Sranda topič

194959799100117

Komentáře

• MU: parádne :D ale mne sa viac páči toto
    since 300 AL

alebo toto
    frey so šlahačkou
  • Mrcel17 napsal(a):

MU: parádne :D ale mne sa viac páči toto
    since 300 AL

alebo toto
    frey so šlahačkou

To první je pěkné, to druhé se mi nelíbí (ošklivé barvičky :( ), ale ani na jednom není sám VELKÝ lord Too-Fat-To-.... . ;)
  • MU: myslím že je aj to-fat-to-be-on-shirt ;)
  • Mrcel17 napsal(a):

MU: myslím že je aj to-fat-to-be-on-shirt ;)

Hlavně že ne Too-Fat-To-Be-The-Shirt... xD
    I když i tak by jich z něj bylo více než jedno. ;)

Navrhuji souboj Ramsay × Wyman. Kdo zvítězí? Kožedělný průmysl, anebo potravinářský? :)
  • Z Wymana by si Ramsay mohl udělat rovnou celý stan.
  • Mrcel17 napsal(a):

MU: parádne :D ale mne sa viac páči toto
    since 300 AL

alebo toto
    frey so šlahačkou

To první je výborné :)

Montezuma3 napsal(a):

Z Wymana by si Ramsay mohl udělat rovnou celý stan.

LOL!
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Mrcel17 napsal(a):

Navrhuji souboj Ramsay × Wyman. Kdo zvítězí? Kožedělný průmysl, anebo potravinářský? :)
    :D :D Zabúdaš na Lysu Arryn - miešačku kokteilov :)

A čo Varamyrov chovprodukt?
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Mrcel17 napsal(a):

:D :D Zabúdaš na Lysu Arryn - miešačku kokteilov :)

A čo Varamyrov chovprodukt?
    To nejsou 7K Seveřani, proto byli předem diskvalifikováni za neoprávněné vtírání se do neodpovídající kategorie a diváky tak čeká "pouze" velký prostorově výrazný duel R×W. ;)
  • A čo meteorológia Eddarda Starka, tá sa ako priemysel neberie? Noviny o druhej Varysa, Knižná edícia rozprávok od Starej ch;uvy? :D Nedáme tomu samostatný topič?
  • Meteorologie Neda Starka :-D To mi silně připomnělo bratříkovu reakci na nabídnuté knihy :-))
    Cituji:
    "Seriál je otřesný nízkorozpočtový Dallas na sněhu.
    Není to teda jen o mizerné meteorologické předpovědi?"
  • Jarla napsal(a):

Meteorologie Neda Starka :-D To mi silně připomnělo bratříkovu reakci na nabídnuté knihy :-))
    Cituji:
    "Seriál je otřesný nízkorozpočtový Dallas na sněhu.
    Není to teda jen o mizerné meteorologické předpovědi?"

Je to o mizerné meteorologické předpovědi a o HODOROVI - oprav ho :D
  • Já mu ty knihy nabízela jako dobré čtenivo a ne ho vyděsit :-D
  • :D Vydesiť? Ale prosím ťa
  • Protože bratřík je na mne hodný a taky mi dává dobrá doporučení. Třeba:
    a hlavne se nikdy, opakuji NIKDY, za zadnou cenu i pod pohruzku smrti nedivej na Wrath ot the Titans ... protoze te trefi slak :)
    ale nezapomen ... NIKDYYYYY!!!! ... :)
  • Copak Hněv Titánů, ale jeho předchozí bratříček Souboj Titánů... *vztekle si odplivla*
  • Souboj Titánů...to myslíš tu prastarou pohádku? Nebo je nějaká nová verse?
  • Jarla: O té nové verzi raději ani nechtěj vědět... Bleh...
  • Jo tak přece jen je nová verse:-)) no já od doby, co udělali nový dabing staré verse bez Lukavského jakožto Dia to nejsem schopna sledovat :-))
  • Jarla napsal(a):

Souboj Titánů...to myslíš tu prastarou pohádku? Nebo je nějaká nová verse?

Jj, nová. Bohužel. Hněv Titánů je její druhý díl/pokračování.
  • Hmmmmm :( Koukám, že bohůmžel :(
    Někdy mám takovou škodolibou radost třeba z toho, že nikdy nebude nová verse "Jih proti severu", protože to je téma politicky nekorektní, a tak nemohou prznit nostalgicky půvabný film. Dnes by hrál Retha Buttlera černoušek.....

(dokonce přepisují Toma Sawyera, protože je nekorektní tak jako u nás přepsali Honzíkovu cestu, aby tam nebylo "družstevní vajíčko"....)
  • Jarla: Uvidíme, až přetočí Stvoření světa, aby nebyli tři bílý andělíčci, ale aby byl jeden bílej, jeden černej a jeden žlutej.
  • Kolikokoli napsal(a):

Jarla: Uvidíme, až přetočí Stvoření světa, aby nebyli tři bílý andělíčci, ale aby byl jeden bílej, jeden černej a jeden žlutej.

A jeden červenej, abychom vzdali hold původním americkým obyvatelům,
    a jeden zelenej, protože jsou tu ještě Marťánci (-Zdraví které letí- u- dětí!)
    a nakonec fialovej s růžovýma puntíčkama, protože by se mi takový líbil a přece mi nikdo nemůže brát můj svobodný názor, podle kterého takoví andílci existují....
  • Možná to vyzní rasisticky, ale já chci fialového s bílými puntíky. A chci, a chci, a chci!
  • Nevada napsal(a):

Možná to vyzní rasisticky, ale já chci fialového s bílými puntíky. A chci, a chci, a chci!

Když se tam nebude roztahovat na úkor toho s růžovými...
    A z tří andílků má Pánbůh Sedm... :D
  • Pche - myslím, že největší problém mají katolíci s bílým jezusem, marií, panbíčkem a vůbec všema svatýma, kam až oko dohlédne :-ppp Děsný rasismus a mělo by se to řešit!
  • Jarla napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

obrs.

Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p
    Vzhledem k tomu, že jsou oba "mladí" a Rhaegar zmiňuje Cersei, bude to nejspíš rozhovor "na druhé straně řeky", takže Robert na tom rozhodně není o nic líp. :D

A o hlavinku Rhaegar stejně nepřišel, ne? Robertovo kladivo mu rozdrtilo hrudník, co si pamatuji. :-?
  • Jarla napsal(a):

Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p

Bobíkovi sice vydržela o 14 let dýl, ale nevím, jestli to nakonec byla taková výhra.

A já se vždycky při představě parohaté helmy musím uchechtnout, nemůžu si pomoct. :-))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi