Deskovka Hra o trůny

124678

Komentáře

• Na Noční hlídce jsem začal plánovat nějaké to herní setkání, takže ejestli máte zájem, dejte vědět.
  • tak Hru o trůny už mám doma rok a ještě jsem ji pořádně nehrál :(
  • Peca: mé srdce krvácí, když to čtu. To já už se rok rozhoupávám ke koupi. Ale pořád jaksi ty finance...
  • hráváte to někde pravidelně? Se mnou to manželka nechce hrávat :-)
  • Pravidelně ne, sraz icefire byl zatím jen jednou,já to občas hraju s kámošema a teď plánuju nějaký srazík s dětma, kterejm dělam vedoucího na táboře, pač na táboře je to děsne chytlo a někdy sme hru měli rozhranou několik dní, pač trvala opravdu mnoho hodin :)))
  • Já myslel, že se to dá hrát od tří lidí. Nebo už od dvou?
  • Já to hrál asi 8x
  • tak co kdybychom se nad tim nekde potkali? :-)
  • zbz: třeba v Pze? :-) Druhé herní setkání by mohlo být. Co ostatní na to? Viděl bych to na nějaký březnový podvečer, případně třeba zas o víkendu.
  • Jé, to já bych si to chtěl taky zahrát. Dalcor mi to jednou sliboval, ale pak z toho sešlo. :((
  • Super, tak už jen někoho, kdo hru má. Chrouste? zbz? :-)
  • 25,-26, februar som v prahe, idem na cimrmanovcov!!!! :)

takže poobede som voľný :)
  • Určitě by se hodil víkend, protože ta deskovka je na opravdu hodně dlouho. Já se se svoji partou ještě nesetkal. Jinak už mám i rozšíření, takže nás může být 6 + přihlížející s tím,že já klíďo hrát nemusím. Kde si dáme sraz je jedno buď outpost nebo nějaká restaruace, kde nejsou lidi (salónek) a o jednom vím je to vedle Náměstí Míru. Takže spřádejte plány ať se to hejbe.
  • jj, takhle v tejdnu, jak by moh sarven, to je bohužel naprd :-(

Tak dobrá, nahodím termín a snad se konečně vyjádří i někdo další, když to bude konkrétní. Co třeba, přesně za měsíc, oslavit svátek rovnodennosti 21.3? Místo? Jak říká Chroust, varianty jsou. :-)
  • Já příští týden ani v Praze nejsem. Ale ten svátek rovnodennosti považuji za dobrý nápad. Zapálíme oheň a budeme kolem něho poskakovat.
  • Nebo zapálíme zlovlka jako takové symbolické rozloučení se zimou :-)
  • Zima se blíží!

Té se jen tak nezbavíš. :-)

Ale vidím, že se již počínáš obracet ke správné víře. Opakuj prosím po mně: "Ochraňuj mě, Pane Světla, neboť noc je temná a plná hrůz!"
  • "Tmy se bojí jen děti."

Jsem zvědav, jakou vírou se budeš ohánět příště, převlékači kabátů, že by Mnohotvářným? :-)
  • Hřbitovy jsou plné těch, kteří se nebáli. :-) Neboj se tmy; obávej se však toho, co v ní číhá.

Ha, Greyjoy mě nazývá převlékačem kabátů! Jakže znělo to přísloví o havranovi a vráně? ;-)

Například Sandor Clegane nevěří v žádného boha. Já věřím ve všechny. Je na tom něco špatného?

Mimochodem, kdyby někdo na sraz přinesl kytaru, mohli bychom společně zapět hymnus Noční hlídky "We Rule the Night".
  • Píše:
    Jakže znělo to přísloví o havranovi a vráně? ;-)

To nevim, ale od Lannistera to zní obzvlášť pikantně :-)

Píše:
    Například Sandor Clegane nevěří v žádného boha. Já věřím ve všechny. Je na tom něco špatného?

Jenže Sandor je zosobněním Cizince. A vůbec, nejsi srovnání s ním hoden...víš co dělaj psi s vlky? :-)))
  • Alek píše:
    To nevim, ale od Lannistera to zní obzvlášť pikantně :-)

Pamatuj, že Lannisterové nepřevlékají kabáty! Setrvávají neustále na jedné a téže straně.

Na své vlastní, pochopitelně. :-)

Alek píše:
    víš co dělaj psi s vlky?

Chceš, abych ti popsal, co bych dělal se samicí sibiřského huskiho? ;-)
  • Píše:
    Pamatuj, že Lannisterové nepřevlékají kabáty! Setrvávají neustále na jedné a téže straně. Na své vlastní, pochopitelně. :-)

Ještěže je tam ten dovětek, už jsem se bál, že to myslíš vážně, Aerys se skoro obracel v hrobě :-)

Píše:
    Chceš, abych ti popsal, co bych dělal se samicí sibiřského huskiho? ;-)

Když to bude po 22 hodině...:-)
  • Chlapci, chlípné popisy raději přes private messages. :-)
  • a mě to zrovna začalo zajímat...
  • Pěkný avatar. Jsi samec nebo samice? :-P
  • co se tohodle tématu týče, tak čuba =P ale alfa, definitivně alfa.
  • Já jsem taky alfa. Nesnáším bety. Vlastně je trhám. :-P
  • Alek: dekoskovku mam (bez rozsireni) , vikendy plne, ale pres tyden bychom se mohli sejit :-)
  • Mohl bych vyprávět o tom, jak jsem jednou při potulkách za zdí potkal psí spřežení složené ze samých samic huskiho... ale raději ne, vím, že sem chodí i mladší ročníky. :-)

Já jsem také alfa. Říkají mi >>PACK LEADER<<. Vy mě můžete oslovovat "packo". ;-)

Co se týče hraní deskovky přes týden, možná bych měl prostor i v pondělí nebo pátek. U těch zbývajících dnů si nejsem jist; ale viděl bych, co by se dalo dělat.
  • Packo: Pro mě je hratelnej pátek, teda tenhle ne, ale po něm vcelku jo. Stihne se tak jedna hra, to je nevýhoda pracovního týdne...

Takže to by vycházelo nejblíž na 6. nebo 13.3. Nějaká preference? Řekněte si kdokoli, nevim, kdo by měl v týdnu ještě zájem. Bereme každýho alfáka, i alfačku, sethi ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi