Na jadernou fyziku bych nešel ani za zlaté prase. To je obor, kde člověk musí spoustu věcí pochopit a spoustu věcí se taky nadrtit. Vlastně pochybuju o tom, že kdokoliv, kdo ten obor udělal, je vůbec člověk.
Negativní idiot = idiot na minus prvou? Tedy pokud je idiocie negativní, bylo by tožůžo vyrušení, stejně jako můj fail v testu na idiota. - et - equals + :)
Lord Gepeto Illar : Ne, ty nevíš, že to záleží akorát na tom, jak si já definuju "projít" a "neprojít", když je to test, co jsem vymyslel já a já ho vyhodnocuju.
(Ale stydí se to přiznat, pak by to nebylo kúúúúl. Ale pššššt!)
on je právě jako málokterej spisovatel (snad jedinej,co znám), kterej umí ukázat,že i temnota má svá negativa. Jinak jsou všichni temní superduper kůůůl a ti hodní jsou blbci. nakonec, je to logické. Ti zlí si mohou dělat, co chtějí.... A u toho většina spisovatelů zůstane.
U Hlídek bylo hezky vidět, že temní si sice dělají, co chtějí, ale taky si furt jdou po krku, jeden se nemůže spolehnout na druhého, neexistuje přátelství, jen rivalita, podrazy a boj. Ono se říká, kdo s čím zachází, s tím taky schází...
Ještě lehce zahrávání si s ohněm ukázala JKR na postavě Draco malfoye, který byl v roli takového tyránka, hajzlíka, který se rád povyšoval, vstoupil do organizace, která mu nabízela prostora, najednou se to zvrhlo a on zjistil, že je velitelem Osvětimi a nemá na to žaludek...
Krisa: Ano, některé fakulty informatiky jsou pro blby. Ale fildy jsou pro blby všechny.
Ty asi opravdu nevíš, jaké obory mohou na FF být a kolik "mimoškolní" práce je potřeba při nich udělat. Tohle nemá smysl, nemůžeme se dohodnout, protože já jednou FF prošla a vůbec žádná sranda to nebyla. Přijímačky byly z matematiky a pak jsme měli 2 semestry statistiky a semestr statistiky s výpočetní technikou, takže na FF ne nechodí jenom spát :))).
Na jadernou fyziku bych nešel ani za zlaté prase. To je obor, kde člověk musí spoustu věcí pochopit a spoustu věcí se taky nadrtit. Vlastně pochybuju o tom, že kdokoliv, kdo ten obor udělal, je vůbec člověk.
Teď jsi na to kápl! To je myšlenka, kterou hledám už od toho žvatlání o genetice! A chápu to, těch písmenek...a ta drobounká číslíčka, to je přece peklo... Není divu, že sis vybral svou Cestu
Lord Gepeto Illar : Ne, ty nevíš, že to záleží akorát na tom, jak si já definuju "projít" a "neprojít", když je to test, co jsem vymyslel já a já ho vyhodnocuju.
Krisa: Ano, některé fakulty informatiky jsou pro blby. Ale fildy jsou pro blby všechny.
Můj Bože, v životě jsem neměl možnost setkat se s tak arogantním individuem, který si myslí, že umí všechno nejlépe. Zajímalo by mě, jestli by jsi se ty sám dokázal na fildu dostat a vystudovat ji? Vzhledem k tomu, že je to podle tebe škola pro blby, tak by ti to nemělo dělat problém, ne?
______________________________________________________________________________ Sice jsem tu celkem nově zaregistrovaný, ale diskuze sleduji už celkem delší čas a na výlevy tohohle prasete jsem už musel reagovat. Doufám, že jsem neurazil ničí jemnocit :)
(Ale stydí se to přiznat, pak by to nebylo kúúúúl. Ale pššššt!)
on je právě jako málokterej spisovatel (snad jedinej,co znám), kterej umí ukázat,že i temnota má svá negativa. Jinak jsou všichni temní superduper kůůůl a ti hodní jsou blbci. nakonec, je to logické. Ti zlí si mohou dělat, co chtějí.... A u toho většina spisovatelů zůstane.
U Hlídek bylo hezky vidět, že temní si sice dělají, co chtějí, ale taky si furt jdou po krku, jeden se nemůže spolehnout na druhého, neexistuje přátelství, jen rivalita, podrazy a boj. Ono se říká, kdo s čím zachází, s tím taky schází...
Ještě lehce zahrávání si s ohněm ukázala JKR na postavě Draco malfoye, který byl v roli takového tyránka, hajzlíka, který se rád povyšoval, vstoupil do organizace, která mu nabízela prostora, najednou se to zvrhlo a on zjistil, že je velitelem Osvětimi a nemá na to žaludek...
Lukjaněnko nenadržuje, to je fakt. Můj nejoblíbenější je hon na Antona, když chtějí získat Maxima. Nádherná ukázka toho, že i světlej Geser je někdy pěkný parchant. Totéž Arina a Zavulon.
Lukjaněnko nenadržuje, to je fakt. Můj nejoblíbenější je hon na Antona, když chtějí získat Maxima. Nádherná ukázka toho, že i světlej Geser je někdy pěkný parchant. Totéž Arina a Zavulon.
Jenže ďáďa Boris je parchant zásadně pro Vyšší Dobro. ;)
No tedy... na to, že je Mistr Prase zdejším obyvatelem pouhých šest dní, proti sobě dokázal poštvat docela dost lidí :) Kdopak ze SOIAF se mu asi vyrovná v nasírání? Varys i Petyr by to asi dali, ale ti mají rádi, že je mají rádi... Možná Tyrion, jenže to je aspoň vzdělanec a sympaťák...
No právě :) Je chvilka, kde se Vyšší dobro stane tak vysokým, že skončí na dvorku BrutálZla
No právě :) Je chvilka, kde se Vyšší dobro stane tak vysokým, že skončí na dvorku BrutálZla
Ale on by ti vysvětlil, že to tak nemůžeš brát. Ukázal by ti nitky budoucnosti a řekl: "Vidíš, teď vypadám jako parchant, ale za třista let se bude říkat, že ti mrtví zemřeli pro Dobro." :)
Líbila? Já jí mám hodně ráda a zatím jsem se setkala převážně s dost nespokojenými reakcemi...
mně se líbila moc, hlavně to, jak autorka pracuje s metaforami
"medvěd z potkanů"
"oblékl si tepláky. Původně rudá barva se častým praním změnila na růžovou. Vlastně příliš mnoho rudých věcí v jeho životě zrůžovělo."
A nebo rozhovor ¨Fjodora s Dědou Mrázem ( Děda mráz vysvětluje, že nenosí dárky a co vastně dělá)
"Dědo mrázi, přineseš nám nějaký dárek?" "nasrat, mladíku, nejsem žádný Santa Claus, nepokoušej se mi vnucovat bláznivé západní vlivy" "A co teda děláš?" "Všimli jste si vůbec vy pitomci, že vždycky, když se objeví cizí invazní vojska, je rekordně tuhá zima. Kdo to asi tak zařizuje?" "Vy? Proč?" "Protože já se starám, narozdíl odvašeho sráčského boha" "nějakou dobu jsme byli ateisté, dokonce materialisté" "já jsem tady ateista, ale většina bohů jsou věřící."
Líbila? Já jí mám hodně ráda a zatím jsem se setkala převážně s dost nespokojenými reakcemi...
"Dědo mrázi, přineseš nám nějaký dárek?" "nasrat, mladíku, nejsem žádný Santa Claus, nepokoušej se mi vnucovat bláznivé západní vlivy" "A co teda děláš?" "Všimli jste si vůbec vy pitomci, že vždycky, když se objeví cizí invazní vojska, je rekordně tuhá zima. Kdo to asi tak zařizuje?" "Vy? Proč?" "Protože já se starám, narozdíl odvašeho sráčského boha" "nějakou dobu jsme byli ateisté, dokonce materialisté" "já jsem tady ateista, ale většina bohů jsou věřící."
Tak tady ti musím oponovat. Největší borec je samozřejmě Varys, nikoli Pan Pedofil. Varys, na rozdíl od Malíčka má jednu velkou výhodu. A navíc nevím kolik z vás už si toho všimlo, ale Varys JE kladný hrdina. Opět, narozdíl od jeho Retardstva Petyra. Navíc jede po Sanse...No FUJ!!!
Mno, zatím se dokázal celý život trápit po ženské, kterou dostal někdo jiný, hoblovat její ošklivou sestru a slintat nad její dcerou. S dovolením bych si zařídila život jinak :-)))
Mno, zatím se dokázal celý život trápit po ženské, kterou dostal někdo jiný, hoblovat její ošklivou sestru a slintat nad její dcerou. S dovolením bych si zařídila život jinak :-)))
Její ošklivou sestru nehobloval jenom tak, ale z určitého důvodu.
Kdybyc si mohla vybrat, tak bych s dovolením nespala desítky let s někým, kdo se mi nelíbí a a niho nemám ráda, v naději, že jednou, v daleké budoucnosti,z toho budu mít prospěch. Život je krátkej...
Komentáře
------------------------ no.. zničilo to moje plány byť profesionálnym idiotom :)
- et - equals + :)
No nič ja idem dúfam, že tu bude zajtra tisíc nových príspevkov :D
Není divu, že sis vybral svou Cestu
Zajímalo by mě, jestli by jsi se ty sám dokázal na fildu dostat a vystudovat ji? Vzhledem k tomu, že je to podle tebe škola pro blby, tak by ti to nemělo dělat problém, ne?
"medvěd z potkanů"
"oblékl si tepláky. Původně rudá barva se častým praním změnila na růžovou. Vlastně příliš mnoho rudých věcí v jeho životě zrůžovělo."
A nebo rozhovor ¨Fjodora s Dědou Mrázem ( Děda mráz vysvětluje, že nenosí dárky a co vastně dělá)
"Dědo mrázi, přineseš nám nějaký dárek?"
"nasrat, mladíku, nejsem žádný Santa Claus, nepokoušej se mi vnucovat bláznivé západní vlivy"
"A co teda děláš?"
"Všimli jste si vůbec vy pitomci, že vždycky, když se objeví cizí invazní vojska, je rekordně tuhá zima. Kdo to asi tak zařizuje?"
"Vy? Proč?"
"Protože já se starám, narozdíl odvašeho sráčského boha"
"nějakou dobu jsme byli ateisté, dokonce materialisté"
"já jsem tady ateista, ale většina bohů jsou věřící."
Malíčka mám rád proto, že chce všechno pro sebe a jde přes mrtvoly.
A nikdo neví, co Varys vlastně chce (návrat draků? a pročpato?).