Ještě se na coming out necítím. Ale mého lůzra GRRM slupne jak pralinku, už si udělal cestičku. Mám k němu vztah z osobních důvodů, vy všichni ostatní ho nenávidíte...
Daario?
Toho mám třeba já celkem ráda, vadí mi, že s ním pořád otravuje Dany (ale to většinu tady:)
Patent na divnosť tu mam ja :) Ale asisa budem musieť podeliť... Ja chcem viac Arye :D prečo o jej otcovstve/panenstve/materstve teorie nie su? Napriklad o nej a o tej the Waif čo neviem ako sa vola v češtine?
Týno - lůzr je pro mne slabčák, smýkaný událostma, co si nestojí za svým slovem, přizpůsobuje se okolnostem jak se mu to zrovna hodí, jeho slovo za nic nestojí, nechá se ovlivňovat v činech i názorech, protože je to snazší než si vybudovat názor vlastní a stát si na něm, když cítím že to je správné, i když to není zrovna nejvýhodnější a navíc se nedokáže ovládat i když by rád, občas se pro něco nadchne, ale když je to moc těžké, tak to nechá být a nedotáhne to do konce....emmm Jaimie ?
Týno - aha...no to bych tak asi nehodnotila. Ale chápu. Mi přijde to lůzrovství právě v tom, že člověk má možnosti, ale vlastní leností, neschopností či nezodpovědností a lemplovství je promrhá. Na druhou stranu - i člověk, co má špatné karty do začátku se může vypracovat pílí a častěji kusem štěstí.
Právě že Malíček není lůzr - ten jen na začátku nedostal dobré karty a právě je příkledem toho, že se vlastní pílí (jakkoliv opovrženíhodou) a kusem štěstí (a nevšímavostí okolí) vypracoval vysoko převysoko.
Proč o majetku ? Malíček nedostal do vínku nejen majetek titul a statky, ale ani krásu, tělesnou zdatnost a sílu. a získal taky mnohem víc než jen majetek. Co s tím má společného "jen o majetku" ?
Komentáře
Dany nie je v tychto zemich
A Tomen to neumí
tak ju iba podpáli :-D
len tu Dany nezrůcaj nezrůcaj
dobrá Dany na zimu na zimu
nemá každý perinu perinu
Ale asisa budem musieť podeliť... Ja chcem viac Arye :D prečo o jej otcovstve/panenstve/materstve teorie nie su? Napriklad o nej a o tej the Waif čo neviem ako sa vola v češtine?
ktože nám ich obnoví.
Ned Stark bol len tupá kláda,
a Joffrey bastard lenivý.
Zavolajte na Varysa,
ten má plány rozvité.
Plán na Kingdom už varí sa,
polka postáv zabité...
------------------------------------------
Troch drakov so sebou maláááááá...
A aj tak na tróne nesedelááááá....
Nu, možno, že nejako prežil a bol to len trik a teraz sa vráti spálený v čiernej zbroji s meno Darth Vader..