Když více je méně

1353637383941»

Komentáře

• :D Veru veru, ako hovorí môj pán z Gardienov, niekedy človek na logiku nemá náladu :D Har!
  • To mám za to, že jsem své mamince přivezl k narozeninám kytici, tatínkovi zprovoznil internet, strávil tři dny z dovolené prací na dříví a přivezl flankerovi konečně zpátky jeho zdroj, protože doručit objednané zboží z Krisohradu do Práglu evidentně zabere měsíc..
  • Nojo, každý dobrý skutek je po zásluze potrestán :)
  • Tý jo, Krisohrad, to je hezký název :)))
  • Krisohrad bol pomenovaný určite po niekom úplne hnusnom a škaredom :D Nie, robím si srandu, bol pomenovaný podľa niekom určite veľmi peknom a múdrom (nechcem vyvolať zloKrisu :/)
  • Branislav 'Gepeto': Geniální jsem, o tom žádná, ale ten zbytek, to už bude asi trochu slabší :D
  • To už môže byť InáJiná Krisa :D
  • Serial me neoslovil, nemyslim, ze by to bylo vyse uvedenymi duvody, proste jen neoslovil. Knihy ctu od doby, kdy u nas zacaly vychazet a v hlave je to prece jen trochu pestrejsi, propracovanejsi...A mozna to je opravdu tim, ze se nekdo snazi utocit az prilis na me pudy. Kazdopadne doufam, ze penize do teto snahy vrazene prinuti Mistra dokoncit, co sam zacal.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi