Píseň zazní na HBO!

1235718

Komentáře

• práve som to čítal na jeho neblogu. SUPER!!!!!!
  • jestli to bude tak dobry jako tudorovci, tak je vystarano..
  • Tak na tohle se těším víc než na Vánoce:-)
  • Teď jsem se náramně pobavil. Pročítám Westeros forum, kde se rozebírá casting a padají všelijaké návrhy (a to na žádost producentů, kteří do celého procesu chtějí zapojit fanoušky - takže jestli máte chuť, šup tam!). Nějakej Maďar tam už navrh na roli Gregora Clegane našeho Vašuta. Svět se zbláznil. :-)
  • Taky jsem si chvilku početl... padají tam docela zajímavá jména, navíc reálně cenově dostupná... Třeba Rachel Hurd-Wood jako Sansa je špičková (i když trochu starší).
  • Alek: Jak víš, že to je z iniciativy producentů? Nijak jsem tam o tom nenašel ani slovo? Jestli máš pravdu, tak je to supr. :) Většina návrhů mi moc nesedí, například Tricia helfer jako Cersei zní skvěle, ale moc si ji tak nedokážu představit...

Imho je Cersei dokonale vyobrazena tady - http://www.komarckart.com/agot_05.jpg

A na takovýho Sandora by byl ideální Clint Eastwood, kdyby neměl by roky... Ale to půjdu psát tam :-)
  • Info na All Sorts of Weird Stuff

Příspěvek producentů

Zároveň tam šéfové fora po domluvě právě s producenty vyzývali lidi, aby si uvědomili, že je to seriál, takže to musí být levná (ne tak známá) jména. Toliko k všemožným Kidmanovým, Lewisům, Eastwoodům apod. :-) Takovýchto jmen jsou plné jiné fiktivní stránky, kdežto tady by producenti opravdu chtěli vidět reálné návrhy.
  • První velký úspěch Baracka Obamy!

Já jsem levný! Chcete mě? Vzal bych třeba toho Theona, když se k tomu nikdo nemá. :-)

O Rachel Hurd-Wood jako Sanse se básnilo už před lety, po natočení Parfému. Teď je již vážně moc stará, spíše Catelyn než její dcera. Ale vzhledem ke klasickému hollywoodskému přístupu "tuhle náctiletou bude hrát herečka o deset let starší, však oni nám to diváci sežerou" se můžeme dočkat čehokoliv. :-)

Jinak, osobně nechápu, co ti slavní herci s těmi penězi dělají. Kdyby mi někdo dal 25 milionů dolarů za roli, tak bych pak až do konce života hrál za hubičku a vybíral bych si ten nejzajímavější projekty. :-)
  • Dneska jsem viděl druhou Narnii a myslím si, že bych jako statista ve Hře o trůny podal mnohem lepší výkon než většina z tamtěch! :-)
  • No minimálně v tom pilotu se budem muset obejít bez heada páč producentské duo D&D (ne Dungeons and Dragons, ale David a Dan :-)) oznámilo, že se bude natáčet v UK.
  • Jaká škoda! Za párek a dvoulitrovku Fanty bych tam skákal po place od rána do večera!
  • Hele, přijeď v sobotu, na párek a fantu se ti složíme. Já vezmu kameru, ty si oblíkneš šaty, pak po tobě mrsknu pomerančem a pošlem to producentum, jako poslal svoje video Elijah Wood Jacksonovi. A máš místo jasný. ;-)
  • Zkoušíš to dobře.;-) A už sis natrénoval tu "konskou tvář"? Myslím, že bys musel při castingu podat mimořádně dobrý výkon, aby ti přiklepli tu Aryu. :-)
  • Házení pomeraňčů, padání pomerančů...Ty chceš hrát Dorana Martela? To jsem nevěděl, že na to máš odpovídající věk a chorobopis. :-)
  • Všichni jste vedle Heeavyho vysněný charakter je mistr Aemon. :)
  • Nu, věkově je z nás asi nejblíž :-)

unknown: Dorana? ne, samozřejmě, že Aryu, nepamatuješ snad její velkou pomerančiádu? ;)
  • Kdyz se podivat na obsazeni Tudorovcu - totozna produkce - tak tam tedy prilis levni herci nehrali :) Ac mozna nebyli tak znami, presto to byla extratrida a dopadlo to naprosto skvele!
  • Neplette si to s tim desivym americkym filmem, to je o necem jinem..
  • heavy: zkoušíme to, ale zbytečně :-/

jinak mám pochopitelně také radost :-)
  • Píše:
    Zkoušíš to dobře.;-) A už sis natrénoval tu "konskou tvář"? Myslím, že bys musel při castingu podat mimořádně dobrý výkon, aby ti přiklepli tu Aryu. :-)

aj, tohle mi nějak uniklo, ještě že mi to lady Dandali připomněla. Inu, koňskou tvář bych asi nezvlád, ale tak já mluvil o tobě, jen bych ti pomohl s tím pomerančem, já nemám herecké ambice. ;)
  • A kdyby ti to nevyšlo s Aryou, možná by ses mohl ucházet o menší roli, třeba jako Čest nebo Stříbrná. Byla by škoda takhle zahodit dlouho trénované řehtání a protahování obličeje. :-)

Na Tudorovce mám příjemné vzpomínky. Náhodou jsem šel kolem natáčení, z katedrály vyšly dvě sympatické dívčiny v dobových kostýmech a hezky se na mě usmály. ;-)
  • To spíš Cizince, to by byla taky výzva :-)
  • Jo, Tudorovci byli po Římu další příjemné překvapení pro mou historickou duši. A zrovna dneska mi doma přistály DVD s první sérií. :)) BTW při koukání na ně jsem se mnohokrát neubránil pomyšlení právě na zfilmování IceFire.
  • Všimli jste si, že v těch castingových fórech všichni navrhují strašně staré herce? Padesátiletý Eddard, dvacetiletá Sansa, patnáctiletý Bran... vážně si nedokážu představit, kdo by s tímhle přístupem měl hrát zmíněného mistra Aemona. Snad leda opravdu ten Heavy. ;-)
  • Hele nevite nekdo nakej presnejsi datum, kdy to budou davat??Ja bych to strasne nerada promeskala.pppprrrroooooossssiiiiimmmmmmmm!!!!!!!!
  • unknown: 21.4.2010 v úterý přesně v 20:14 (po reklamním bloku) vypukne pilotní první díl. Na ten večer si radši dopředu nic neplánujte. :-)

Léto: Viděl jsi "Impérium vrací úder"? :-)
  • Léto: To je jasný, masky zvládnou hodně. :-) Navíc ty postavy se tak nějak chovaj jakoby starší, mě vždycky překvapí, jak jsou Ned a třeba Tyrion mladí. Osobně si je tak nějak představuju starší. Jo a producenti natvrdo psali, že dětské postavy budou hrát starší herci; důvod je již klasickej, prachy. Mladí herci jsou chráněni a nesměj třeba natáčet celý den apod.

unknown: Minimálně rok můžeš ještě spát. A hlavně pozor, tohle je pořád jen pilot, kterej třeba nikdy nikde nepoběží. Je to pro bossy HBO; nechaj si předložit 10 pilotů a z nich vyberou ty, co budou vyrábět dál. Zbytek spadne pod stůl a piloty s nima...některý možná uniknou, kdoví.
  • Ned - Sean "Odysseus" Bean? Oho...
  • Alek má pravdu. Slyšel jsem, že Brana bude hrát Gary Oldman.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi