Srazy IF

2»

Komentáře

• Supeeeer, ja je mel v cervnu, takze vim, jak ses citil a jak se citis ted, jako Viteeez!!! .))))))))))

• Tak nevim, stejně asi všici sledujou web, ale tak pro jistotu, aby pak nikdo neřikal...

V sobotu 4.4. bude další herní sraz v Praze, tentokrát čistě deskovka. Zatim je nás 5: Alek, Léto, Alnag, Mac, Chroust. Má chuť ještě někdo další? Nestyďte se a připojte se, máte-li chuť, nikoho neukousnem ;-)

• 4.4. je u nás druhé kolo prezidentských volieb, takže aj keby niečo, tak nič :(

ale snáď to bude víťazný deň, tak či tak.

• A koho volíš - Losnu nebo Mažňáka? :wink:

Jsi snad ve stávkovém výboru? :o

• to jsou věci, a já teď na Nově slyšel, že volíte zejtra...kolik těch kol máte? :-) se vopičíte po nás, ne? my to taky dáváme až na třetí, akorát, že my lid to jen sledujem v tv :-))

jo a Léto nám to stejně "pokazil", takže to odsouváme asi zas o tejden, na 11.4...ostatně co by to byl za IF sraz bez odkladů? :-)

• Velká cena Slovenska má jenom dvě kola? Slabé, slabé... :P

Každopádně vám přeji, ať "starého uja" vystřídá "mladá huriska". 8)

A vazy si srazíme opravdu až 11.4., to by snad už nikomu nemělo nic stát v cestě. :)

• vaše domluvy sleduji, ale zatím se k tomu nevyjadřuji (taky k čemu by bylo vyjadřování se k jednotlivým termínům, když se neustále mění ;-))

zcela vyloučit svou účast nemohu, ale přece jen... je to trošku z ruky :( a zatím je na mě daleko i ten termín

kdyžtak se ještě ozvu :-)

a co heavy? ten to ani nezvažuje? :roll:

• ozvi ozvi, Dandali, a třeba sem i toho heada dotáhnem, když si ho žádá taková milá společnost ;-)

• Jsem polichocen! :oops: Ale zase nepřehánějme. :)

• tak když přijedete, abyste ho tam mohli dotáhnout, tak by se ten sraz mohl rovnou uspořádat tady, ne? ;-)

• Zvážil jsem to a shledal těžkým. :)

Víte přece, jak strašně nerad vás porážím, moje drahá lady. Úplně mi to rve srdce. :wink:

A nekoulejte těma očima, vypadá to hrozně. :P

• Pravda, vy mne nechcete vidět ani tady... :cry:

A když řeknu, že se na sraze v žádném případě neobjevím, budete tam? :wink:

• O tom už by se dalo uvažovat... :lol:

A neplačte, moje drahá lady, vypadá to hrozně. A navíc to není žádná pravda. :P

• dobrá, když je to tedy tak, nebudu vám bránit ve shledání s bratry v přísaze... :wink:

• Ještě je tady ovšem ta možnost, že bych vás příště nechal vyhrát. :wink:

Já to překousnu.

• s vámi ráda prohrávám 8)

• Ale né! :twisted:

• jen mi k tomu musíte dát příležitost ;-)

tak kdo bude tedy vyslán z našeho stanoviště až do Černého hradu na sněm? :wink:

• Viděl bych to na vás, drahá lejdy. :)

Pobijte je na hlavu všechny! :!: :evil: :wink: Jako obvykle.

• tentokráte byste se k tomu Velkému Výletu měl odhodlat Vy... :)

• navíc, když máte v úmyslu jakési fyzické vypořádání se s některými členy? :wink:

• Chtěla byste být u toho? Chtěla byste vidět KREV? :twisted:

• Měli byste jet spolu; a navzájem obšťastňovat duchůplnými rozhovory v kupé vlaku. :)

ICEFIRE CREW? :o To bych také rád viděl. 8)

• heavy: ano, chci! :twisted:

Léto: já bych byla pro, ale on se tomu brání :?

• Ona chce! :o

Ale kdo pak bude řídit web a fórum, když už Alek nebude? :?: :shock:

• automatické generátory a boti? :wink:

• Zrovna teď tu taky není - a nepřipadá mi, že by se něco hroutilo. :twisted:

Už jsem se zmiňoval, že při cestování ve dvou můžete dostat skupinovou slevu na jízdenku? :idea: :)

• Kdo? Roboti? :shock:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi