Píseň zazní na HBO!

1356718

Komentáře

• A proto jsou dýně inteligentnější než hrušky. :-)
  • Konečné závěry sice neznám, ale podle průběžných výsledků si zralejší dýně vedly velmi dobře.
  • "No co si z psychologie pamatuju tak rozvinutější (a inteligentnější) osobnosti zrajou dýl. Proto taky holky obecně dospívaj dřív. :)) "
    Opatrně! Mohl by se tu opět prohnat uragán Tyna! :-) Vyzkoušej tenhle bonmot na své přítelkyni. Věřím, že budeš slavit úspěch. ;)
  • head: zkus ten tag Q, budeš překvapen, co umí...to by zvládla i...ale vlastně nikdo, abyste sem zas netahali Freuda ;)
  • Moje přítelkyně je ovšem první, která připouští, že bez (mého) mužského mozku se neobejde... :))
  • Ále, to snad ani nestojí za to. Znáš ten výrok: "Cituji, tedy jsem?" (Nápověda - není to Sansa) ;)
  • Flanker: asi musí bejt kromobyčejně produktivní ;)
  • Za prvně nevim co to je a za druhý mě to uráží. :) Pokud jde o produktivitu mě nepochopitelných rozhodnutí, překonává plány o nějakých 200 %.
  • Jdu na Brotherhood somrovat (žebrat,loudit, mámit) Modrou růži. ;) Keep fire!
  • Bohužel dnešní příděl munice se povážlivě ztenčil. Proto volám milujme své nepřátele a nabídněme jim podhradí Řekotočí coby azylový tábor. Někteří jistě budou z blízkosti k svému oblíbenému rodu nadšeni. ;)
  • Řekotočí je krásný místo, takže tam rád spočinu...a konečně tak bude na hradě od dob Bryndena Černé ryby někdo charakterní ;)
  • Typický Lannister. Už kuje pikle, jak se zmocnit vlády. :)
  • Zdravíčko... to byste možná nevěřili, ale když jsem uviděl u tématu Píseň zazní na HBO! 32 nových příspěvků, zaplesalo mi srdíčko jak už dlouho ne...Novinky!!! A on je to obyčejný chit-chat :)
    No nic, udržovat oheň a čekat...
    P.S.: Využiju příležitosti, jelikož je heavy na somru na anglických webech a zeptám se - kdo z vás mu tu Modrou růži žere a kdo je názoru, že nás tahá za frňák? :)))
  • Modrá růže?
  • Dalcor: Neboj, nemá to nic společnýho s oním Blue Rose. ;) Jedná se o název povídky, o které head tvrdí, že jí má fanouškovský klub Brotherhood without Brothers (kterého je asi členem, tomu bych ještě věřil) k dispozici od samotného GRRM a že je zde osvětleno vše kolem onoho památného turnaje, kde Rhaegar korunoval Lyanu královnou krásy. Snad jsem to nepomotal, moc si to nepamatuju, páč to od počátku považuji za docela vtipnou mystifikaci. Tož taková je i má odpověď Nedovi. Dokud neuvidim alespoň malou část, neuvěřim. A headovi už vůbec ne. ;)
  • A nyní zpět k seriálu. V posledních dnech se ty stojaté informační vody zase trochu rozvířily.
    Všechno spustila stávka scénáristů, díky které teď stojí celý filmový průmysl. Dotklo se to samozřejmě i IF a celého plánování HBO.
    Druhá zpráva je přímo od GRRM, který řekl, že HBO má ještě druhý námět na zpracování a to sice Krále Artuše. Mezi těmito dvěmi by se mělo rozhodnout. Ale Artuš je teprve ve stadiu úvah, kdežto IF odevzdal svůj scénář pilotu již v srpnu. A vzhledem ke stávce si Artuš na scénář ještě počká, takže tady by měl být IF v jisté výhodě.
    Stávka má neomezené trvání a do té doby než skončí (pesimistické odhady tipují její konec až na červen 08, optimisti Vánoce) je nepravděpodobné, že by padlo rozhodnutí, veškeré práce asi stojí. Takže šance pořád žije, nicméně určitě se to zas trochu vzdaluje, jak příznačně martinovské. ;)
    A nyní pár zdrojů, než je zas potratim ;)

Westeros

SFF Chronicles

SFF World
  • Následuje několik zklamaných výkřiků. Začnu já: "AAAARRRGGGHHHH!!!" :-)
  • Neplačte, třeba to Martina vrhne k tomu, aby konečně dopsal Tanec.
  • no to by uz mohl
    nicmene dopsal? spis prepsal, ne?
  • Jestli se nemůžete dočkat, zkuste zatím seriál Tudorovci, který mometálně běží každou středu kolem 21:30 na HBO1. Seriál je velmi dobře napsaný i zahraný, zároveň poznáte jeden z Martinových inspiračních pramenů.
  • Tudorovci! :-) Zrovna jsem byl v Irsku, když to natáčeli, bezelstně jsem si to kráčel po ulici, když tu se najednou vyrojily sličné dámy v bohatých šatech a urození pánové. Na okamžik jsem se polekal, že jsem byl lapen do časové smyčky. Pak mi naštěstí došlo, že jsou to herci, vracející se z polední přestávky do katedrály, kde se natáčelo. Mimochodem: v oblečení tehdejší móda je téměř každá dívka krásnou, narozdíl od těch dnešních šíleně razících, extrémně krátkých elastických hadříků. Ale tyhle stesky sem nepatří. ;-)
    Nicméně mi to úplně vypadlo z paměti, takže díky za doporučení. Někdy si to stáhnu, abych to viděl od začátku.
  • Tak jsem ti vám omrknul první díl The Tudors a byť teda kvalit Říma to nedosahuje, je to přesto špičková podívaná. Věřím, že Píseň bude v dobrých rukou... teda pokud to dopadne.
  • No jak jsem se díval na to herecké obsazení, ktere tady postoval myslím Alek ze stranky geocities, nekolikrat se mi stalo že jsem nadšeně vykřiknul(neberte to doslovně) "ano,to je přesně ta prava osoba"Ačkoliv je jasné,že skutečnost,že by tam alespon 10% těchto požadovaných hercu nakonec opravdu bylo, je nereálná. Bohužel mám takový pocit,že seriálu Písně se stejně nikdy nedočkáme :( Tolik štěstí nemám,aby se mi splnil sen :D :´(
  • Jestli nevyjde seriál, zinscenujeme ochotnické představení s hvězdným obsazením icefiřanských celebrit, silné umělecké zážitky zaručeny, žádný strach. ;-)
  • OK, zabral bych si Davose, ale nerad bych přišel o prsty.
  • Pořád lepší, než skončit jako Oberyn. :-O
  • Tak já mohu dodat Melisandre a Arianne. :-)
  • Flanker.27 : Lepší prsty než celá ruka (Jamie), případně hlava (Ned) :-)
  • Z Martinova (ne)blogu
    Scénáristi představili druhou verzi pilotního dílu AGOTu. Reakce jsou příznivé, sic zelenou série ještě nemá.Velkou novinkou ale je, že do celého procesu byla zapojena BBC, a pokud se bude projekt realizovat, ona se na něm bude spolupodílet.
    Dále už Martin přemlouvá fandy, aby mu přestali psát na mail. Jedna věta je přeci jen pro nás zajímavá. Zmiňuje se v ní, že se bude rád čas od času případné produkce účastnit, ale bude to záležet na místě konání, což může být dle jeho slov třeba v Irsku, na Novém Zélandě, Rumunsku anebo...v České republice. To zahřeje u srdce, ne? :-)
  • I kdyby se to nakonec natáčelo někde úplně jinde, je od něj milé, že si na nás vzpomněl. :-)
    Alek píše:
    Jen ne Barrandov...uz jste videli zahranicni produkci, ktera by se tam nejak obzvlast povedla? Dekuji, necu, prosil bych Novy Zeland, stejnak ma PJ ted volno, kdyz ho z Hobita vysachovali...
    Když to říkáš... ;-)
    Nicméně předpokládám, že by se u nás případně natáčela jen část scén. Přeci jen nám chybí některé podstatné krajinotvorné součásti - zejména moře (Královo přístaviště) a velehory (Orlí hnízdo).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi