Citáty aneb kdo řekl?

1454648505164

Komentáře

• ...než Jiní? :-)

No nevim...vůbec to neumim zařadit, jediný co se nabízí je, že tím někdo naráží na Eddarda, ale spíš to bude něco obecnějšího, že?

• V jistém smyslu dotyčný autor citátu skutečně na Eddarda narážel :P , ale když se to vezme z druhé strany, o Eddardovi nebyla vůbec řeč. :)

Obecné to není, mluví se zde o zcela konkrétní osobě. :idea:

• Intuice říká Malíček. Paměť mlčí, takže to zbylo na Petyra

• headova poznámka ho prezradila. myslím, že to mohla byť iba Catelyn.

a ak si tipnem, tak možno to šplechla do oči niekomu, kto bol opakom Edda. Napr. Renlymu?

• Ano, velmi správně, sarvene, je vidět, že mě už za ta Léta dobře znáš. :twisted:

Ano, řekla to skutečně Catelyn.

Ale komu, a o kom to vlastně bylo, to jste zatím neuhádli. :idea:

Nápověda: v důsledku na to oba dva řečníci ošklivě doplatili. :(

Tak, teď už jsem řekl úplně všechno, takže sypte správné odpovědi. :)

• Catelyn směrem k Robbovi ve chvíli, kdy probírali spojenectví s Freyi. Tuším že to bylo na začátku Robbovi rebélie, kdy před matkou vyslovil názor, že Freyové jsou jeho, protože Walder je vazal Řekotočí ...

• Hurá, už jsem myslel, že vás všechny skolila prasečí chřipka. :lol:

Ano, správně, řeč byla o Walderu Freyovi.

Takže zadáváš další citát, sere Jardo. :arrow: :idea:

• Zatím jsem jen panoš , pane Strážce ... Ale zpět k úkolu, kterým jsem byl pověřen:

Quote:
    Každý o něm stejně říká, že brzy umře.

Kdo to říká, komu to říká, o kom je řeč? :)
  • Ser sem, ser tam... :lol: Já si na nějaké tituly nepotrpím.

Tak že by, ....o Walderu Freyovi? :twisted:

• Cersei o Gylesovi z Růženína

• Samá voda, hádejte dál ... Ale citát trošku rozšířím:

Quote:
    Každý o něm stejně říká, že brzy umře. Už teď neměl žít.
  • To je přece prostý. Jde o Brana. A špitali si to Lannister Boys (mezi ně počítam samozřejmě i Cersei :-)). Nejsem si přímo jist kdo komu, asi Jaime Tyrionovi.

• je to jasne o Branovi. ale povedal by som že to vraví Joff Tyrionovi, alebo niekomu z rodičov.

• jj, Joffrey je taky horký adept

• Pánové, pořád nic. Citace byla pronesena zhruba před 30 lety, jeden z aktérů písně na ní vzpomíná. Dále ještě napovím, že ten, co měl umřít dodnes žije.

• a nie je to ani starý Fray?

• Ani lord Přechodu to není ... Ačkoliv myslím, že již bylo napovězeno dost, přidám pomůcku, která uhádnutí značně zjednodušší:

Quote:

"Nech ho, ubližuješ mu," xxx tě pustila. "Na tom nezáleží" řekla nám. "Každý o něm stejně říká, že brzy umře. Už teď neměl žít."
  • Rudá zmije vyprávi Tyrionovi, co řekla Cersei. Takže jsem to vlastně uhodl už na začátku. :)

• To je dost ... Zadáváš.

• Drazí serové, lordi, potulní rytíři, zlovlci... (plus ženské varianty toho všeho) našel jsem pro vás další citát: "Šílený král ho zabil." Nuže hádejte, tipujte...

• A koho? :-)

No pokud jde o můj tip z první, napadá mě, že takhle mluví někdo nezainteresovaný v situaci, takže nějaké potomstvo? Skupina kolem Brana a Reedů? Možná kolem Arye.

• omlouvám se, že jsem nevyhověla pověření.. nějak jsem to minula...

co se týče citátu, tak mi to přijde jako součást jednoho z příběhů, které vyprávěla Meera

(přišlo mi to tak ještě předtím, než jsem si přečetla Alekovu reakci, ale alespoň ho takhle podpořím, abych si "vyžehlila" ty posměšky ;-))

• Cítím se přejetý a napařený. :-)

btw, Dandali umí žehlit? :shock: To ovšem mění situaci! Ještě musíme zjistit, jak je na tom s vařenim. :-)

• Ano o potomstvo tam šlo, v tom má lord pravdu. V tom dalším už ne.

• šílený král jich přímo či nepřímo zabil hodně...

když potomstvo... šlo o Brandona?

Aleku, že Tě překvapí zrovna žehlení bych nečekala :-)

• Obě postavy, které vedli ten dialog byli s Brandonem spojeni, přesto se mluvilo o někom jiném.

• Bylo to tedy o Rickardu Starkovi?

• Ne, ne to se vzdaluješ, sere. o Rickardovi se nemluvilo a i spojení s jedním z dialogujících, by se hledalo o dost hůř.

• Že by chyták? Třeba se mluví Rhaegarovi 8)

• Řádil tu nějakej šotek. Byl jsem přihlášenej, ale napsalo mě to coby návštěvníka?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi