Na obzoru je A Song of Ice and Fire: The Adventure Game. Další z prudktů Fantasy Flight Games, autora původní deskové hry. Tentokrát budou hráči hrát za konkrétní postavy.
Dabel Brothers, vydavatel Písně, chce zpříjemnit dlouhé čekání na další díl (mimochodem, nyní už ho anoncují na 2009, takže to asi s letoškem vzdali) a chystá se v prosinci vydat tématický kalendář. Více zde. Předobjednávky jsou možné zde.Ukázka z kalendáře
Kdepak, to je fakt minimální šance. A když k tomu přidáme fakt, že půjde pravděpodobně o limitovanou edici, je možná nejvyšší čas předobjednávat. :-)Jinak GRRM psal, že by z toho rád udělal každoroční tradici, pokaždé s jiným autorem obrázků. Letos je to tedy celé záležitost Michaela Kormarcka, viz ukázky níže.
Dokončil som preklad ASIFRP Quick-start a uploadol k potvrdeniu a vyadniu adminmi... let us wait :)Je to ale bez dobrodružstva (zatiaľ), či preložím aj to, sa uvidí. Podľa času.
ja by som ten kalendár určite chcel kúpiť. ak do toho niekto ide, heavy?, alek?, tak dajte vedieť a dohdoneme sa. alek má môj mail, ak sa nemýlim. kalendár je v troch verziách, tá základná by nemal byť problém, dúfam.
Léto: znamenitá argumentace ... i místo by na něj bylo a navíc ... zima se blíží.Jestli je možno, přidejte mi taktéž čárku na seznam.Momentálně tedy Čtyři tankisté a pes? ... teda zlovlk :)
No vida, jak nám to přibejvá! Za chvíli dostanem množstevní slevu. :-)btw, má někdo zkušenosti s nákupem v zahraničí? Já totiž vůbec. Někdo tu mluvil zkušeně o Amazonu...
Kdysi před léty, ještě v dobách svého mládí, jsem si objednal několik bublinových omalovánek přes Libris. Vše proběhlo hladce. Čili až budou mít kalendář ve své nabídce, nevidím v tom problém. Spíše s pozdější redistribucí skupinové objednávky mezi členy Noční hlídky. Navrhoval bych následný sraz, kupříkladu v Ostravě na Masarykově náměstí, dejme tomu o půl páté odpoledne, s tím, že tam je budu rozdávat přímo do vlastních rukou. :-)
No na amazonu mlčej ... nikde nic a nebo jsem to jen nenašel.Pokud jde o www.dabelbrothers.com, tak tam to sice mají, ale nikde jsem nenašel jak se staví k posílání do našich exotickejch zemí. Jediné na co jsem narazil bylo, že "poštovné" bude spočteno až při najetí k pokladně.
Já už jsem v zahraničí nakupoval, při výletu na Slovensko jsem si koupil zmrzlinu. :-) Ostrava je rozumná možnost. Brněnští, bratislavští a pražští to budou mít přibližně (velmi přibližně) stejně daleko. Mohli bychom se sejít třeba prvního listopadu na utkání Baník - Sparta (zbraně s sebou!). Popřípadě bychom mohli využít služby "lidových kurýrů", tj. jeden to dá tomu a druhý zase tamtomu (rozumíte?). Ovšem tohle nemá cenu řešit, dokud nevyštracháme nějakou zkušenou osobu, která bude schopná a ochotná to objednat.
No objednávka neni problém ... dát do košíku, vypnit adresu, platba a je to ... deset minut klikání. Spíš jde skutečně o to, jak to pak nadistribuovat dál.
hm, do ostravy sa asi nedostanem, je to paradoxné, ale omnoho ľahšie do prahy. ja osobne nemám problém, aj keby mi to dotyčná osoba z prahy, alebo ostravy poslala poštou. poďme na to chlapi! :-)
Léto píše: Ostrava je rozumná možnost. Brněnští, bratislavští a pražští to budou mít přibližně (velmi přibližně) stejně daleko.
A navíc z Ostravy je to do Ostravy o něco blíže, než z jiných měst. :-) "V neděli v pět deset, sraz u Baníku?" Jsem pro! Obvykle trávím většinu podzimu a jara v kotli ultras a pěji bojové chorály svým neškoleným hlasem. "Desítka vleze se..." :-)
Teda to jsou plány. Přitom je to tak jednoduchý, od Prahy je nás přece nejvíc. Já, Max a Léto přes semestr taky, ne? To jsme tři. Přijde mi jednodušší poslat jeden kus sarvenovi a jeden headovi na východ. :-)
OK jeltelmannové, dejte mi do PM kdo, jakou variantu a případně adresu, ať to pak nemusim nikde hledat.Ještě znovu odkaz na ony produkty: http://www.dabelbrothers.com/index.php?categoryid=4&p164_sec=6Příští týden ve čtvrtek bych mohl poslat objednávku.
nemám problém poslať sumu navýšenú o poštovné. idem do toho s tou základnou (najlacnejšou :-)) variantou kalendára.rozdiel je v podpise :-). možno v zberateľskej hodnote?
Komentáře
Nová desková hra
Na obzoru je A Song of Ice and Fire: The Adventure Game. Další z prudktů Fantasy Flight Games, autora původní deskové hry. Tentokrát budou hráči hrát za konkrétní postavy.Ice Fire kalendář
Dabel Brothers, vydavatel Písně, chce zpříjemnit dlouhé čekání na další díl (mimochodem, nyní už ho anoncují na 2009, takže to asi s letoškem vzdali) a chystá se v prosinci vydat tématický kalendář. Více zde. Předobjednávky jsou možné zde.Ukázka z kalendářeNo nekupte to :-)
Jdeš do toho tedy se mnou, lorde veliteli? :-)
Budu o tom velmi uvažovat, sere Těžkohlavý. Ještě víc se ale těším na tu encyklopedii, A World of Ice and Fire.
čo tak urobiť si výlet do BA?
poďme na to chlapi! :-)
Ostrava je rozumná možnost. Brněnští, bratislavští a pražští to budou mít přibližně (velmi přibližně) stejně daleko.
http://www.dabelbrothers.com/index.php?categoryid=4&p164_sec=6Příští týden ve čtvrtek bych mohl poslat objednávku.
Jaký je v tom rozdíl? :-)
aké su vaše investičné plány?