A Game of Thrones CCG

2»

Komentáře

• Léto wrote:
    Tak doufám, že sis objednala nějakou pozdější edici, protože v těch úplně prvních ještě Dorňáci nebyli. :) (viz můj příspěvek z 31.ledna)

Lady Fairyeyes z Mysterie se dnes tváří nadmíru výhružně, ještěže jsem ze svého okolí odstranil všechna zrcadla.

Nabídka burzy samozřejmě platí. Chci být jako Saladhor Saan nebo jako magistr Illyrio. Kupčit s kořením, vínem, kožkami a icefirovskými kartami. Ach, jak blahá představa, quod ubique, quoad ab omnibus et quod semper, já a ty, ty a já (šeptal jsem), budu obchodovat, ach ano, sub umbra alarum tuarum, Týno! Toť naprostý vrchol žití! :P

Dám vědět, co mi přišlo. Pak uvidíme.

Všechna zrcadla? Hmm, je si tím úplně jistý?

• Tak jsem neměla kliku :cry: Ani jeden jediný malilinký Martellek.

Mám:

2x lorda Eddarda Starka (stejného)

lady Catelyn

lorda Stannise Baratheona

2x lorda Renlyho Baratheona (každého jiného)

královnu Danearys (nahou v ohni :wink: )

sera Jamieho Lannistera

Tyriona Lannistera

Viseriona (myslím, je to ten bílý drak)

a hromadu jiných karet :) (Renlyho šarm, otrávené víno, nějaké armády, nějaké hrady. Moc se v tom nevyznám)

Pokud tu někdo sbírá karty proto, aby s nimi hrál a nikoliv proto, aby si je zakládal do knížky, nabízím jakoukoliv postavu a (téměř) libovolný počet těch ostatních karet k tomu za následující postavy:

Arianne Martell

Oberyn Martell

ser Gerold Dayne

Jakýkoliv Písečný had (za Obaru jsou speciální prémie :P )

Jakýkoliv další Dorn

• Jaj no ta Daenerys v ohni by lákala, ač za Arianne byc h jí asi nedal...no pokud na ty karty někdy někde narazim, možná zkusim a koupim...zatim jsem na ně nenarazil a objednávat se mi nechtělo...neví někdo o nějakým relativně přístupným obchodě? Praha? centrum?:-)

• Ja myslim, ze tuto hru prodavaji v kazdem obchode, ktery se specializuje na fantasy a scifi. U nas v LBC prodavaji i jednotlive karty. Jako stalemu zakaznikovi mi nejaky dali zadarmo (samozrejme, ze ne zadny ucka). Tak jsem si vytahal par Lannisteru:-) a jeden carostrom.

Karty se mi po graficke strance vubec nelibi. Pripominaji mi magic karty v zacatcich:-( Ale jako zalozka jsou stylove.

Co mi rikaliv obchode, tak ta hra moc nefrci a je dost primitivni.

Ale nemohu osobne posoudit, bo jsem to ani nezkousel hrat.

Martelly bych mozna sehnal taky, ale nevim, jak by jsme si je predali???

• No tak já je ve svých oblíbených speciálkách v Pze nesehnal. Měli je, ale prej už ani nebudou...tak nevim, jestli to dělalo taky Guardian jako d20 setting, kterej zanik...

• V LBC neco maj. Pokud nekdo tuto hru shanite a nemuzete sehnat, klidne se vam tam poptam.

• myslíš ten d20 setting? ten je ke stažení v pdf, takže netřeba:-) karty bych si koupil, na záložky, ale zas tak po nich netoužim abych řešil jejich dopravu z Liberce:-) ale dik za nabídku...

• Chmur wrote:
    .

Martelly bych mozna sehnal taky, ale nevim, jak by jsme si je predali???

Mno, musel bys mi věřit. Nebo já tobě :wink: A copak bys vůbec rád? Prachy, nebo naturálie (jiné karty) :lol:

• Padla tady taková myšlenka burzy, tedy výměny karet.

Já sám uvažuji o tom, že bych si časem možná, dá-li Bůh, nějaký ten pakl pořídil.

Možná byste na mne mohli směřovat všechny karty, které nepotřebujete. :twisted: :idea:

Hodlám hrát za Starky. Jsou nejcharakternější. 8)

• heavy: nějakou nepotřebnou Sansu pro Tebe snad najdu :wink: :P

• Dandali: head říkal charakterní! je vrcholem ironie nabízet mu vzápětí Sansu :-))

• Quote:
    head říkal charakterní! je vrcholem ironie nabízet mu vzápětí Sansu.

A co je na tom špatného? Sansa je Character, máš to na její kartě napsáno velkým písmem. Podle tebe by měla být něco jiného? Snad event? Plot? Nebo, ó hrůzo, attachment? :shock: :twisted: :lol:

(povšimněte si, že tam má dokonce i překlep!) 8) :D

• Alek: já se držela spíše toho "které nepotřebujete" ;-)

nicméně je zvláštní, že zrovna příspěvkem obsahujícím Sansu, se ze mě stal Rytíř :shock: :lol:

• Quote:
    nicméně je zvláštní, že zrovna příspěvkem obsahujícím Sansu, se ze mě stal Rytíř

jen klid, tahle holčina pobláznila hlavu už jinačim kofrum :-)
  • Léto: Pěkný obrázek. To mám být já? :D

Dandali: Říkáš Sansu? Slyším dobře? Musíme se sejít! :twisted:

Alek: Máš obdivuhodnou slovní zásobu. Výraz "kofr" se mi líbí, i když mi není jasná jeho definice. (Rytíř s těžkou hlavou, hm?) :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi