63. Emmy a šance Hry o trůny /aktualizace/

Televizní ceny Emmy jsou za dveřmi. Jejich přímý přenos lze sledovatod 2:00 na HBO. http://www.hbo.cz/live Na webu HBO můžete do půlnoci tipovat vítěze a vyhrát tak nějaké ceny.

Pokud jde o...

Číst celý článek zde
«1

Komentáře

• Tak kdo má podle vás největší šanci? Mylsím, že nej seriál je bez šance, režie pilotu nebyla imo nic moc (Taylorovy díly byly mnohem lepší). Tyrion má velkou šanci, ale úplně největší šanci bych dával na scénář za Baelora.
  • Taky bych tipla scénář. A zřejmě i Dinklage za Tyriona, i když Cumming v Good Wife je taky excelentní.

Na nej seriál tipuju Mad Men, o kterých všichni pějí chválu od chvíle kdy se to vysílá. Viděla jsem z toho zatím jen pilot.
  • ten scénář by bodl, tyrion se ještě nevystřílel :)
  • Pche, jen jedna soška pro trpaslíka. :D
  • Já jsem teda extrémně překvapen a rád, že GoT vyhrál alespoň jednu z těch hlavních nedělních emmy. Vůbec jsem to nečekal, když vemu v potaz jak jsou na podobných akcích fantasy a sci-fi seriály, filmy apod upozaďovány a přehlíženy, tak jsem si byl jistý, že ačkoliv by si GoT pár emmy zasloužil, že nevyhraje žádnou. Takže fakt, že Peter emmy vyhrál je příjemné překvapení. :)
  • Konkurence je holt veliká. Většinou šošky dostanou seriály, na které se nedívám.
  • Je to jasný, sošku roztaví a za to zlato si koupí nějaké děvky.
  • Nebo informaci, kam děvky chodí. :-)
  • Jupíčko, alesoň tak!
  • Tyna: to by bylo super, to bych to pak ve zbývajících dílech nemusel ještě 856x znova číst tu hlášku :-D
  • Očekávaný úspěch Lannisterského obra. Jinak jsem zvědav jak si povede ve druhé sérii kde přeci jenom bude mít víc prostoru
  • Náhodou v Tanci by si Dinklage jistě taky vyhrál, já to prostě pořád beru tak, že mu opravdu trochu šiblo, takže u něj to věčný hláškování má smysl.
  • Nemluvte tu o Tanci! Sakra!
  • No, hráblo mu, takže už to není ten pohodový hláškař. My skalní fanoušci jsme pochopitelně při něm :-)
  • A v Tanci sešup dolů :-)
  • Nevadu na vás!
  • Tak jsem to začernila, i když si nemyslím, že by tam bylo něco zásadního. Nicméně chápu, že by se to mohlo snadno zvrhnout.
  • Už jsem tady. Nezlobit!
  • Je to černé jak havrani starého mistra Aemona
    (kromě toho bílého, který není albín :-)
  • Já vím. To já jen pro jistotu do budoucna ;o)
  • Nejnovější zprávy, co se týče Hry o trůny a Emmy z WIC. S tímhle materiálem nejspíš seriál bude letos bojovat:

Supporting Actor: Alfie Allen, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington, Richard Madden
    Supporting Actress: Emilia Clarke, Michelle Fairley, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams
    Art Direction: Garden of Bones, The Ghost of Harrenhal, A Man Without Honor
    Cinematography: Kramer Morgenthau (The North Remembers), Sam McCurdy (Blackwater), Martin Kenzie (A Man Without Honor), Jonathan Freeman (The Prince Of Winterfell), P.J. Dillon (What Is Dead May Never Die)
    Costumes: The Prince Of Winterfell
    Directing: David Nutter (A Man Without Honor), Neil Marshall (Blackwater), David Petrarca (Garden Of Bones), Alan Taylor (Valar Morghulis), Alik Sakharov (What Is Dead May Never Die)
    Editing: Oral Norrie Ottey (Blackwater), Frances Parker (Valar Morghulis), Katie Weiland (What Is Dead May Never Die)
    Hairstyling: Kevin Alexander, Candice Banks, Rosalia Culora, Gary Machin (The Old Gods And The New)
    Makeup (non-prosthetic): Paul Engelen, Melissa Lackersteen (The Old Gods And The New)
    Makeup (prosthetic): Paul Engelen, Conor O’Sullivan, Rob Trenton (Valar Morghulis)
    Sound Editing: Blackwater
    Sound Mixing: Blackwater
    Stunts: Blackwater
    Writing: David Benioff & D.B. Weiss (A Man Without Honor), George R. R. Martin (Blackwater), Vanessa Taylor (The Old Gods And The New), Bryan Cogman (What Is Dead May Never Die)
    The full series was submitted for Casting and Drama Series

Podle všeho pravidla zakazují znova dát k nominaci úvodní znělku. Co se týče herců, tak Kit Harington a Richard Madden IMHO moc nevybočovali a Coster-Waldau strávil na obrazovce minimum času. To už bych spíš chápala Charlese Dance.

• Já fandim Alfiemu Allenovi, protože co předváděl jako Theon bylo jednoduše boží!
  • Supporting Actor: Allen a Dinklage jsou tam určitě zaslouženě, Harington ani Madden se mi herecky moc nelíbí... ale kde je třeba Conleth Hill (Varys) nebo Donald Sumpter (Maester Luwin)? :-)
  • sveva: Nesouhlasím, Madden a Harington hrají přesně to, co mají předepsáno. Allen a Dinklage jsou tam ale na rozdíl od těch dvou za druhou sérii oprávněně. A nic proti Dinklagovi, ale docela bych uvítala, abysme jeho postavu viděli ve třetí sérii míň ve prospěch jiných postav a herců.
  • Souhlasím, že Madden a Harington na rozdíl od ostatních mají nevýhodu ve slabším scénáři. To ale nic nemění na tom, že když se na scéně objeví Kit a nahodí ten svůj výraz s napůl otevřenou pusou, mám chuť ho proplesknout. :-) Jak říkám, nelíbí se mi, a je to čistě můj subjektivní názor. A Robb se mi po druhé sérii dost zprotivil, i když uznávám, tam to bude spíš tím dějem.
    S jejich nominací prostě nesouhlasím, protože v seriálu jsou imho mnohem, mnohem lepší herci než ti dva a nominaci by si zasloužili víc...
  • Já myslím, že Gleeson si nominaci zasloužil. Joffrey je prostě výborně zahraná svině :D
  • sveva: Jon a Robb jsou v Písni jedni z mých oblíbenců a za to, co s nima udělali v seriálu, bych propleskla Benioffa s Weissem, ale za to jejich představitele nemůžu soudit. Za druhou sérii má ale jejich nominace asi stejný smysl jako nominace Petrarcy za Garden of Bones (IMHO opravdu dobrou režijní práci odvedli jenom Alan Taylor a Alik Sakharov).
  • Katy: Jo!!! Jack Gleeson by zasloužil tucet Emmy a pořádně obejmout! :-D
  • Nasa Vanessa :)
  • sveva napsal(a):

Katy: Jo!!! Jack Gleeson by zasloužil tucet Emmy a pořádně obejmout! :-D

Ale železnou pannou!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi