Fanouškovská fikce

1171820222353

Komentáře

• Aby vás z toľkého žmurkania klávesy nebolel ;E-) *žmurk*
  • Tak pro váš klid, tady je seznam, co mi zatím došlo. Pokud jste někdo posílal a nejste tam, hlašte, případně pošlete znovu.

Jinak klidně posílejte samozřejmě i dnes.

SMAZÁNO pro stížnosti.
  • heavy_head napsal(a):

Potřeboval bych poradit.
    Jaký je rozdíl mezi slovy anonymní - tajný - soukromý a na pytel?

Měl jsem za to, že soutěž měla být postavená tak, že nikdo neví, od koho daná povídka je. Tím se zajistí, že se nebude hlasovat na základě nějakých osobních sympatií. Pokud jsem to tedy pochopil špatně a zkazil jsem tím celou soutěž, omlouvám se... S e-maily jsem tušil že bude problém, proto jsem měl v plánu je ještě o víkendu smazat, aby nebyly zpětně dohledatelný, než je zaindexují vyhledávače apod. Netušil jsem, že by někomu mohlo vadit, že e-mail uvidí i někdo v rámci této diskuze - pořád nás beru jako takovou rodinu :-) Prostě mě nenapadl jiný způsob, jak vyhovět vašim dovětkům u povídek, abych vám potvrdil, že povídka došla - zvlášt ve chvíli, kdy jste se u těch mailů větišnou ani nickem nepodepsali.
  • Ja som to pochopil tiež tak, že môžeme vedieť, kto poslal, ale nie konkrétne čo poslal :/
  • Gepeto - nojo, ale to je pak mnohem snazší to hádání...navíc když to vydělíš Slováky a čechy, tak zbyde jen málo možností. Kdyby bylo 50 povídek, tak to je něco jiného, ale takhle to je pak moc snadné, ne ? :-)
  • Já bych to to asi nedal a hlavně by mě to vůbec nenapadlo. Proč tím ztrácet čas?

A stejně tipuje, že se tu většina z vás přiznala, že povídku poslala...
  • Aleku - tak co to zveřejnění ? Slibovals, že dnes po obědě :-) Já tu číhám....jen tak učítám z Durrelových povídek a furt nic :-))
  • Alek říkal tuším o víkendu, sobotu jsme mu stanovili my. :-)
  • zítra, nebudu zvěřejnovat povídky, dokud není ukončeno posílání - a tam bylo stanoveno 16. června - napsali jste to v tom úvodním textu trochu nešikovně a spojili deadline a uveřejnění, což je trochu nefér pro pozdní odevzdávače.
  • tak som ten deadline stihla, ale tesne :). Prajem prijemne citanie a co najzriedkavejsie pouzivanie slovensko-ceskeho slovnika :)
  • Věděl jsem, že nezklameš. :-)
    Tak nakonec 13 odvážných?
    A nespočet spravedlivých. :-)
  • Aby ste sa na mňa nehnevali(a mali čo čítať), tak som včera odoslal poviedku :)))))
    Neviete o koľkej približne by sa mali zverejňovať?
  • No Alek je online, tak dufam, ze coskoro :)
  • Taky tu přešlapuju :-p
    Dnes už by mohl být triezvy po té radostné události :-))
  • Až to nějak zpracuju, plán je během dneška... spíš v pozdějších hodinách.
  • Vlastně bychom měli lordu veliteli pogratulovat a ne ho uhánět, jsou-li mé informace správné, zeď je jeho :)
  • To jo, ale když to tají, tak to respektujeme :-)
  • Hildegarda napsal(a):

No Alek je online, tak dufam, ze coskoro :)

Už čoskoro... Na JOJke... :P Toto som vždy nenávidel...
  • flanker.27 napsal(a):

Vlastně bychom měli lordu veliteli pogratulovat a ne ho uhánět, jsou-li mé informace správné, zeď je jeho :)

To už jednomu říkali... a jak pro něj ten Tanec skončil... :o)
  • Jay napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Vlastně bychom měli lordu veliteli pogratulovat a ne ho uhánět, jsou-li mé informace správné, zeď je jeho :)

To už jednomu říkali... a jak pro něj ten Tanec skončil... :o)
    Tak bylo 998 před nim (nebo 997, teď nevim, kolikátej Jon vlastně byl) a soudim, že většina odešla sešlostí věkem.
  • Hildegarda napsal(a):

tak som ten deadline stihla, ale tesne :). Prajem prijemne citanie a co najzriedkavejsie pouzivanie slovensko-ceskeho slovnika :)

Hezky česko-slovensky mluvil třeba Mráz (pamatuji-li si dobře, že byl zmiňován Mat-fyz)... jeho slovo "striednik" jsme brali za slovenské dokud se jednou nesekl a nepronesl "bodkočiarka"... tu hodinu už neodpřednášel nic.
  • Jay napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

tak som ten deadline stihla, ale tesne :). Prajem prijemne citanie a co najzriedkavejsie pouzivanie slovensko-ceskeho slovnika :)

Hezky česko-slovensky mluvil třeba Mráz (pamatuji-li si dobře, že byl zmiňován Mat-fyz)... jeho slovo "striednik" jsme brali za slovenské dokud se jednou nesekl a nepronesl "bodkočiarka"... tu hodinu už neodpřednášel nic.
    Striednil som v zivote nepocula, ale ale vzdy ma zaujimalo, kde by mala byt po srpavnosti v texte bodkociarka :)
  • Hildegarda napsal(a):

Striednil som v zivote nepocula, ale ale vzdy ma zaujimalo, kde by mala byt po srpavnosti v texte bodkociarka :)

Textu snad ani moc ne (přiznám se, v soutěžní povídce jsem nepoužil ani jednu, podle toho ji poznáte :o)) - Mráz učil prváky programovat (za mých dob Pascal).
  • Jay napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Textu snad ani moc ne (přiznám se, v soutěžní povídce jsem nepoužil ani jednu, podle toho ji poznáte :o)) - Mráz učil prváky programovat (za mých dob Pascal).
    Pochybujem, ze niekto v poviedkach pouzil bodkociarku, ak ano, smekam klobouk :)
    A Mraza som nezazila, ja mam par semestrov C++, Pascal bol este na strednej na kompoch bez pevneho disku :)
  • 2Hildegarda: To je hrozný, k jakému offtopicu jsem sklouznul... nervózně ohlodávám klávesnici v očekávání toho nejlepšího, co bylo za poslední měsíc napsáno... Ne, kecám, ohlodávám jí hlady. Nějak se nemůžu odtrhnout a jít si něco uvařit.

2Alek: Za sebe jsem to chápal stejně jako ty, že vyvěšení jmen (potažmo přezdívek) není problém, klíčové že je, aby jsi utajil vzájemné přiřazení autor vs. povídka.

2All: Myslím, že celý tento topic byla skvělá myšlenka, je za tím spousta práce (autoři i správa) a těším se hrozně moc na výsledek.
  • Jayi - neboj, taky číhám, co z toho nakonec bude a těším se jak děcko :-)) Se divím, že jsem vůbec ukutila dnes tu plněnou masovou roládu...ale vše hotovo a nyní vzhlížím a vyhlížím :-))
  • Navrhuji virtuální hobla autorce tohoto topiku, Jarle. :-)
  • Žádné takové! Poslední hobla, co jsme dostala mi přivodilo otřes mozku, páč souputníci čtenářského klubu nebyli triezvi a křápli mi hlavou o velkou lavici! To by se vám líbilo :-p :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi