Ice-Fire videa

CampionX vytvořil docela zajímavá obrázková videa (asi velkej nedočkavec seriálu ;)). A přidávají se i další!

Video #1, Video #2, Video #3, Video #4, Video #5, Video #6, Hrané video

Tak který se vám líbí nejvíc? Mně asi 4, ale 3 taky neni špatná...

Komentáře

• Celkom pekné, len by som skôr prijal tie VIDEÁ... teda keby už boli hotové ;)
  • Alespoň trailer na seriál kdyby byl...
  • Jo, to my všici, ale zatim je mrtvolné ticho okolo celýho projektu...jinak odkazy na videa jsem získal na New Amok Forums, což je nástupce nejlepšího obrázkového IF webu Amoka. Dal jsem to i do Odkazů.
  • Alnag: Martin plácal něco ve smyslu, že MOŽNÁ na začátku 2008 budou první shoty. To sem zvědav, co bude dřív, jestli trailer na AGOT nebo Tanec s draky. ;)
  • Velmi pěkné, je tam spousta obrázků, které vůbec neznám, i když je sbírám. Plus působivá hudba (od Pirátů v Karibiku až po 300, aspoň tak mi to připadalo). A je tam i Tyna!:-)
  • Tak nic, ale snaha byla. :-))
  • Jsi kouzelník.:-)Díky.
  • heavy_head píše:
    Velmi pěkné, je tam spousta obrázků, které vůbec neznám, i když je sbírám.

To jo, taky jsem si řikal, že mam obrázky obšláplý a tam jich byly desítky, co jsem neznal...;)
  • A další nedočkavec využil svůj čas kreativně. ;)
    Robert

Ned Stark

Sorry papínku...že jsem tě vlastně nechala popravit ;)

Daenerys
    Pár kousků je ještě v autorově galerii.
  • To mohol autor radšej nakresliť... keď máš takto známe tváre z TV a kina, tak mi to nejako nesedí :-(
  • V zájmu objektivity bych snad jen upřesnil, že v řetězci vedoucímu k Eddardově popravě stojí Sansa až za Ilynem Payne (ten to provedl), Joffreyem (ten to nařídil), Cersei (ta si to přála) a Malíčkem (bez toho by to dopadlo tak, že na špalku by skončila Cersei). A možná i za Robertem, bez kterého by se Eddard vůbec nevydal na jih.
  • heavy head: a já myslel, že už jsi zmoudřel...;)
  • Jen uvádím některé zkreslené informace na pravou míru, aby si snad někdo méně znalý nepletl tvé jistě laskavě míněné popichování s reálnými fakty :-)
  • První opravdové video je na světě. Sic je to jen splácanina několika filmů a hudby, není to špatný. Upozornil na to sám GRRM a asi se mu to fakt líbilo, páč řek, že by si na tohle lístek koupil.
    PS: A ještě jeden odkazík na jednu čerstvou novinku. Jen prozradím, že je to malé, má to chlupaté nožky a králíček azurit to není. ;)
  • Hustý... tedy obojí je hustý, ale to bylo na to video. K Hobitovi bych řekl jen, že doufám, že bude následovat i nějaký další Tolkien.
  • Jako něco ze Silmarillionu? Taky bych si dal říct, a možná víc než Hobita. Beren a Lúthien, to je sen skoro jako zfilmování IF.
  • ChampionX taky nezahálel a vytvořil nám video 5 a
    video 6.
    A pak tu máme ještě moje nejoblíbenější video od Mharty především o Noční hlídce We Rule the Night.
  • Velmi dobře, Flankere! Od té chvíle, co jsem to slyšel poprvé, si to pořád pobrukuju. (Pro jistotu jsem si stáhnul celé album - Ten: Spellbound. Teda, co to kecám, šel jsem si koupit poctivě do obchodu. :-)) Klidně by se z ní mohla stát oficiální hymna našeho fóra.
  • No k tomu Tolkienovi... to jsme se teď bavili s kámošem a shodli jsme se, že je tam ideální materiál přesně na jednu trilogii, tři smysluplné příběhy - první díl: Beren a Lúthien (předcházet by mu mohl krátký prolog, shrnující mythologii Silmarilů,stejně jako FoTR příběh Prstenů moci; konec prologu by pak mohl být souboj Fingolfina s Morgothem jako tragický začátek tragického příběhu), druhý a jednoznačně nejsilnější díl by pak byl Narn i Hin Húrin, Příběh Húrinových dětí, tj. zj. Túrina Turambara (pro mě vůbec nejlepší a nejliterárnější Tolkien) a třetí díl by byl o Tuorovi a pádu Gondolinu s velkolepým finále v podobě bitvy Hněvu a krátkým doslovem o novém řádu světa a vzniku Númenoru... Kdyby si s tím scénárista vyhrál, mohl by ty příběhy jaksepatří provázat (nabízí se třeba postava Thingola, který by spojoval první dva díly, třetí a čtvrtý by byl zase napojený přes příbuzenský vztah obou bratranců).
    Zejména první dva příběhy jsou naprosto ucelené a schopné stát sami o sobě, ten třetí by byl spíš pastva pro oči a taky trošku šťastnější rozuzlení (když vezmeme v úvahu dost depresivní ladění prvních dvou, zj. Túrinova příběhu).
    No jinak, We rule the Night je pěkná... a to video je taky povzbuzující, jen by mě zajímalo, z kama je ten úvodní monolog (který má nejspíš patřit Eddardovi).
  • S hymnou souhlasim. Jen mě se to stáhnout - ehm teda sehnat v obchodě nepodařilo kromě jedný živý nahrávky z Japonska :)
  • Tohle sice není video k Písni, ale... :-))
  • Aragorn?
    Yeah. :)))
  • Velmi pěkné. Má to něco do sebe. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi