Hlavně že ne Too-Fat-To-Be-The-Shirt... xD I když i tak by jich z něj bylo více než jedno. ;)
Navrhuji souboj Ramsay × Wyman. Kdo zvítězí? Kožedělný průmysl, anebo potravinářský? :)
:D:D Zabúdaš na Lysu Arryn - miešačku kokteilov :)
A čo Varamyrov chovprodukt?
To nejsou 7K Seveřani, proto byli předem diskvalifikováni za neoprávněné vtírání se do neodpovídající kategorie a diváky tak čeká "pouze" velký prostorově výrazný duel R×W. ;)
A čo meteorológia Eddarda Starka, tá sa ako priemysel neberie? Noviny o druhej Varysa, Knižná edícia rozprávok od Starej ch;uvy? :D Nedáme tomu samostatný topič?
Meteorologie Neda Starka :-D To mi silně připomnělo bratříkovu reakci na nabídnuté knihy:-)) Cituji: "Seriál je otřesný nízkorozpočtový Dallas na sněhu. Není to teda jen o mizerné meteorologické předpovědi?"
Meteorologie Neda Starka :-D To mi silně připomnělo bratříkovu reakci na nabídnuté knihy:-)) Cituji: "Seriál je otřesný nízkorozpočtový Dallas na sněhu. Není to teda jen o mizerné meteorologické předpovědi?"
Je to o mizerné meteorologické předpovědi a o HODOROVI - oprav ho :D
Protože bratřík je na mne hodný a taky mi dává dobrá doporučení. Třeba: a hlavne se nikdy, opakuji NIKDY, za zadnou cenu i pod pohruzku smrti nedivej na Wrath ot the Titans ... protoze te trefi slak :) ale nezapomen ... NIKDYYYYY!!!! ... :)
Hmmmmm :( Koukám, že bohůmžel :( Někdy mám takovou škodolibou radost třeba z toho, že nikdy nebude nová verse "Jih proti severu", protože to je téma politicky nekorektní, a tak nemohou prznit nostalgicky půvabný film. Dnes by hrál Retha Buttlera černoušek.....
(dokonce přepisují Toma Sawyera, protože je nekorektní tak jako u nás přepsali Honzíkovu cestu, aby tam nebylo "družstevní vajíčko"....)
Jarla: Uvidíme, až přetočí Stvoření světa, aby nebyli tři bílý andělíčci, ale aby byl jeden bílej, jeden černej a jeden žlutej.
A jeden červenej, abychom vzdali hold původním americkým obyvatelům, a jeden zelenej, protože jsou tu ještě Marťánci (-Zdraví které letí- u- dětí!) a nakonec fialovej s růžovýma puntíčkama, protože by se mi takový líbil a přece mi nikdo nemůže brát můj svobodný názor, podle kterého takoví andílci existují....
Pche - myslím, že největší problém mají katolíci s bílým jezusem, marií, panbíčkem a vůbec všema svatýma, kam až oko dohlédne :-ppp Děsný rasismus a mělo by se to řešit!
Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p
Vzhledem k tomu, že jsou oba "mladí" a Rhaegar zmiňuje Cersei, bude to nejspíš rozhovor "na druhé straně řeky", takže Robert na tom rozhodně není o nic líp. :D
A o hlavinku Rhaegar stejně nepřišel, ne? Robertovo kladivo mu rozdrtilo hrudník, co si pamatuji. :-?
Komentáře
alebo toto
I když i tak by jich z něj bylo více než jedno. ;)
Navrhuji souboj Ramsay × Wyman. Kdo zvítězí? Kožedělný průmysl, anebo potravinářský? :)
LOL!
A čo Varamyrov chovprodukt?
velkýprostorově výrazný duel R×W. ;)Cituji:
"Seriál je otřesný nízkorozpočtový Dallas na sněhu.
Není to teda jen o mizerné meteorologické předpovědi?"
a hlavne se nikdy, opakuji NIKDY, za zadnou cenu i pod pohruzku smrti nedivej na Wrath ot the Titans ... protoze te trefi slak :)
ale nezapomen ... NIKDYYYYY!!!! ... :)
Někdy mám takovou škodolibou radost třeba z toho, že nikdy nebude nová verse "Jih proti severu", protože to je téma politicky nekorektní, a tak nemohou prznit nostalgicky půvabný film. Dnes by hrál Retha Buttlera černoušek.....
(dokonce přepisují Toma Sawyera, protože je nekorektní tak jako u nás přepsali Honzíkovu cestu, aby tam nebylo "družstevní vajíčko"....)
a jeden zelenej, protože jsou tu ještě Marťánci (-Zdraví které letí- u- dětí!)
a nakonec fialovej s růžovýma puntíčkama, protože by se mi takový líbil a přece mi nikdo nemůže brát můj svobodný názor, podle kterého takoví andílci existují....
A z tří andílků má Pánbůh Sedm... :D
A o hlavinku Rhaegar stejně nepřišel, ne? Robertovo kladivo mu rozdrtilo hrudník, co si pamatuji. :-?
A já se vždycky při představě parohaté helmy musím uchechtnout, nemůžu si pomoct. :-))