Citáty z filmu

135678

Komentáře

• Pravým mužům Noční hlídky čekání nevadí. 8)

Sarvene, své citáty zveřejňuj raději k večeru. Dopoledne jsem v nevýhodě. :roll:

Jaká že je další otázka?

• niečo veľmi ľahké, aby konečne padol ďalší bod:

There is no spoon.

• to vím snad dokonce i já :shock:

dítě u Vědmy k Neovi v Matrixu

• dandali má bod. bolo to ľahké :-)

toto bude ťažšie. že som kamarát, dám malý hint (okrem toho, že to je skvelý film, všetky citáty boli/sú/budú zo skvelých filmov): dialóg sa odohral na policajnej stanici a vypočúvaný povedal:

"How do you shoot the devil in the back? What if you miss?"

• Ještě, že poslouchám filmy s dabingem. :wink:

Páni, nechápu, jak si někdo může pamatovat takové nepamátné dialogy o lžičce. :o

• Nikdy jsem netušil, že existuje tolik různých filmů! :o :shock:

• Kolik může člověk nebo zlovlk za svůj život stihnout filmů? :?: :idea:

• 42? :o :wink:

• Praxí je ovšem ověřeno, že obvykle jich stáhne víc, než si pak stihne prohlédnout.

Jsem zvědav, jestli sarven vytasí i klasické:"THIS IS SPARTA!" (řádění letenských fanoušků poté, co ztratili titul)

• nikto ani netuší? ....uf, uf... tak dám ešte jeden z tohto filmu. veľmi výrečný.

ten istý zatknutý na stanici o svojom mŕtvom parťákovi a o Nemesis všetkých nemesis.

Keaton always said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him." Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze.

• Jediný film, který se odehrává na policejní stanici, a na který jsem si vzpomněl, se jmenuje tak, jako jsem uvedl na jednom ze svých předcházejících podtitulků.

Dávej víc pozor, sarvene! :twisted:

• prepáč!!!!!

ÁNO! Usual suspects aka Obvyklí podozrivý. Úžasný film, skvelého režiséra.

Druhý bod pre heavyho!

• a opäť niečo ľahšie...

Velký vlk nie je mŕtvy. Iba spí!

• To nič. :wink:

Nebyl jsem si jistý, ale ten "Kaiser" mě utvrdil. Viděl jsem to ale už strašně dávno.

Jak tam Kevin Spacey vyjde na konci na ulici a najednou přestane kulhat... :P

To by mohl vědět Léto. :)

• Tanec s vlky? :-)

• Mě napadl Vinnetou. :twisted:

• Asi jsem úplně vedle, ale Ragnarok začíná probuzením velkého vlka Fenriho. Takže to mohl říct nějaký viking ve smyslu "konec se blíží".Jediný film s vikingy na ktrý si pamatuji jsou Vikingové.

Používám citát při hádání citátu to už je bludný kruh. :)

• jeden z vás je veľmi blízko, ale nepomenoval ani názov filmu, ani postavu, ktorá to hovorí.

v každom prípade som gentleman, že to takto upresňujem.

• Vinnetou - Rudý gentleman? :twisted:

A autor? Stará Bušící ruka? :) (Old Shatterhand?)

• ideš heavy, hovoriaceho aj svet máš správny, ale film nie. slovo gentleman upozorňovalo na winetoua všeobecne, nie na druhý diel.

je to vraj najpopoulárnejší kúsok zo všetkých pätnástich, a jeden zo štyroch, ktorí robilo plné osadenstvo. od réžie počnúc.

patria tam ešte tento citát: utahové jsou slepé vrány, a dunivý hrom je velký lhář! a film začal prepadom dostavníka a ukradnutím mapky.

• Tak to čumím, že jsem to trefil. :shock:

Tak Poklad na Stříbrném jezeře? :idea: :wink:

• popojedem. jeden z vrcholov svojho žánru. aj keď teraz sa veľmi vraví o filme, ktorý ho má predčiť a stať sa etalónom v žánri.

rozhovor dvoch starých "patrónov", kedysi priateľov, teraz nepriateľov:

- Have you come to rescue me?

- Sorry, Eric. Not today.

• Nikdo se nechytá?

Nikdo nezná Erika?

Tequila koktejl to asi nebude, co? :)

• Neznam no...i když nedávno jsem čet recenzi na Hulku a tam snad Erik byl, jenže film jsem neviděl.

• alek uhádol žáner. a koľko bolo filmov v ktorých sa dvaja dávní priatelia stali na staré kolená nepriateľmi?

hrajú ich herci, ktorí sú legendami aj v iných filmoch.

a ten druhý, nie Eric, je professor. Jeho myseľ je omnoho silnejšia ako jeho telo...

• eh, tak to je pro me velmi tezke, neb tomuto zanru zrovna neholduju, vlastne vubec. Takze si jen matne vybavuju dej Spidermana...no nejakej profa tam byl, mozna i na vozicku..takze mysl jiste byla silnejsi nez telo...?

• X-men? A Gandalf a kapitán té vesmírné lodi? :)

A ten, co teprv přijde je Wolverine? :?:

To je Alekova parketa. :twisted:

• správne. Jean Luc Piccard a Gandalf sa bavia medzi sebou ako vodcovia dvoch strán Mutantov.

konkrétne X2 - najlepší komiksový film vôbec. podľa mňa. uvidíme, čo s tým nadšeným ohlasom nového Batmana....

Heavy ďalší bod. :!: Súťaži vôbec ešte niekto? :evil:

Opäť ľahké: "A příští sjezd bude u mně!"

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi