Deskovka Hra o trůny

123468

Komentáře

• Ok ok, nemá smysl plánovat 4.4. když Léto ani André nebudou moci, takže to necháme na 11.4. to mohu také. A je jedno kde to bude, každopádně jestli se dohodnem na mém salónku,tak to tam musím tak týden dopředu zarezervovat. V Outpostu to potřeba snad není (nevím jestli je nějaký větší turnaj na 11.4.). A můžeme si zahrát jak deskovku s rozšířením, tak i karty to je už pak na nás jestli budeme chtít a kolik pro to věnujeme času.Teď mě napadla myšlenka. Pokud budeme v mém salónku, tak je to restaurace, což znamená,že porád budou otravovat abysme utráceli za nějaké pití či lihoviny,což není taky zrovna good, když tam chceme být celý den,takže asi schůdnejší a i více "domáčtější" (ježiš to je slovo), je asi ten Outpost.
  • ok, tak 11.4 a souhlas s Chroustem, restauračka je naprd. Andre, můžeš pls zjistit, jestli bychom se vecpali do Outpostu?
  • Alek: Jasně, zařídím to a dám vědět.
  • Alek: Jakpak to vypadá? Našel se opět nějaký dobrý důvod, proč setkání zrušit? ;-) S čí účastí počítáš? Kolem které se vlastně chcete sejít? Zpětně jsem našla, že jste to plánovali až k večeru, později vidím zmínky o celém dni... jak je to teď? :-)

Andre: zařízeno? :-)
  • Dandali: Je to zařízeno, počítáno :)
  • Takže s definitivní platností je odsouhlaseno a zařízeno (díky André) v pořadí druhé setkání icefire na 11.4.2009. Myslím si,že sraz bude s největší pravděpodobností naplánován na otvíračku Ooutpostu (11:00) nebo jak to tam ten Hobit vlastně má :) s tím,že by se jelo do pozdích večerních hodin - opět se bude hrát deskovka + karty a nebo obráceně. Deskovku okořeníme datadiskem, takže jsem zvědav jak to dopadne. Takže tímto je to potvrzeno a je jen na nás kolik se nás sejde.
  • Dandali: No, s kým počítám? Zatim s těmito: Léto, Chroust, Andre, Dandali ;-) Otazník visí nad zbz, Alnagem, Macem. Snad jsem na nikoho nezapomněl, kdo se dříve hlásil. Každopádně je to otevřené, vítáme každého, nejsme myslím nijak limitování.

Andre: dikes

Časově to vidím opět někdy po 12. (Večerní plán se týkal hraní v pracovním týdnu a jednalo se pouze o deskovku.) Konec neurčitý, záleží na každém z nás, za mě to například určí dopravní společnost. :-)

V plánu mám hrát nejdřív deskovku, třeba tentokrát stihnem i dvě hry :-) S kartami jsem původně nepočítal, ale když to nakonec padlo na víkend a Outpost, byla by škoda toho nevyužít (akorát jsem po tý době to málo z pravidel zapomněl, to zas bude :-))
  • Žádný otzník jsem nad sebou nenalezl, je však možné, že se nachází vysoko v atmosféře a je pozorovatelný jen s pomocí dalekohledu. Může mi ho někdo z těch co ho vidí popsat. Jak je těžký? Jakou má barvu? Roměry? Na čem visí? :)

PS: samozdřejmě, že jedu.
  • Nademnou skutečně visí otazník. Ale uvidíme...
  • Potvrzuji svou účast. A zároveň vyslovuji obavu, že to, co nad vámi visí, není žádný otazník, nýbrž Panna z Tarthu.
  • Alek: já přeci zatím nepřislíbila vůbec nic ;-)

jsem jenom hrozně zvědavá - díky všem za reakce :-)
  • Dandali píše:
    já přeci zatím nepřislíbila vůbec nic ;-)

Odmítáš poslušnost? Vzpouraaaa, bratři! :-)
  • Takže připomínám, zítra ve 12 (hlavně pro ty, co by se nechali zmást Chroustem a přišli o hoďku dřív :-))
  • Lákavá je možnost poznat Vás drazí serové a lady. Že bych opustil Zeď, Braavos, Staré město nebo kde to vlastně teď jsem a vydal se ku Praze? (pověsil bych sem místo otazníku Pannu z Tarthu, ale z nějakého důvodu neumí moje klávesnice příslušný znak)
  • Samwell: Tak se budem těšit, pokud to vyjde...
  • Žel to nevyšlo. Pro získání mistrovského řetězu musí i tlustá vrána občas obětovat nějakou tu kratochvíli. Snad tedy příště....
  • tretí deň sa neviem dostať na fórum Nočnej hliadky, deje sa niečo?
  • Samwell píše:
    Žel to nevyšlo. Pro získání mistrovského řetězu musí i tlustá vrána občas obětovat nějakou tu kratochvíli. Snad tedy příště....

ok, tak zatím pilně kovej ;-)

sarven píše:
    tretí deň sa neviem dostať na fórum Nočnej hliadky, deje sa niečo?

Vim já? :-) Ale teď vážně...nevim. Mně normálka (tedy s občasnými výpadky) jde.
  • Jak to vypada, nezahral by si nekdo?
  • No já bych zas nějakej herní sraz udělal. Na místě mi ani tak nezáleží, klidně Outpost. A když má Chroust lidi pro případný doplnění (na což asi dojde vzhledem ke zdejšímu zimnímu spánku :-)). Tož asi zas nějaká sobota, co? Co třeba ta příští, tedy 19.12? Pak už bych to viděl spíš na leden.

A můžem tam dohodnout konkrétnějc nějaký to mailový hraní.
  • Ok. Me sobota 19.12. vyhovuje.
  • Ještě je teda otázka, esli bude v Outpostu místo, ale to by moh Chroust zjistit, případně bych kontaktoval Andreho.
  • S Andre se uvidim nejspise ve ctvrtek pac mame ligu Agotu v kartach, ale myslim si, ze by tam stul mohl byt. I kdyz koukam na Outpost turnaj a 19.12. tam je od jedne hodiny LotR expanded a Common league - standart, takze 2 turnaje a navic je to vikend pred vanocema,coz je dosti hekticke,tak nevim zdali se vam do toho chce jit a nebo to nechat po novem roce a udelat hned 2 treba nejak za sebou. Nevim.
  • do prahy sa asi nedostanem, ale ak dohodnete mailove hranie, dajte vediet. idem do toho :)
  • V tom pripade 19.12. je na Palabe Diplomacy a Wargameing, kdy se za vstup neplati. Mista je tam dost, takze...?
  • Alek píše:
    No já bych zas nějakej herní sraz udělal...

Je to jen pro zvané, nebo berete kdekoho?
  • Pardon, to nebyla otazka na me, resp. na Palubu.
  • ilgir: jasný, jak vidíš, na žádnej přetlak to nevypadá, zatim nám vždy jedna hra přebejvala (Chroust nosil svou a v Outpostu nám pujčovali).

Počkal bych, co vyleze z Chrousta. Outpost je asi varianta 1 (osvědčené místo, maj tam hru k půjčení), a Palubu máme v záloze (jak koukám, je to od sebe co by kamenem dohodil). Standardně se scházíme někdy po poledni s tím, že mám vždy v plánu zahrát víc, než se nakonec stihne. Posledně jsem hráli až do večera jednu jedinou hru, na víc nezbyl čas. tak třeba tentokrát stihnem hry dvě, jak říká Chroust.
  • Zatím se nikdo ostatní nevyjádřil to znamená, že kdo by si přišel zahrát bych byl já,Alek,Aqwarty+Iligir + možná můj kámoš (co zde tak čtu), což je 5 lidi a za sebe říkám, že ne že bych neměl čas toho 19.12., ale prostě nemám moc rád akce v předvánoční době, sem línej přiznejme si to :)),ale tak podřídím se většině. V Outpostu bude tedy asi turnaj, zeptám se ve čtvrtek Hobita. Když by byl sraz na Palubě, tam bysme museli kolik zaplatit za půjčení té hry? A vůbec jestli ji tam mají na půjčení. Já tam nikdy nebyl. A vstup, jak zde čtu, by nebyl. A taky jde o to kolik tam bude lidí celkově. Hrát trůny v řevu jiných nebo Jiných? :)), se mi moc nelibí.

Takže pokud opravdu chcete sraz před vánocema, dobře. Ale sežeňte ještě asi další 2-3, protože Andreho myslím ta deskovka příliš neoslovila,ale na druhou stranu by tam podle mě byl a zase bysme si třeba zahráli karty, což asi nehrozí, protože říct odehrajem trůny za 3 hodiny (a i to je dlouhá doba na ostatní deskovky) je čilé troufalství.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi