Sledovanost Hry o trůny

13»

Komentáře

• No praveze o tom delsim nataceni uz mluvil Charles Dance.
  • Alek napsal(a):

No praveze o tom delsim nataceni uz mluvil Charles Dance.

Tak to bude pravda. Tywin je případně nějak přechytračí.... :)
  • Charles Dance má totiž všechny 3 budoucí projekty dotočené a jede postprodukce, takže ten je v pohodě :)
    Procházel jsem si profily herců a asi to tak hrozný nebude, sladit by se to dalo. A taky jsem koukal, že Coster-Waldau si zahraje ve velkospektáklu s Cruisem.
  • Tak druhý díl si kupodivu sledovanost udržel, konkrétně 3,8 mil. Kupodivu roto, že se čekal pokles , když ta epizoda unikla týden předem na web.
  • tým, že sledovanosť je fajn (pri dvojke som tiež čakal slušný pokles) je zaujímavé, že sa mlčí o zelenej pre pokračovanie. niekde som čítal,že to pravdepodobne znamená to, že sa zúrivo rokuje. myslím, že základný staff, (najma W a B) mali kontrakty na tri série, takže asi sa obidve strany snažia vydobiť čím lepšie podmienky. snáď to show neublíži...
  • Nebo se pořád nemůžou dohodnout/rozhodnout jestli prodloužit na jednu, dvě nebo dokonce na více sérií najednou.
  • Nebo kombinace obojího :)
  • Nebo jednoduše počítají s příchodem konce světa před Vánoci a přijde jim zbytečné utrácet peníze za nějaké natáčení, když na premiéru by už stejně nedošlo.... ;D
  • Miss Utahraptor: Na to mám pro tvůrce jednu radu (a zároveň i svoje přání) - odvysílát na podzim letošního roku!!! :)
  • Krisa: Tak tenhle návrh asi neprojde.... :(
  • http://winteriscoming.net/
    Tak už je potvrzená třetí série.
  • Tak tentokrát snad už opravdu JUHŮ :)
  • Tady průběžná aktualizace sledovanosti od WiC.net

wicnet

http://winteriscoming.net/2012/05/the-ratings-so-far-2-0/

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi