Co sa tu sakra deje?

124

Komentáře

• pozri si ho. je to celkom milé. klasická anglická vec. potomkovia pytónov a iných lietajúcich cirkusov :-)

• Nemám nic, co bych řekl, pouze jsem se chtěl zviditelnit.

Děkuji za pozornost. :)

• Kdekoliv se mluví o pozření nečeho, tam nesmí chybět zlovlk! :)

Taky vás zdravím.

A jen tak na okraj... co sa tu sakra děje?! :roll:

• čo sa deje? iba odporúčam serial IT Crowd na pozretie.

A ako fanúšik a odborník :twisted: na filmy and company, odporúčam ešte:

Rím, Heroes, How I met your mother, Battlestar Galactica

• Fuj, Heroes, BSG, scifárny hnusný, já tohle fakt nemusim. Zůstávám věren Gregu Houseovi a momentálně taktéž povedeným Tudorovcům!

• Science fiction is a way of life. :!:

Seriály příliš nestíhám sledovat (v podstatě vůbec), ale nějaký ten povedený film nebo knížka - lahůdka. 8)

• Nuž Heroes by som ako sci-fi teda rozhodne nebral. Je to skôr klon X-manov apdodobných komiksových vesmírov....

a slovo hnusný si vyprosím :-)

• Mně seriály docela vyhovují.

Samozřejmě tím nemyslím Dallas nebo Rodinná pouta. Hovořím o kvalitních počinech, které mají třeba jen deset, dvanáct dílů po jedné hodině. Z hlediska udržení pozornosti je to pro mě ideální: pustím si jeden díl, za hodinu je za mnou a jdu zase dělat něco jiného. Dvouapůlhodinový film je z tohoto hlediska o mnoho náročnější. Leckdy se stane, že se začnu po určité době neklidně vrtět a ošívat, což se mi u hodinového seriálu nestává. :wink:

Knihy, to je jiný příběh. Dobrý příběh se dá číst třeba od rána do večera. Z nějakého důvodu to, alespoň pro mě, není tak psychicky a pozornostně náročné...

Hnus napsal Jean-Paul Sartre. Vyšlo též pod názvem Nevolnost. Ale scifárna to není. Tak nevím. :roll:

• Quote:
    Nuž Heroes by som ako sci-fi teda rozhodne nebral. Je to skôr klon X-manov apdodobných komiksových vesmírov....

Já vim, Heroes není ten typ galaktického hnusu, ale přesto to k tomu má blízko a je to prostě nechutná scifárna jako X-mani, Transformeři a další. Já vim, jsem divnej. :-)
  • IT crowd bych taky doporučila :-)

ale hlavně děkuji Létu za poznámku o udržení pozornosti, protože jsem na tom podobně (a zatím jsem na příliš pochopení nenarazila) a málokdy zvládnu film na jeden "zátah"

seriály jsou z tohoto hlediska opravdu ideální - jen u těch dobrých hrozí riziko, že jejich sledování se protáhne i nad délku filmu.. :roll:

• ja má presne ten problém, že keĎ pozerám seriál, ktorý ma chytil, tak ho pozerám nonstop. som schopný pozrieč 4-5 častí po sebe a ísť spať nadránom s krvavými očami.

To bol príklad Heroes - ktorí NIE SU SCI-FI - alebo teraz komediálneho How I met your mother - niečo ako noví Priatelia. Btw. Jedna baba tam je pekný príklad, toho čo som označil za prirodzenú krásu. Ale to už som off topic asi....

• Vy jste mi roztěkanci. :roll:

Když je film dobrý, vůbec nesleduju čas! :!:

Nejlepší sci-fi film všech dob je Vetřelec. U něho jsem se nenudil ani minutu a to trvá pěkně dlouho.

Prej nechutný scifárny. :x

• to není tím, že se nudím nebo že sleduju čas... :roll:

prostě... ano, v tomhle jsem asi roztěkanec :|

• Quote:
    Prej nechutný scifárny. :x

Není nad pořádnou fantasy!
  • Ať žije horor! :evil: :x

Třeste se, malověrní!

• Opravdu dobrých fantasy a hororových filmů jsem viděl o dost méně nežli opravdu dobrých scifáren, holobrádkové! :x

• A čim to je? No, samozřejmě, protože scifi je hnus. A kdo tuhle dedukci nechápe...tak je to správně, já taky ne. :-)

Myslím, že jsme vyhmátli správný univerzální název pro všechny budoucí topicy. Pod "Co sa tu sakra deje?" se dá skrýt naprosto všechno a nikdy nebudem OT. A myslím, že tento slogan je zároveň i jedním zmožných překladů onoho geniálního HODOR. .-)

• To jen dokazuje, jak spletité a komplexní žánry to jsou. :twisted:

• Hodor!

Že by? :lol:

Já jsem měl vždycky za to, že by to mohlo znamenat: "Ponechať anonymné prispievanie?" :roll:

• Na fóru zavládl nezvyklý klid a mír.

Už příští měsíc by měl vyjít Tanec s draky, jedná se tedy podle všeho o příslovečný klid před bouří (tedy před Tancem).

Už aby to bylo! 8)

• mistr plánuje trip po Španielsku (ide tam niekto? dá mu podpísať o jednu knihu navyše? :wink: )

tak snáď to znamená, že Tanec naozaj stihne.

• Taky se vám forum nějako rohodilo? Myslím při psaní postu, mám to nějaký roztažený. Čudné. Na útroby fóra jsem nemáknul měsíce, až jsem se divil, že je pořád tak v pohodě. :-)))

• Mně se nic neroztáhlo. :shock:

Zkoušel jsi s tím jít na veterinu? :idea: :wink:

• A nebolí to? :(

• Pokud mi zrovna někdo nemaká na útroby, tak ne. :)

• Tohle téma je něco jako volný wrestlingový styl, jestli to dobře chápu. :idea: To se mi líbí! :P

• Teď jsem se ti pokusil šáhnout na útroby a nahmatal jsem meč. :shock: :!: Co to má znamenat? :o

• Meč? Led? Brrr :-)

• No tohle! Tys mi sáhl na brzlík! :shock: :evil:

Dej si pozor, abych ti nestrčil ruku do tlamy a neobrátil tě naruby! :P

• Čekal jsem, že nahmatám teplou, přátelskou duši... a místo toho sáhnu takový studený orgán. :o

Boltonové říkají, že muž stažený z kůže nemá žádné tajemství.

Může mít nějaké tajemství zlovlk obrácený naruby? :wink: :idea:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi