Otravné poznámečky a návrhy pro admina

13»

Komentáře

• He... she... or it?! :o :twisted:

Dunno. :roll:

• Dannin šampon? :o

Tak s tímto se obrať raději lépe na Aleka. :twisted:

• vy jste šampóni :-)

signatura šla na procházku, dlouhou a dalekou, přišla mi otravná, ve foru chci číst příspěvky a ne signatury, ty se mi tam akorát pletou a odváděj pozornost ;)

• A já furt signatura, signatura - a on je to docela obyčejný podpis! :P

Nejdřív jsem si myslel, Aleku, že se nějak zjizvuješ na rukou nebo něco tak.... :o :twisted:

Moje signatura je ovšem půvabná a pravdivá, takže si ji ponechám.

Minimálně do konce roku. :)

• To je ovšem zlotřilá logika, jelikož takto bychom mohli vyškrtnout i avatary - chceme přece číst příspěvky, a ne prohlížet avatary, ne? :twisted: :wink: No... a náhodou, všechny naše signatury jsou decetní a elegantní. Rozhodně se ani zdaleka neblížíme situaci na některých zahraničních fórech, kde v podpisech bývají dvě stránky textu a čtyři obrázky (a samotný text příspěvku málokdy přesáhne jeden řádek :) ).

Jestli chceš, klidně ti do signatury nějaký hezký text s Headem vymyslíme! :idea: :P

• vždyt já taky neřikam, že byste měli něco měnit, si je tam klidně nechte...já tam časem třeba zas něco dodam, když vám to tak chybí :-)

• Fakt nechceš nic vymyslet, Aleku? :idea: :twisted:

• no ten citát z prísahy nočnej hliadky ti sedel ako uliatý, myslím....

• a nedaj pokoj :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi