Tak doufám, že sis objednala nějakou pozdější edici, protože v těch úplně prvních ještě Dorňáci nebyli. :) (viz můj příspěvek z 31.ledna)
Lady Fairyeyes z Mysterie se dnes tváří nadmíru výhružně, ještěže jsem ze svého okolí odstranil všechna zrcadla.
Nabídka burzy samozřejmě platí. Chci být jako Saladhor Saan nebo jako magistr Illyrio. Kupčit s kořením, vínem, kožkami a icefirovskými kartami. Ach, jak blahá představa, quod ubique, quoad ab omnibus et quod semper, já a ty, ty a já (šeptal jsem), budu obchodovat, ach ano, sub umbra alarum tuarum, Týno! Toť naprostý vrchol žití! :P
Tak jsem neměla kliku :cry: Ani jeden jediný malilinký Martellek.
Mám:
2x lorda Eddarda Starka (stejného)
lady Catelyn
lorda Stannise Baratheona
2x lorda Renlyho Baratheona (každého jiného)
královnu Danearys (nahou v ohni :wink: )
sera Jamieho Lannistera
Tyriona Lannistera
Viseriona (myslím, je to ten bílý drak)
a hromadu jiných karet :) (Renlyho šarm, otrávené víno, nějaké armády, nějaké hrady. Moc se v tom nevyznám)
Pokud tu někdo sbírá karty proto, aby s nimi hrál a nikoliv proto, aby si je zakládal do knížky, nabízím jakoukoliv postavu a (téměř) libovolný počet těch ostatních karet k tomu za následující postavy:
Arianne Martell
Oberyn Martell
ser Gerold Dayne
Jakýkoliv Písečný had (za Obaru jsou speciální prémie :P )
Jaj no ta Daenerys v ohni by lákala, ač za Arianne byc h jí asi nedal...no pokud na ty karty někdy někde narazim, možná zkusim a koupim...zatim jsem na ně nenarazil a objednávat se mi nechtělo...neví někdo o nějakým relativně přístupným obchodě? Praha? centrum?:-)
Ja myslim, ze tuto hru prodavaji v kazdem obchode, ktery se specializuje na fantasy a scifi. U nas v LBC prodavaji i jednotlive karty. Jako stalemu zakaznikovi mi nejaky dali zadarmo (samozrejme, ze ne zadny ucka). Tak jsem si vytahal par Lannisteru:-) a jeden carostrom.
Karty se mi po graficke strance vubec nelibi. Pripominaji mi magic karty v zacatcich:-( Ale jako zalozka jsou stylove.
Co mi rikaliv obchode, tak ta hra moc nefrci a je dost primitivni.
Ale nemohu osobne posoudit, bo jsem to ani nezkousel hrat.
Martelly bych mozna sehnal taky, ale nevim, jak by jsme si je predali???
No tak já je ve svých oblíbených speciálkách v Pze nesehnal. Měli je, ale prej už ani nebudou...tak nevim, jestli to dělalo taky Guardian jako d20 setting, kterej zanik...
myslíš ten d20 setting? ten je ke stažení v pdf, takže netřeba:-) karty bych si koupil, na záložky, ale zas tak po nich netoužim abych řešil jejich dopravu z Liberce:-) ale dik za nabídku...
head říkal charakterní! je vrcholem ironie nabízet mu vzápětí Sansu.
A co je na tom špatného? Sansa je Character, máš to na její kartě napsáno velkým písmem. Podle tebe by měla být něco jiného? Snad event? Plot? Nebo, ó hrůzo, attachment? :shock: :twisted: :lol:
(povšimněte si, že tam má dokonce i překlep!) 8) :D
Komentáře
Dám vědět, co mi přišlo. Pak uvidíme.
Všechna zrcadla? Hmm, je si tím úplně jistý?
Tak jsem neměla kliku :cry: Ani jeden jediný malilinký Martellek.
Mám:
2x lorda Eddarda Starka (stejného)
lady Catelyn
lorda Stannise Baratheona
2x lorda Renlyho Baratheona (každého jiného)
královnu Danearys (nahou v ohni :wink: )
sera Jamieho Lannistera
Tyriona Lannistera
Viseriona (myslím, je to ten bílý drak)
a hromadu jiných karet :) (Renlyho šarm, otrávené víno, nějaké armády, nějaké hrady. Moc se v tom nevyznám)
Pokud tu někdo sbírá karty proto, aby s nimi hrál a nikoliv proto, aby si je zakládal do knížky, nabízím jakoukoliv postavu a (téměř) libovolný počet těch ostatních karet k tomu za následující postavy:
Arianne Martell
Oberyn Martell
ser Gerold Dayne
Jakýkoliv Písečný had (za Obaru jsou speciální prémie :P )
Jakýkoliv další Dorn
Jaj no ta Daenerys v ohni by lákala, ač za Arianne byc h jí asi nedal...no pokud na ty karty někdy někde narazim, možná zkusim a koupim...zatim jsem na ně nenarazil a objednávat se mi nechtělo...neví někdo o nějakým relativně přístupným obchodě? Praha? centrum?:-)
Ja myslim, ze tuto hru prodavaji v kazdem obchode, ktery se specializuje na fantasy a scifi. U nas v LBC prodavaji i jednotlive karty. Jako stalemu zakaznikovi mi nejaky dali zadarmo (samozrejme, ze ne zadny ucka). Tak jsem si vytahal par Lannisteru:-) a jeden carostrom.
Karty se mi po graficke strance vubec nelibi. Pripominaji mi magic karty v zacatcich:-( Ale jako zalozka jsou stylove.
Co mi rikaliv obchode, tak ta hra moc nefrci a je dost primitivni.
Ale nemohu osobne posoudit, bo jsem to ani nezkousel hrat.
Martelly bych mozna sehnal taky, ale nevim, jak by jsme si je predali???
No tak já je ve svých oblíbených speciálkách v Pze nesehnal. Měli je, ale prej už ani nebudou...tak nevim, jestli to dělalo taky Guardian jako d20 setting, kterej zanik...
V LBC neco maj. Pokud nekdo tuto hru shanite a nemuzete sehnat, klidne se vam tam poptam.
myslíš ten d20 setting? ten je ke stažení v pdf, takže netřeba:-) karty bych si koupil, na záložky, ale zas tak po nich netoužim abych řešil jejich dopravu z Liberce:-) ale dik za nabídku...
Mno, musel bys mi věřit. Nebo já tobě :wink: A copak bys vůbec rád? Prachy, nebo naturálie (jiné karty) :lol:
Padla tady taková myšlenka burzy, tedy výměny karet.
Já sám uvažuji o tom, že bych si časem možná, dá-li Bůh, nějaký ten pakl pořídil.
Možná byste na mne mohli směřovat všechny karty, které nepotřebujete. :twisted: :idea:
Hodlám hrát za Starky. Jsou nejcharakternější. 8)
heavy: nějakou nepotřebnou Sansu pro Tebe snad najdu :wink: :P
Dandali: head říkal charakterní! je vrcholem ironie nabízet mu vzápětí Sansu :-))
A co je na tom špatného? Sansa je Character, máš to na její kartě napsáno velkým písmem. Podle tebe by měla být něco jiného? Snad event? Plot? Nebo, ó hrůzo, attachment? :shock: :twisted: :lol:
(povšimněte si, že tam má dokonce i překlep!) 8) :D
Alek: já se držela spíše toho "které nepotřebujete" ;-)
nicméně je zvláštní, že zrovna příspěvkem obsahujícím Sansu, se ze mě stal Rytíř :shock: :lol:
jen klid, tahle holčina pobláznila hlavu už jinačim kofrum :-)
Léto: Pěkný obrázek. To mám být já? :D
Dandali: Říkáš Sansu? Slyším dobře? Musíme se sejít! :twisted:
Alek: Máš obdivuhodnou slovní zásobu. Výraz "kofr" se mi líbí, i když mi není jasná jeho definice. (Rytíř s těžkou hlavou, hm?) :)