Amoka: obrázky

http://www.amok-koma.ru/eng/gal/

Amokovy obrázky jsou bez jakékoliv pochyby zatím jedním z nejrozsáhlejších grafických zpracování Martinova světa. Za pozornost stojí hlavně portréty, ale rovněž trochu opomíjené ztvárnění událostí a legend. Za pozornost určitě stojí Ohnivá pole, což je obrázek, z kterého poznáte, co to znamená "mít draka a nebát se ho použít".

V poslední době se mi nejvíce líbila targaryenovská dynastie, která je zakončena asi nejpůsobivějším obrázkem Daenerys, který byl zatím namalován. Rovněž "Velcí bastardi" působí nadmíru zdařilo, ačkoliv jsme se s nimi, jakožto českoslovenští čtenáři, zatím neměli možnost setkat. Vřele doporučuji!

Pevně doufám, že se v budoucnu (co nejdříve!) dočkáme i nějakých nových přírůstků do galerie.

Který z jeho obrázků se nejvíce líbí vám?

Komentáře

• Muj oblibenej je noc zkazy Kralova pristaviste, na pozadi temne noci zelene jazyky divokeho ohne olizuji hradby, zatimco pod nimi probiha skutecne peklo...

• nuž, ešte som si ich nepopozeral, ale je pravda, že už mám príliš dlho to iste ako wallpaper na kompe...

• No... I když obduvuju jeho píli a čas který věnuje zobrazování Martinova světa, musím říct, mnoha portréty se u mě do mých představ netrefil (nechoďme daleko, např komplet Lannisterovic cháska, možná s výjimkou Cersei)... Přesto mám některé oblíbené scény - Arthur, Gerold a Oswelt u Tower of Joy nebo ta nová Bitva Ohnivého pole... Co se týká wallpaperů, ty bych si na pozadí určitě nedal (Lannistery, Targaryeny, ani Starky)

I těch portrétů, které se mi líbí by se pár našlo... Qhorin Půlruký, Petyr Baeliš, Oša (ta je výborná), Šae, Margaery Tyrell, oba Boltoni, oba Tullyové (Brynden a Edmure), sourozenci Reedovi... celkově spíš ty pozdější práce.

Jo a samozřejmě, největší kost - Elaria Sand.

No, co se týče těch citelně chybějících portrétů - co takhle Rhaegar a Lyanna?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi