Liga mistrů meče a sekery

2»

Komentáře

• Jaime Lannister - 10b

Gregor Clegane - 14b (+2)

Sandor Clegane - 12b (+1)

Lyle Silnokanec - 10b

Victarion Grayjoy - 10b

Euron Grayjoy - 6b (-2)

Andrik Neusměvavý - 10b

Nute Holič - 8b (-1)

Asi si budu muset celého pavouka udělat sám..

Trochu se to podobá masturbaci...:-)

Ale jak říká jedno pořekadlo - Masturbace je sex s někým, kdo vás má doopravdy rád :lol:

Mám rád různé ankety a srovnávání...škoda, že se nikdo nechce přidat...

Co třeba soutěž o nejošklivější stvoření Západozemí nebo nejtlustšího muže? :)

• Protože hra vítězové a poražení se celkem líbí, ale hodně lidí doporučuje pro pokračování počkat do vydání Tance s Draky, od pýchy a pádu starého fóra už uběhla drahná doba a jelikož přibylo mezitím do fóra mnoho nových lidí, napadlo mě, jestli bychom nezkusili obživit myšlenku Turnaje o nejlepšího bojovníka světa vytvořeného George Martinem. Pokud se však v Tanci vyskytují noví chrabří rekové (nevím, nečetl jsem) nebo další souboje, můžeme počkat na jeho vydání. Myslím, že ten systém soutěže je celkem dobrej, jen bych místo osmičky volil šestnáctičlenný skupiny. Vybralo by se osm nejlepších a by nastalo play off. První např ze skupiny A by šel do vyřazovačky s osmým ze skupiny B. Takhle by to fungovalo až do finále. Jen si myslím, že volit jednou denně je málo, takže bych navrhoval jen čekat na dalších, řekněme, sedm hlasujících než můžu volit znova. Tak co na to říkáte?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi