Neříká:-D Ale našla jsem si ji a hrála i v jednom Terminátorovi (to jsem teda taky neviděla) a v seriálu Láska je láska. Tak jak si ji pamatuju, tak ta by byla dobrá Val:-) Jinak ta první paní na dvou obrázkách vypadá pro Vallu dokonale, ale na jiných je až moc roztomilá... Tak nevim:-)
U nas sa tu uvadzalo ako Prsten Nibelunogov a videla som to viackrat - konecne nejaka zenska a nie tie krasotinky
Mě teda přijde krásná až moc. :-)
Myslela som to skor ako "konecne nejaka zenska, ktora ma rozum, svaly a dokaze to pouzit a necaka na nejakeho snoveho princa, ale hybe pribehom" Je to krasna zena, arijka ako vysita
Loken neni můj typ ani trochu, hrozně tvrdej studenej nepříjemnej obličej, ani trochu jemnosti. Jo, hrála zlýho terminátora v T3. Ale kampak na Arnolda :)
Přesně takhle jsem si Val představovala :) ale seriálový Jon by si nejspíš musel naflusat pod nohy, jinak by hrozilo, že by vedle ní vypadal jako trpaslík.
Jenom tak podotýkám, že vzhledem k tomu, že se právě točí Řekotočí a podle všeho nebyla obsazená Dacey Mormont (leda jako bezejmenná oběť číslo osm na Rudé svatbě), tak z týmu Stark vypad nejenom Jon Umber, ale i Dacey :/ Mrzí mě to, ale chápu, že není tak důležitá. Tak mě napadlo, jestli to místo ní neschytá Talisa. A rovnou by mohla být v jináči, protože diváci nesnášejí, když se ubližuje těhotným ženským, muhaha :D
Jo tak Talisu ať si klidně zlikvidují. Ale že nebude Dacey Mormont je na jednu stranu smutná zpráva *fňuk* ale na druhou stranu je to možná dobře protože vzhledem k inteligenci scénáristů by měl možná Robb nejen manželku ale i milenku. A to bych už na ten seriál asi vážně přestal koukat.
Svoa00: No kdyby si Robb místo nějaký coury z Prdelákova vzal dceru Maege Mormont (která je navíc i celkem hezká) tak by to alespoň dávalo nějaký smysl ale Talisa je tam jako pěst na oko.
EY: No kdyby Dacey měla vypadat jako na obrázku tady, tak by se na ní Chaplinka výborně hodila. Sakra, nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale to se nemoh zabouchnout do Dacey aka postavy, co v předloze existuje? :D
Nechci být za rasistu (opět) ale Chaplinová má na Dacey Mormont moc tmavou pleť. Chtělo by to někoho jiného. Mimochodem Dacey je o nějaký 4 roky starší než Rob tak by v seriálu měli další téma na rozvíjení
Kdo je Mirelle a Myranda? Na IMDb.com tyto postavy uvádí v obsazení 3. řady. Nějak si na ně z knih nepamatuju... Nevím, jestli to tu už bylo, ale Iwan Rheon jako Ramsay je tam potvrzen...
Komentáře
Je to krasna zena, arijka ako vysita
Jo, hrála zlýho terminátora v T3. Ale kampak na Arnolda :)
Val má být princezna za Zdí, nemůže to být žádná barbie...
A co já vím about wonam? Jak řekl Jean Reno: Nejlepší bude utíkat...