si taky říkala, proč vybral zrovna toto město. Ještě za komenčů mi od tama rodiče přivezli prospekty a přišlo mi krásné :-))

Jo a ten nevadin vtip je prima, akorát na druhém obrázku nedokážu rozluštit, co říká ta potfora za pultem - pomožte někdo :-)
  • Super, budeme bohatí

EDIT: Teda to je reakcia na Jarlinu otázku :D
  • Krisa: a nebude už prošlá?
  • "Koncentrační tábor je jako šoubyznys.-Když dobře vypadáte, lidé se k vám rádi vracejí"
  • brbr napsal(a):

Krisa: a nebude už prošlá?

Já nevím, jak dlouho taková šťávička vydrží...:)
  • Dobrý ročník...
  • Klasické "bodré podoledne" :-))
  • Na Slovensku žije vynálezkyně, o které svět zatím bohužel neví :)
    Dopis od stejné paní
  • Zatím je jediný technický problém - kde sehnat tak dlouhou prodlužovačku, ale to už snad kancelár prezidenta Slovenskej republiky vyrieši :-)
  • uhlu :D To ma rozosmialo asi najviac.. Vynálezkyňa, čo nevie ani len písať správne gramaticky :D Možno keby tú správu napísala v binárnom kóde, bolo by to lepšie :D
  • 010011010111100101110011011011001110110110011010001
    000000111010001100001011010110110100001101100011001
    01001000000011111100100000001110100010110100101001

translate

Myslíš takhle ? :-)

http://nickciske.com/tools/binary.php
  • No vidíš, hneď to vyzerá uveriteľnejšie :D Teraz tam ani nie sú gramatické chyby :D
  • Ale ona má pravdu. Na Marse nikdy nepristál žiaden raketoplán(zrejme to bude tým, že ho tam ešte nikto nikdy nevyslal). Ľudia, zobuďte sa, NASA nás všetkých osiera :D
  • Ďakujem, práve si mi rozplynula akékoľvek pochybnosti o opodstatnenosti vesmírneho programu(či je prínos dosť veľký za tú cenu). Veď ono to je ešte aj lacné :D
  • V souvislosti s Marsem dnes na g+ (autor Martin Fiala):
    "V ČR jsme za 36 miliard korun postavili šest kilometrů dlouhý tunel. V USA za 50 miliard korun vyvinuli revoluční sondu a dopravili ji na povrch jiné planety ve vzdálenosti 250 milionů kilometrů."

I když je to smutné, přesto hodně pobavilo.
  • Z toho vyplývá, že v Čr je tunel vyroben kosmickými technologiemi, paráda :)
  • Krisa napsal(a):

Z toho vyplývá, že v Čr je tunel vyroben kosmickými technologiemi, paráda :)

:D Aspoň se budu moct něčím utěšovat, až mi ten tunel za pár let spadne na hlavu.
  • Krisa napsal(a):

Z toho vyplývá, že v Čr je tunel vyroben kosmickými technologiemi, paráda :)

Nie, na konci toho tunela je Atómový rumpál, čo ťa teleportuje na Mars :D Happy Vacation :D
  • Atomový rumpál (Žička) :-D A nebo Clarkův paternoster :-))
  • Pokud by neměl být Clarkův orbitální výtah z diamantů, tak jedinej dostatečně pevnej materiál je grafen
  • Mi na tom hlavně přišla poněkud nereálná záležitost - jak udržet mezi Zemí a Měsícem dokonale standardní vzdálenost a to upěvnění....
    V reálu si to neumím představit. I když kdyby už tenhle "paternoster" existoval, tak by samozřejmě odpadla ta ohromná spotřeba energie při vysílání jakýchkolik těles na oběžnou dráhu....
    Jenže přiznám hned, že nemám ani zblo technického chápání :(
  • Napojiť Mesiac je blbosť, nemá od Zeme stále rovnakú vzdialenosť a navyše kto už by len robil tak dlhý kábel?(ale na geostacionárnu obežnú dráhu to je ľahšie a vraj by sa poriadne ušetrilo, keďže poslať niečo do výšky desiatok kilometrov a poslať to po výťahu hore je cenovo v úplne inej kategórii)
  • O přímým propojení Země a Měsíce ani nevím že uvažoval, ale o orbitální výtah je zajímavá věc, orbitální věže a prstenec jaký popisuje v 3001, to by byla ještě větší stavba než Zeď :)
  • Áha, tak já někde narazila na paternoster s Měsícem.
    O orbitálním výtahu vím, ale představit si to nedokážu vůbec, slyšela jsem, že to teoreticky realizovatelné je. Ovšem to je pro jiné mozky než ten můj :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi