Já to poznal...:-) Buď zdráv, bratře! Já se slovenštinou také docela kamarádím, jen občas mi dělají problémy čučoriedky a jiná zvířátka... :-) A však dříve, než se pustíme do celonárodní icefireovské osvěty, rád bych ti položil jednu zásadní otázku: Máš rád Sansu? :-))
Komentáře - nějakou vkusnou oddělenou formou, aby se jim šlo vyhnout...jsem za ;)No, je to na tobě Joe, já se slovenštinou nemam problem, teda číst...ale klidně to po tobě pak prolítnu, když budeš chtít brousit svou češtinu.
no verím, že aj na Nočnej hliadke je ešte život, akurát momentálne zmrazený. Nové knihy to roztopia. :-)zdravím všetkých a teším sa na sumár. Možno by som dokonca pomohol s nejakou tou postavou, hm, že by Arya alebo Jon? 2 Heavy: na ten komiks sa teším, teda ak ho uvidím :--)
Jona som si už šlohol ja ;) Ale Aryu si kľudne zober. Ak chceš vidieť, čo som zatiaľ stvoril (aj Heavy_head tam má jednu kapitolu), tak sa pozri na Icefire fórum, zatiaľ to pridávam tam. Keď sa vykryštalizuje pokračovanie "zmrazeného" fóra, tak to prehodím(e) inam.
Na co Wiki? Tady je to ideální ne? Přijde mi to domáčtější než všechny wikiny. Co se týče fóra, nechávám ho u ledu ;). Osobně na něm nemám v plánu oživovat a udržovat nějaké diskuze, zdejší diskuze mi přijde (alespoň v těchto mezidobích mezi knihami) ideální - forum je dost nespolehlivý. Ale třeba opravdu ožije se seriálem, to bych ho pak možná kapinku restrukturalizoval, aby měl serial dost prostoru.
Krátké shrnutí Sumáře: Zatím vede Joe - nejpracovitější. (Jede, jak by byl za to placený!:-))Já zplodil zatím jen ochutnávku, aby se neřeklo, že nic nedělám, přes víkend přidám další. Alek nemá čas nás chválit, protože hluboce rozjímá nad konceptem, jakým pojme lorda Eddarda, což je úloha, kterou mu nikdo nezávidí...:-)Zdravím zvláštního zpravodaje Sarvena! Pospěš! Postav dle vlastního výběru kvapem ubývá, kdo zaváhá, na toho zbyde už jen ta Cersei... Comics je bohužel zatím jen v západozemštině (první část ze šesti), ale není problém vyslat do Citadely havrana, jen naznač, kudy se tam letí...
Otázka: čo so zhrnutím danej postavy medzi jej kapitolami? Nechať to ako súčasť POV inej postavy, alebo v krátkosti (jedna-dve vety) medzi jednotlivými kapitolami napísať, čo sa medzi nimi s danou postavou dialo?
Pekne ste sa rozbehli páni, len tak ďalej (viď Icefire fórum).
Moja otázka spred dvoch príspevkov stále platí: čo s príbehom medzi kapitolami? Myslím, že Alek to nejako vyriešil v Eddardovi (medzi 1. a 2. kapitolou krátkym vloženým odstavcom... Uhádol som správne?
Je otázka, v jaké podobě to bude nakonec zveřejněno: jestli jako samostatné POVy , nebo jako souhrn Hry o trůny. Chcete o různých maličkostech a připomínkách diskutovat raději tady nebo přímo v topicu? :-/
Byla mnohem hezčí, já vim, na skinu se prej pracuje, tak snad bude brzo. Ale hlavní, proč jsem to dělal, byl, aby fachaly RSS, fungovaly avatary, oznámení apod., což se v poslední době nějak zhroutilo nebo to nešlo nikdy.
Hej všetkým! Beriem si Aryu, ale žiaľ začnem na nej robiť až cez víkend. Na druhú stranu, bude to špičková robota :-) 2 Heavy: načastejšie sa havrany vracaju na vladobodkakurekzavinacgmailbodkacom
ok, je tvá - a koukej si s ní pořádně vyhrát, Aryu by ti málokdo odpustil, šak je jedna z nejoblíbenějších...to není jako Sansa, kterou když někdo odflákne (zdravim heada), nikomu to nebude vadit ;)))
Komentáře
Buď zdráv, bratře! Já se slovenštinou také docela kamarádím, jen občas mi dělají problémy čučoriedky a jiná zvířátka... :-)
A však dříve, než se pustíme do celonárodní icefireovské osvěty, rád bych ti položil jednu zásadní otázku: Máš rád Sansu? :-))
A s češtinou sa popasujem rád.
Môj je joeyeti(zavinovadlo)gmail(bodkovník)com
Jona som si už šlohol ja ;) Ale Aryu si kľudne zober. Ak chceš vidieť, čo som zatiaľ stvoril (aj Heavy_head tam má jednu kapitolu), tak sa pozri na Icefire fórum, zatiaľ to pridávam tam. Keď sa vykryštalizuje pokračovanie "zmrazeného" fóra, tak to prehodím(e) inam.
Žeby nejaká Wiki?
Comics je bohužel zatím jen v západozemštině (první část ze šesti), ale není problém vyslat do Citadely havrana, jen naznač, kudy se tam letí...
Je tam všetkých 9 kapitol Jona z Hry o tróny.
Otázka: čo so zhrnutím danej postavy medzi jej kapitolami? Nechať to ako súčasť POV inej postavy, alebo v krátkosti (jedna-dve vety) medzi jednotlivými kapitolami napísať, čo sa medzi nimi s danou postavou dialo?
Mrzák Tyrion Lannister
Prolog - 27
Arya - 124
Sansa - 76
Tyrion - 185
Bran - 77
Jon - 97
Catelyn - 102
Davos - 53
Theon - 88
Daenerys - 65
Moja otázka spred dvoch príspevkov stále platí: čo s príbehom medzi kapitolami? Myslím, že Alek to nejako vyriešil v Eddardovi (medzi 1. a 2. kapitolou krátkym vloženým odstavcom... Uhádol som správne?
Beriem si Aryu, ale žiaľ začnem na nej robiť až cez víkend. Na druhú stranu, bude to špičková robota :-)
2 Heavy: načastejšie sa havrany vracaju na vladobodkakurekzavinacgmailbodkacom
kdo byli ti dva panove ve sklepeni, za nimiz se plizila Aria Stark? Malicek nebo Pavouk?