LOTR vs. ASOIAF

124»

Komentáře

• Mně jenom připadá strašně divný že se nějaký rod plahočí světem 5 tisíc let a potom taková hle rána pro něj:-D Nvm proč připadá mi to divný...
  • Osm tisíc let (hej, je to fantasy). Nikdo ale neříká, že nakonec nebudou zpátky na Zimohradu. Buď to, nebo Martin ten svět zničí. Což by byl hroznej, ale v jistým smyslu taky ten nejčistší možnej konec. Kolikrát se totiž zdá, že budoucnost může patřit jenom lidem, jako je Malíček, Walder Frey nebo Tywin Lannister. Na druhou stranu to vypadá, že i na tyhle tvory si Martin nabrousil nože. Ono vůbec je těžký zatím říct, co má celá sága za poselství.
  • Pro Amarouna poznámka na okraj za účelem zlepšení češtiny na internetu: "z ošklivých snů" a "v Hobitovi".
  • Grammar Nazi komando útočí? :)
  • lucie: ano, ano:-))
  • Nebo se nakonec ságy Martin probudí z ošklivých snů, nahý na pódiu představení Jak je dobré míti Filipa :P (RD)

BTW: Tak mne napadá že v Hobitovi bude hrát jednoho Trpa. Graham McTavish - představitel slušnáka Ackermana
  • lucie: Fixed
  • Výborně. :-)
  • Pro Lucii poznámka na okraj za účelem zlepšení češtiny na internetu:Lucie se píše s velkým L...
  • Třeba je to velké i, i když [Jucie] zní poněkud divně. :-)
  • Amaroun: Máš bod :))))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi