Nové postavy pro 3. řadu Hry o trůny

123468

Komentáře

• Trochu "úprav" a bude dokonalá.
  • By mě zajímalo proč ji obsazují. Vždyť tam vůbec není důležitá, když vypustili Edrika.
  • Nevada: Počítám, že tam bude podobně jako Selyse v jednej dvou scénách a ani jedna nepromluví :D
  • Nevada: Aby všichni viděli, že má Stannis nejen ošklivou manželku, ale i dceru... :) (asi pro případ, že se bude chystat někoho adoptovat, když "náhradu" za Selyse už má... ;)
  • Taky jsem se divila, proč jí rovnou nevyškrtli, ale třeba (její nemoc) bude ještě hrát nějakou větší roli v 6./7. knížce...?
  • sveva:
    Společné síly Noční hlídky, Divokých a Krále na Zdi zdecimovány šedým lupusem!!!

nebo ještě líp

Zpráva maestra Samwella:
    Jak odrazit a porazit Jiné pomocí ohně, dračího skla, valyrijské oceli a šedého lupusu
  • Miss Utahraptor napsal(a):

sveva:
    Společné síly Noční hlídky, Divokých a Krále na Zdi zdecimovány šedým lupusem!!!

Tak nějak. :D Ale třeba jí Val/Divocí stačí včas zlikvidovat. (A mohli by při tom vzít i Selyse, ta ženská je fakt protivná)
  • sveva napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

sveva:

Tak nějak. :D Ale třeba jí Val/Divocí stačí včas zlikvidovat. (A mohli by při tom vzít i Selyse, ta ženská je fakt protivná)
    To jo. Proti Shireen sice nic nemám, ale pokud by ona sama (byť nevědomky) měla zlikvidovat většinu osazenstva na Zdi...
    A se Selyse by neměl být problém- pokud se jako dobrá matka nebude chtít Shireen vzdát... ;)
  • Hlavně Mel Stannisovi slibovala syna. Tak kdepak ho má? Stín se někde rozplynul. Sliby se maj plnit... o vánocích.
  • Ben Nevis napsal(a):

Hlavně Mel Stannisovi slibovala syna. Tak kdepak ho má? Stín se někde rozplynul. Sliby se maj plnit... o vánocích.

Na Vánoce byl... PAK se rozplynul. ;D
  • Shireen je potrebná len z dôvodu, že existuje. Takto má Stannis dediča, ktorý by si po ňom mohol robiť nárok na trón. Tvorcovia seriálu zrejme nechcú riskovať a v prípade, že by Stannis umrel v niektorej z ďalších kníh, mohla by jeho rebélia pokračovať(s čím inak ráta aj sám Stannis).
  • Nevada napsal(a):

By mě zajímalo proč ji obsazují. Vždyť tam vůbec není důležitá, když vypustili Edrika.

To už je potvrdené, že vypustili Edrika? Ten zoznam pokiaľ viem nie je úplný, sami oznámili, že tentokrát pridajú omnoho viac hercov a rolí, takže ak to priamo neohlásili, Edrik ešte môže byť.

Ale ak nebude, tiež by mi prišlo divné, našo tam Shireen bude. Možno nejaký ten prejav nevinnosti na Dračom kameni :)
    Miss Utahraptor napsal(a):

sveva:

nebo ještě líp

Zpráva maestra Samwella:
    Jak odrazit a porazit Jiné pomocí ohně, dračího skla, valyrijské oceli a šedého lupusu

To je od teba kruté .D .D
    Anglachel napsal(a):

Shireen je potrebná len z dôvodu, že existuje. Takto má Stannis dediča, ktorý by si po ňom mohol robiť nárok na trón. Tvorcovia seriálu zrejme nechcú riskovať a v prípade, že by Stannis umrel v niektorej z ďalších kníh, mohla by jeho rebélia pokračovať(s čím inak ráta aj sám Stannis).

Dediča? Áno, ak sa Shireen preoperuje, inak ju zas tak veľa ľudí brať vážne nebudú.

Ale inak ja nejako čakám, že Stannis zomrie niekde v posledných dvoch knihách a že Shireen zaňho s Edrikom vezmú zbrane a pôjdu do vojny, divný koniec a komická predstava. :D
  • Lord Gepeto Illar: No právě že s přidáním postav by měli být co nejopatrnější. Co funguje v sáze - zalidňování světa - nemůže dost dobře fungovat v seriálu. Edrik spíš byl jenom taková odbočka, test povah Stannise a Davose. Konec konců jestli má bastard Roberta Baratheona ještě sehrát nějakou roli, tak na to maj v seriálu Gendryho.
  • Edrikovu smrť som nechcel, ale Gendryho by som pre draka obetoval... :D

Souhlas! Edrik je sympatický kluk, kdežto co všichni vidí na Gendrym... to jsem pořád ještě nepochopila. :)
  • Tak je pravda, že Gendry se mi časem zprotivil, zatímco Edrik přesně naopak....

Doufám, že to bylo jen nechtěné vynechání slova by, a ne spoiler z Tance.
  • Hildegarda napsal(a):

hrud :)

Tu možná... :D
  • Nevada napsal(a):

Edrikovu smrť som nechcel, ale Gendryho by som pre draka obetoval... :D

Minulý čas- v Bouři, když to bylo aktuální.
  • Jestli Edrik není sympatický jenom proto, že nic nedělal. Kdo nic nedělá, nic nepokazí a kdo nic nepokazí, bude povýšen.
    Gendryho taky nemusím a herec v seriálu mu ještě nasadil korunu.
  • Ale já nemluvím o to, kdo z těch bastardů je sympatičtější, mluvím o tom, co je dobrý pro seriál. Edrik v seriálu není, Gendry tam je už dávno. Mimochodem kdyby chtěl Martin v posledních dvou knížkách vytahovat Edrika zpoza moře, bylo by až moc velký deja vu k tomu, co v Tanci udělal s Aegonem. To Martin neudělá.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Souhlas! Edrik je sympatický kluk, kdežto co všichni vidí na Gendrym... to jsem pořád ještě nepochopila. :)
    :D No presne, ono chcel som vidieť, ako oživia toho draka, prípadne strápnenie Mali ak by to nešlo, ale nechcel som Edrikovu smrť... Kdežto keby sa Meli pod ruku náhodou dostal Gendry... Jediný raz čo by som mal scenár Vanessi Taylor rád, ak by sa rozhodla takto zmeniť dej :D
    Nevada napsal(a):

Edrika chceli obetovať na oživenie draka, myslel som to tak, že som ju nechcel vtedy, vieš? Nemôžem povedať, či bude Edrik v Tanci žiť a či nie pretože to neviem a ani Hodor to netuší...
    svoa00 napsal(a):

Ale já nemluvím o to, kdo z těch bastardů je sympatičtější, mluvím o tom, co je dobrý pro seriál. Edrik v seriálu není, Gendry tam je už dávno. Mimochodem kdyby chtěl Martin v posledních dvou knížkách vytahovat Edrika zpoza moře, bylo by až moc velký deja vu k tomu, co v Tanci udělal s Aegonem. To Martin neudělá.

Pravda, má lady...
  • Moje snové obsazení:
    Mance Rayder: Javier Bardem
    Já vím že Berica už mají ale měl bych lepšího, stejně si ho nikdo z jedničky nepamatuje:
    Beric Dondarrion: Tommy Flanagan
    Tullyouvé mě nikdy moc nebrali, tak je mi to vcelku jedno, ale pak ještě
    Varho Hoat: Robert Knepper
    Oberyn Martell:Dana Ashbrook
    No a na Ollenu musí být Judi Dench
  • Sice nebude Mance, ale zajímavé video

A koho známého máme tady?
  • Hou jo Edrik je fajn ráda bych ho tam viděla hodí se na něj ten Asha co by mohl hrát i Jojena, ale Gendryho mám ráda jak seriálového tak knižního. Ale to jsem asi jediná tady.
  • Co byste řekli na tohoto klučinu jako Jojena? Obrázek 1 Obrázek 2
  • Arutha2321 napsal(a):

Co byste řekli na tohoto klučinu jako Jojena? Obrázek 1 Obrázek 2

Primladý, Jojen mal aj v knihe 13 rokov, v seriáli to možno ešte aj posunú vyššie. Tento je hádam ešte mladší než seriálový Bran.
  • Guero napsal(a):

Moje snové obsazení:
    Mance Rayder: Javier Bardem
    Já vím že Berica už mají ale měl bych lepšího, stejně si ho nikdo z jedničky nepamatuje:
    Beric Dondarrion: Tommy Flanagan
    Tullyouvé mě nikdy moc nebrali, tak je mi to vcelku jedno, ale pak ještě
    Varho Hoat: Robert Knepper
    Oberyn Martell:Dana Ashbrook
    No a na Ollenu musí být Judi Dench

Taký starý na Berica? Veď v knihe mal 20 rokov, aj ten z prvej série mi prišiel pristarý.
    No, výzorovo teda Oberyn a Vargo by sedeli ako zadok na šerbeľ.
  • Anglachel no on v knize má i Robb 16 let v Dvojčatech.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi