Oblíbené songy našich milých postav z Písně.

1234568»

Komentáře

• Ano, Maro, vím, že spíváš strašně rád, ale víc strašně než rád :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Já to nesnášel, páč jí vždycky tleskali jak je skvělá, přitom je to jako v Trpaslíkovi: Jak to říct, abych tě neurazil? Nebudeš slavnej, protože... umíš hovno!

Ale to je tak kryptofašistický!
  • Taková Madonna taky neumí zpívat a kam až to dotáhla!:-)))
  • Madona se vždy uměla líp svlíkat než zpívat, ale časem dosáhla jakés takés profesionality a několik kousků tuším z Ray of light snesu za určitých okolností :-))
  • Jarla: Z přehrávače mi Madonna vůbec nevadí, některé její písničky mám i ráda, ale naživo je přímo otřesná... Bylo by mi líto za její koncert utrácet peníze:-)
  • Kolikokoli napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Já to nesnášel, páč jí vždycky tleskali jak je skvělá, přitom je to jako v Trpaslíkovi: Jak to říct, abych tě neurazil? Nebudeš slavnej, protože... umíš hovno!

Co o tom víš, dědku!?! Seš moc starej na to, abys chápal, co chcem sdělit!
  • flanker.27 napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Co o tom víš, dědku!?! Seš moc starej na to, abys chápal, co chcem sdělit!
    Jo, není nad starou dobrou písničku o lásce :D.
  • Ommmmm to je majsterštyk :-D
  • Jaime:

No jo tak len refren ale ten na nej sedi
  • Pořád mi zní v uších, je tak chytlavá! Ohmmm! Jen piš takové hity dál.
  • poděkujte mi později... :D
  • Vydržel jsem do 1 min 37 sec :)
  • Kolikokoli napsal(a):

poděkujte mi později... :D
    Vydržal som prvych päť minut... potom... aaa stale mi to znie v ušiach
  • ani ne minutu:) to je fakt hrozné, i když to člověk zná:)
  • Jon hekl a padl tváří napřed do sněhu. Cítil jenom chlad… a krev, která mu vytékala z ran. Ještě že mám s sebou mp3 přehrávač a své oblíbené songy, pomyslel si. Snad dorazí Melisandra brzy… Jaké by to bylo, představoval si, být pánem Zimohradu? Jaké by to bylo být králem Svobodného lidu, králem pravých Seveřanů? Jaké by to bylo vysednout znovu na koně a nakopat těm jižanským lordům pr…? Jenže, tyhle dveře jsem už zavřel... Nebo ne? ;-)
  • A co takhle písnička syna mlynářky a lorda Hrůzova, populárního Ramseyho Boltona... ostatně, jestli mu ji maminka zpívala před spaním jako malému děcku, není divu, co z něj vyrostlo. Jde samozřejmě o tuto:
    Točí se točí, kolo ve mlýně, točí se točí já jsem v tom nevinně,...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi