Láska, sex aneb s kým z Písně?

1235»

Komentáře

• Léto wrote:
    Ano, je to známo. Jen jsem měl vždycky dojem, že aperitiv se pije. :shock: Ale jsem jen obyčejný zlovlk, který toho ví málo o záležitostech stolování.

To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))

• heavy_head wrote:
    Ano. Vysvětlím. Postup je následující: Konverzace. Desinsekce. Deodorace. Deflorace. Katarze. Degustace. Destrukce. Kremace.

Nějaké další otázky?

Jen jedna. Koupil sis slovník cizích slov? :lol:

Peter wrote:
    To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))

Já se radši napiju zdravé, pramenité vody z potoka, a pak se vrhnu na ulovenou zvěřitu, hutnou a zemitou. Alespoň si neničím svá zlovlčí játra nějakými kvašenými a etanizovanými patoky. :twisted: I lidé to již začínají chápat. V poslední době zažívá prudký vzestup agroturistika. Také lupoturistika již čeká na svoji šanci. :wink:
  • Lupoturistika? To asi právě provozuje Benjen Stark...

• Quote:
    Alek:Vidime ze ses zlepsil...uz radej necitujes:-)

To není pravda!

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi